nu är vi o bowlar

3b736272be170518e2d1f4485d8ec8c6.png

Kolla varifrån!

nu är vi o bowlar


Lördag sista oktober *Helloween*

Ja då har jag duschat och gjort mej klar. Ska dra till stallet om en stund ochta in Ari. Sen hem byta kläder och knata ner till Fi. Ska ta oss lite dricka innan vi går till bowlingen och bowlar lite. Få se om de blir att gå in på nattklubben sen, jag är iaf sugen på de.

Ha en trevlig all helgona helj eller Happy Helloween


Freda 30 oktober 09

Idag fyller min mamma år. Grattis till dej =)
Hon bjöd mej och Sofie på mat, så vi har vart på Fricks och smaskat lite paj. Innan de var vi på bolaget, på Hemköp och sen och köpte blommor.

När jag kommit hem från Fi såg jag att min pappa ringt. Jag har inte pratat med honom på flera år. Så jag tog och ringde upp honom. Han hade nå tråkigt och berätta, de visade sej att min farmor hade gått bort i måndas =( Vi pratade ett bra tag om allt möjligt. Så få se nu när begravningen blir så kanske de blir en 35 mils resa till Östersund. Men känns faktiskt som jag vill åka upp. Kan ju hända man får lite mer kontakt med släkten där uppe nu.

Annars blir de en lugn kväll, har precis öppnat en öl, ska kika på idol. Imorrn kväll då ska jag Sofie och kanske nån till bowla, har bokat bana till kl 21. Så då blir de nog och ta en o annan cider och öl till oxå.


Tjodiloo

Onsdag redan. Kändes kämpigt i måndas och ha 3 dagar framför sej på jobbet. Men swish så har dom dagarna gått. Skulle egentligen bara vara ledig imorrn och sen jobba både fredag och lördag. Men jag chansade på att de fanns vikarier och la in om semester. Så nu är jag lite "lång" ledig, i 5 hela dar, nästa gång jag sätter min fot på jobbet blir på tisdag kl 07:00 =)

Har haft lite strul med min digitalteve de senaste dagarna. Bilden har hakat och hängst sej. Och ibland när jag slagit igång teven efter att den vart av i flera timmar så har bilden hängt sej totalt. Så jag har fått atänga av, dra ur kontakt, satt i kontakt och starta upp igen och till slut har den hoppat igång. Samma idag, slog igång teven efter jag kommit hem från jobbet, och då hade bilden hängst sej igen.. Gjorde samma som sist, stängde av drog ur osv. Men innget hjälpte. Så till slut var jag tvungen att ringa kundtjänst. Och ni som oxå använder er av Telia, eller i detta fall Felia, vet ju hur man ska prata och knappa sej frma med en datoriserad tant. Dom kände av om de fanns nå knas på linjen men hittade inget och sa att de kunde ta upp till en halvtimme innan allt återställts.. Jaha bara vänta oc se då. Testade inget hände så jag var tvungen och ringa igen. Denna gång valde jag och få prata med en support och slippa knappa och trycka mej fram. Han såg att boxern inte fick nån kontakt med IP adressen att de förmodligen va nå knas med boxern. Han lägger in en beställning om en ny box, och jag frågar hur lång tid de tar innan dennya kommer..Inte innan heljen.. OMG jag som har en massa program och se ikväll och inte kan jag ju kolla repriser i heljen heller för då har jag ju fortfarande ingen teve..Men han sa att jag kunde ju testa och dra ur kontakten i ca 10 min och testa igen sen..
Ringde mamma och berättade så jag skulle få komma dit ikväll och kolla.. Men vet ni vad nu när jag stoppade i kontakten så efter ett tag hoppade allt igång, så jag har teve nu.. Men kan ju va bra och byta ut boxen ändå.

Ja hur tekninken kan vara. Men skönt att de ordnade sej iaf.

Nä nu ska jag ta och diska lite..


Söndag 25:e oktober

Oj va mycket jag fått gjort idag. Började så klart med en sovmorgon. Sen var jag ut och bytte till vinterdäck, och jag had en väldans tur, för fälgarna passade från gamla bilen =)
Har vart i stallet och gjort iordning, sen tog jag och tvättade av bilen när jag var där. Har nyss käkat lite och strax blir de en dusch. Få se om jag ska träffa Linda lite sen. Hon ska upp till sin pappa och hämta Kevin som sovit hos honom inatt eftersom hon var på personalfest igår, och dom stannar nog tills imorrn.

Imorrn är de dax för ny arbetsvecka, denna vecka är jag endast ledig torsdag och söndag.


Lördag

Idag är de ruskigt höst väder. De var vitt i Boda när jag passerade där vid 11 tiden. Igår kväll när jag begav mej iväg, mötte jag snön på samma ställe. Var lite nervös då jag fortfarande åker med sommardäck. Men igår var jag iaf upp till Annica på dan och lånade med mej domkraften, så jag ska byta nån dag när orken faller på och de inte är så ruggigt ute.

