Måndag igen..

Jobbat hela heljen, så de har inte vart nå midsommarfirande för min del.
Imorrn (eller idag de är ju tisdag nu) då är jag iaf ledig så då blir de sovmorron.
Tic fyller 8 år idag och imorrn fyller Foxxan 5 år.
 
Jag har 16 arbetspass kvar innan jag går på 3 veckors semester, de är 27 dagar kvar innan jag får nycklarna till huset och kan börja flytta :)
 
 

Måndag

Som de ser ut för stunden så blir de flytt v 30 =) alltså om 5 veckor.. Wiieee längtar.
Karro och jag tog en vända förbi mitt hus nu på kvällen, hon var nyfiken vart de låg och hur de såg ut.. Och snart bor jag där =)
 
 

Söndag

Då var heljen snart slut och en ny arbetsvecka drar snart igång. I fredags på kvällen, så byggde jag o Karro mfl hage, och drack lite öl under tiden, Jäklarns så bra de gick. Igår tog jag dit mina hästar o släppte dom på lite bete. Få se hur länge dom går där.. men trivs verkar dom göra =) 
 
Varit lite rastlös idag så jag tog Larsa me mej och åkte på en tur. Var även in en sväng på Clas isjön..
 
 
 

Onsdag 10 juni

Semester igår, jobbade på travet. Innan jag åkte dit, började jag och packa lite. Skönt att få undan lite, spec sånt man inte använder.
Idag har jag vart i stallet, körde Ticen, och ska snart dit igen och ta in dom.
 
Idag har jag pratat med Rättviks Kommun byggnadsinspektör ang uthuset som jag vill bygga om till stall. Ville va helt säker på så man inte behöver byggnadslv eller annat tillstånd. Men i detta fall behövdes de inte, utan han sa att de är bara att köra, och önskade mej lycka till :)
 
Har tatt hem Fifty Shades Of Grey idag så ska kika på den ikväll tänkte jag. Jo jag vet har sett den, men vill se den igen och var ju inge vidare bra på teven ikväll heller. Så de får bli en mysig hemma kväll, med lite gott att smaska på tänkte jag.
 
 
 

Grattis Sverje!

Igår var de en skön solig och varm dag, men säg den värme som varar, imorse när jag vaknade stog regnet som spön i backen. Klarnade upp nu på kvällen så får se va de blir för väder imorrn.
 
Hade insläpp på mina hästar ikväll och imorrn måste jag upp och åka de 1.5 milen för att släppa ut dom.. Meen för varje dag som går kommer jag en dag närmare min flytt, till mitt hus där jag ska bo med mina djur. No more inhyrning av mina hästar =) 
 
 
 

Galet =)

Lite ofattbart är de allt.. Idag skrev jag på kontraktet.. Så numera är jag husägare :) wohoo hur glad?!