Utan titel

3485274ddb23c874f17cf31eab592341.png

Kolla varifrån!


Måndag

Hmm jaha va ska jag skriva, var ju ett tag sen så kanske ska göra en liten uppdatering.

Har vart ledig fred-sön. På fredagen jobbade jag på årets första trav här hemma. På kvällen segade jag bara.

På lördagen spöregnade de mest hela dan och kvällen. Hjälpte Fi in med hästarna på em. Och på kvällen var hon jag och Anna på Big Street och käkade och en och annan öl och cider slank ner. Var väll egentligen tänkt att vi skulle vidare på bowlingen efter maten. Men vi vart så sega och trötta så vi beslutade oss för att avsluta kvällen och åka hem.

Så igår så mådde man toppen och var pigg, ingen bakfylla som förföljde en, ha ha!

Har jobbat kort dag idag sen bara vart hemma, städat och håller på med tvätt.

Ska åka till stallet om en stund och pyssla lite med mitt hjärta.

Denna vecka är jag endast ledig en dag och de är på onsdagen. Sen jobbar jag hela påsk, ja inte annandagen, men de spelar ingen roll, kommer ju tjäna lite pengar iaf och de behövs verkligen. Kan ju säga att de märktes rejält på lönen att man gått ner 25% :(


Imorgon är en annan dag..

Då var de torsdag då. Har gjort mina arbetspass för denna vecka så nu är jag 3 ledig=) ja förutom att jag ska jobba på travet imorrn.

Har träffat Fi nu på kvällen. Är nästan 2 veckor sen vi sist träffades men de kändes som de var flera år sen. Ska iaf ta igen de i heljen, få se va vi hittar på. Tydligen ska de bli kanon väder oxå =) kan inte bli bättre.

Är skit trött och funderar allvarligt på sängen om en stund.

Sitter och kollar på "Lyxfällan" usch fattar inte hur en del hanterar sin ekonomi, skiter i och öppna räkningarna som till slut går till fogden, impulsköper en häst osv... är ju riktigt skrämmande..


Sol sköna sol

Imorse var de minus 15 grader. Nu är de tö plusgrader och solen skiner.

Jag har jobbat kort dag idag, slutade redan 12.30. Har tvättstugan så jag är inte ute så mycket som man borde en dag som denna. Var iaf ut och pillade lite med lysen på bilen för en stund sen.


bilen fixad o fick den tvättad me

306af3ff3aa9390805be7d3044b83562.png

Kolla varifrån!

bilen fixad o fick den tvättad me


Snöiga söndag =(

Imorse när jag åkte från stallet, så börja de komma ner lite snöflingor. Åkte hem och sov en stund till och när jag vaknade och klev upp och kikade ut, ja då har de börjat vräkt ner snö som bara den. Har kommit ganska mycket oxå. Igår vår, idag vinter. Men men de är väll så här de brukar vara. Känns som all snö som smält är tillbaka nu =(

Vid 11 tiden kom J och hennes kille och hämtade min bil. Hoppas verkligen han får till allt, är väll draget som kan bli de bökigaste.. Så nu sitter jaghär billös så att säga, har ingen större lust att gå. Så de blir och vänta och kura i värmen tills bilen är klar.


jaha vart tog våren vägen?

10133201c03d58b72e0641c5baf44e1d.png

Kolla varifrån!

jaha vart tog våren vägen?


Nöjd

Oj vilket underbart väder idag, man får lite vårkänslor.

Lektionen med Ari gick toppen bra, är jätte nöjd.
Har lunchat hos mamma efter stallet. Sen hem, städade av och bädda i rent i sängen. Ska ta en dusch så fort jag orkar.
Har fortfarande inga planer för kvällen.. Och känner jag mej själv rätt så kommer jag bli rastlös.. :/

nä nu ska jag dricka kaffe och kika lite på trav


Morgonstund har.........

Ja då sitter man här med en kopp kaffe och väntar att tiden ska gå. Var och släppte ut och gav Ari mat för en stund sen och de kändes onödigt att lägga sej igen. Ska ju tillbaka om bara nån timme. Och är jag trött då så får jag väll ta en vilostund.

Har faktiskt hunnit och riva ur sängkläderna så kan jag bädda i rent när jag kommer hem sen. Och så lär väll snabeldraken få motionera ett varv oxå antar jag :)

Ser ut att bli en fin dag idag.


en trött Charlie, har redan lagt s

7f7f4e5606e8f86071d64277832c587c.png

Kolla varifrån!

en trött Charlie, har redan lagt sej


God morgon/förmiddag Världen!

Idag är de fredag. Mina planer för dagen är fixa iordning i stallet, åka och köpa bromsslangar och bromsolja, handla lite. Sen vet jag inte mer vad jag ska hitta på, men alltid finns de nog nåt och göra här hemma.

Imorgon kl 10 då ska jag och Ari kämpa i ett ridpass igen i körhuset =) och på söndag ska min bil fixas.

Det är min helj i storhet.


är i stallet, ska ut på en tur..

19e6497bb3f5fc72afddc7c6e4bcc962.png

Kolla varifrån!

är i stallet, ska ut på en tur..


Sökes och finnes...

Sökes: Hovslagare och bilmekaniker. Finnes: Häst med tapp sko och bil som behöver nya broms slangar och drag fixat.

He he du får gärna va singel och se bra ut me ;)

Nä då, tappskon den klarar jag och slå på själv, värre är de att fixa min bil. Så hör gärna av dej om du känner dej träffad på beskrivningen ovan.