Ja jag har alltså sovit borta inatt. Hade en mysig fredag i trevligt sällskap. Vi käkade tacos, kikade på teve och hade de allmämt mysigt.
Snälla Sofie hjälpte mej och rastade Charlie igår kväll och imorse, släppte hon ut Ari och gav han mat, sen var hon och rastade Charlie igen. Skönt och behöva stressa hem för en gångs skull... Jätte tack för hjälpen Fi =)

Få se vad som händer ikväll. Nu ska jag bara slöa och titta lite på trav.


Torsdag

Då har man gjort sista arbetsdan för denna vecka då =)

Och imorrn är de fredag.. ;) Får lite lön från travet, så då ska jag handla lite, köpa hästfoder, tanka upp bilen. Sen får vi se om jag får låna en domkraft av Annica så ska jag testa om 940 hjulen passar. Ska ju lite norröver på kvällen så de kan va bra och få på vinterdäcken. Så Fi ska rasta Charlie på kvällen, eftersom jag inte vet när jag kommer hem..


tisda

Jobbat idag och de har gått bra.

Har tvättstugan och har sista maskinen i. Den är klar om en stund, sen ska jag ner till Fi en vända, snacka lite och ta en kopp kaffe. 

Ikväll är de en massa bra på teven igen, så från kl 20 fram till 23 så är de soffläge som gäller. Ev till och med sängläge när de sista programmet går. Har inte sovit så bra inatt, har sina orsaker. Tänk att man ska ligga och fundera så mycket när man ska försöka sova. Men jag säger som mamma bruka säja till mej när jag var mindre; Man Får Den Sömn Man Behöver...
Eller kanske sova kan man gö när man blir pensionär, fast jag vet, att som pensionär sover man inte mycket, ja inte för att jjag nu är en sån, men jag jobbar ju med såna så jag om nån borde ju veta..


Söndan..

Ska iväg och jobba om 2 timmar. Har inte jobbat kväll på jag vet inte hur länge. Ska iaf va inne och jobba på knekten ikväll, så jag slipper vara ute och frysa och cykla omkring i mörkret.

Har inte gjort ett enda vettigt skit under heljen. Mest bara vart hemma, setat vid datorn och glott teve. Vart förbi mamma på kvällarna en sväng och fördrivit lite tid.

Imorrn är de lunch trav här så då ska jag jobba där. Sen har jag bara 3 arbetsdar denna vecka, tisda, onsda och torsda. Och på onsdan ska vi till Tällberg på planeringsdag, så då är de ju egentligen inte en arbetsdag.


Todilooo

Har vart riktigt skönt o va ledig idag.
Började me och sova till halv elva ca. Sen åkte ja upp till stallet och körde Ari en vända. Efter de var jag förbi mamma och käkade lite.
Sen har jag mest bara vart hemma och typ gjort nada.

Blir och sova om ett tag eftersom jag ska jobba imorrn...

Har hänt lite i Rättvik under kvällningen, som tur va var jag inte ute då, man vet ju aldrig vad som hade hänt om man kommit i deras väg, eftersom de skedde bara ett par hundra meter bortanför där jag bor.
Du kan läsa om de här


Yoooo

*Gäääsp*

Inte orkat gjort så speciellt mycket efter jobbet idag, mest bara tatt de lugnt.

Imorrn är jag iaf ledig, och de ska bli skönt och är efterlängtat har vart en dryg vecka hittills. Har tänkt, eller jag måste ut med Ari imorrn. Sen på eftermiddan kommer nog K förbi en sväng och så ska vi kolla hur vi ska få upp min vinge på bilen. Nå andra planer har jag inte än..


What´s up

Då var de tisdag då för er som inte redan visste de :D

Jobbat idag igen, för ovanlighetens skull, eller inte. Var på deligation sen, eftersom de bara räcker i 1 år och måste ju ha sånt för och få ge medicin och lite andra saker.

Sen har jag tvättat. Tog ett ryck och gjorde ren silen i duschen och så var de nästan stopp i handfatet som jag fixade.

Teve kväll här på Kvarngatan ikväll. Är reklam just nu och därför tänkte jag passa på att uppdatera lite, inte för att de hänt så mycket, men men alltid är de väll nån som läser.

De är minus 4 grader ute, och de känns som de inte står på innan snön kommer. Så måste testa nån dag om 940 fälgar/däcken passar på nya bilen..

Nä nu är reklamen slut.

Over and out för denna gång!


Tjing tjong kanelstång

Måndag idag.
Jobbat, vart lite lugnare idag än i fredas.
Nu efter jobbet var jag och hämtade min nylackade vinge =) vart lite billigare oxå än va han sa från början, men de gör inte mej nåt.

Har precis käkat lite och vart så trött nu efter maten. Har inte sovit särskilt bra inatt, hade svårt och somna. Så ikväll hoppas jag att de går lättare.


Söndag nu atte då.

Kom hem strax innan 7 imorse.
La mej och sov nån timme till, eftersom de inte blev så många timmars sömn inatt.
Käkade lite sen frukost sen åkte jag till stallet, gjorde iordning sen tog jag en tur med Ari på skogen. Mötte 2 jägare, så jag var ju bara tvungen och fråga omman skulle passa sej för och bli skjuten. men dom sa att de inte är någon fara alls.. Idag var dom ute och jagade hare.
Började regna lagomt när jag lämnade stallet, och de regnar fortfarande. Så därför fick Ari stå inne efter körturen.
Har nyss duschat lite. Ska åka till stallet om ca en timme och fodra kväll, sen blir de en kväll i soffan, med lite gott och titta på teve..
Imorrn är de jobb igen som gäller. Och så ska jag hämta ut min nylackade vinge, som jag egentligen skulle hämtat i fredas, men glömde de då.


jaha ;)

ja nu har jag fått ett förslag till kvällen.. Får komma upp te Furudal och hälsa på och kolla på fotboll om jag vill ;)

Lööördag

Sov ända tills 10:40 idag, skönt behövdes nog verkligen..
Har vart förbi Sofie i stallet, sen åkte jag te mitt eget stall och gjorde iordning. Nu ska jag snart äta lite Frunch, varma mackor blir de :P
Annars har jag inga planer för dagen/kvällen. Få se om de dyker upp nån som har nå bra förslag, annars blir de bara och va.

Skulle vilja byta batteriet från 940 till v70ín och får upp extra lysena men till de behöver jag en Handy man....


Fredag Nionde oktober

Jihaa, äntligen helj och jag är ledig =)

Är dessvärre sämre i min förkylning idag, började redan igår kväll. Jobbigt läge.
Har vart en strulig dag på jobbet idag, tänkte försöka gå lite tidigare, men de var bara och glömma.

Efter jobbet var jag hem en vända och rastade Charlie, sen åkte jag upp till stallet på banan och mötte upp Sofie. Sen åkte vi til Mora en sväng. Hittade inge speciellt alls, köpte ett lila nagellack till mej själv. Hade hoppats på och hitta nån present till Linda, men de gjorde jag inte, så jag får leta vidare. Vi handlade lite på Willy´s sen åt vi på Mc innan vi åkte hemåt.

Sitter i soffan nu och är trött som en gnu. Får se hur länge jag orkar hålla mej vaken ikväll. Ska bli skönt och få sova lite längre imorrn. Fattar inte varför jag är så trött hela tiden. Men antagligen gör hösten och mörkret sitt till.


091008 Torsdag

Jobbat idag.
Hem, rasta Charlie, käkade, åkte sen till stallet och fördrev några timmar där, körde en sväng på skogen och rensade mina tankar lite. Nu sitter jag nyduschad i soffan och dricker lite thè och kollar på "bimbo" teve :D


Onsdag

Jaha då har man jobbat idag då efter 6 dagars ledighet.

Men har vart en bra dag, och jag har setat med ett litet leende på läpparna nästan hela dagen.. Har fått så söta och roliga mess, så dagen har gått kanon fort. Få se om den går lika fort imorrn...
Nu under kvällen har jag oxå fått le en massa, mer mess och även ett samtal.. ;)

Blir strax sängen för min del, känner mej otroligt trött nu.

Igår min sista dag av denna långledighet, var de dax och tvätta lite. Körde även ett snabb jobb med Ari och han kändes fin.

Ska försöka ta mej ork och köra han imorrn igen efter jobbet.

Nä nu ska jag fixa lite innan de är dax och sova..


Måndag igen då...

Hmm hoppsan, var några dar sen jag skrev sist...

Har vart marknad här i heljen, gick en sväng på lördan, och på kvällen jobbade jag på travet. Var svinkallt då och kan säga att vinterkläderna satt inte i vägen.
På lördagen, höll jag mej mest inomhus, var minusgrader på morgonen på eftermiddagen började de att regna. På kvällen kom Lena hit, vi delade en pizza och drack lite cider. Sen knatade vi ner på bowlingen. Hon åkte hem i 00:30 tiden, men jag stannade kvar tills de stängde, sen följde jag med några på efterfest. Så jag kom väll hem i 5 tiden på söndag morgon.
Igår söndag var en riktigt seg dag. Men träffade Sofie ett par timmar på eftermiddagen, fikade lite och snackade en massa =)

Idag måndag har jag vart me på lunch trav till Romme. Fi´s Lillen startade i sista loppet och vart 7:a, gick även bra för stallkamraten Brolle som knep en 4:e plats efter och ha lett från start..
Nu sitter jaghätt och segar bara. Imorrn är de sista dagen på min ljuva ledighet, då ska jag tvätta igen, sen blir de en tur med Ari, funderar på och köra lite på banan då.


Torsdag första Oktober

Sovmorgon idag, härligt =)

Städat och plockat undan lite, vart och handlat och laddat upp med alkohol inför lördagen.
Sen kom Annica hit. Vi var och käkade. Sen förbi Sedvall och lämnade in vingen för lack. Den blir klar så jag kan hämta den nästa fredag. Sen åkte vi hem hit igen och började tona bakrutan på hennes Saab. En paus för kaffe och några timmar senare var rutan tonad =)

Har nyss gjort slingor få se hur resultatet blir när de torkat på lite.

Imorrn är det fredag och marknaden börjar, ska nog gå en sväng och på kvällen ska jag jobba på travet.