Nu är jag ledig tills på måndag, då har jag en xtra tur, ska även jobba xtra på tisdagen. Men de blir iaf 4 dagars ledigt och sen tjäna lite xtra pengar är ju inte helt fel heller. Fick ett brev idag med posten, fom 1:a maj har jag fått en hyreshöjning och såna är ju aldrig skoj, men jag bor och trivs bra här. Ska jag komma billigare undan ja då blir de väll och bo som i en kartong, och vem fan vill de?!


Monday

Idag har jag  vart en sväng te Mora för och besikta bilen.. Fick dessvärre ombesiktning. Men var tack och lov inga större grejer. Bromsslangarna på båda sidor fram måste bytas ut, sen har jag ett avtagbart drag som har fastnat och så får de inte vara. Så nu får jag inte dra nåt förens de är fixat.
Efter besiktningen tog jag en sväng in på skoaffärerna och kikade, är ju ute efter ett par nya högklackade skor. Hittade inga, men köpte ett par nya jympadojjer iaf. Sen var jag in på Willys och handlade lite innan jag åkte hemåt.


 


Friday night..

Sitter och suger på en kall öl. Är gör trött. Fick en tid för och fixa mina naglar idag, har inte gjort de sen i början av januari så dom var ju inte direkt vackra. Hade tänkt ta en vända på kupolen oxå, men kände att jag inte orkade och ville hem.

Hade fått min nya sadel idag så den var jag och hämtade ut och testade den en snabbis på Ari när jag tog in honom, såg ut att ligga på bra. Men ska ju givetvis testa och rida i den oxå få se hur den ligger. Hade en jäkla tur när jag hittade den, sprillans ny syntets sadel endast prövad. Finns på Hööks för 1700 och jag fick den för mindre än hälften :D

Resten av kvällen kommer spenderas i soffan innan de är dax och sova. Ska jobba till kl 15 imorrn. Sen på kvällen blir de nog lite fest. Linda är här över heljen och jag har inte träffat henne sen..... Hmm ja kommer inte ihåg, men de var förra året nån gång.. hihi.


Våren är här?

Takdropp, fågelkvitter, sol som skiner, +grader och tö.. Våren är här=) Härliga tid. Snart kan man sätta på sommardäcken igen. Skulle behöva tvätta bilen, har inte blivit tvättad en enda gång sen i december, anledningen till de är ju att de vart så kallt hela tiden och har man inge garage och ställa in bilen i är de ju svårare.



Måndag atte

Jobbat idag, inte stressat en enda gång *klapp på axeln* Mycket nöjd med mej själv.
Kompade ut en halvtimme tidigare och följde med Sofie till falun. Å var redan där ochhade lämnat in sin bil så vi skulle hämta han och ta en vända på stan och kika i nån affär. Och hoppades få lite fynd med oss hem.. De enda fyndet jag hittade var enn y mascara och ögonbryn/frans färg.

Sen gick vi och tog en fika innan vi gasade hemöver. Nu har jag nyss duschat så nu ska jag ta de lugnti soffan resten av kvällen.


Söndag sköna söndag...

Ja då har jag gjort min helj för denna gång då. Hade en kort dag idag och igår jobbade jag kväll.

Nu ska jag byta om till stallkläder, åka upp och ta en tur med Ari. De är -4 grader nu så de är en bra temperatur. Få se om jag får ett lass med hö nu oxå på eftemiddagen.


Home sweet home.. eller nåt

Jajjamensan då var denna xtra tur avklarad då. Och de gick ju galant. Gillar ju inte att jobba kväll, men bara man är på jobbet så går de ju kanoners =)

Köpte me mej lite godis hem, så nu ska de smaskas, surfas o kolla lite på teve innan de är sleepy time.




Vad har du för dej en kväll som denna då?


Extra jobb

Nu ska jag ta en promenad med Charlie. Sen ska jag hoppa in på en xtra tur på jobbet ikväll 16-22. Så här blir de inge fredags mys heller ;)

Ha en bra kväll allihopa!
=)


ItaloBrothers- Stamp On The Ground



Kanonlåt som får en på bra humör och gör en glad, tack för tipset syster =)


Nytt........

Ja som ni kanske ser så har jag fått en ny bloggdesign. De är duktiga Linda som gjort den =) jag är jätte nöjd med den. Började bli lite less på min gamla, men var givetvis nöjd med den oxå.

Idag har jag vart ledig, sov till 10. Sen vart ut en vända, stallet och handlat dammsugarpåsar. Sen har jag fixat lite här hemma, städat och tog även ett ryck och gjorde rent åt lilla Alvin. Som jag skulle gjort för längesen och idag vart de då äntligen gjort.

Nu på kvällen har jag träffat Sofie en sväng så var vi och solade lite. Ikväll är de ännu en säsongspremiär som jag ska se Grey´s Anatomy och igår började ju Desperate Housewives. Blir mycket premiärer nu så snart har man väll kvällarna fullspäckade med program man ska se.

Imorrn är de dax för ett snabbjobb igen. Tyvärr så är hästen vi körde ilag med sist, skadad så vi ska få sällskap av en nordis istället, men huvudsaken är ju att vi har sällskap. Ska även köra en 3 åring åt A, så ska han köra en annan 3 åring dom har. Ska bli spännande och köra nå annat. Och vilken stam sen.. pappan är självaste Scarlet Knight ;)


2010.03.02 Tisdag

Jobbat igår och idag. Nu är jag ledig tills lördag kl 16 och de ska bli så skönt. Ska bli en massa egentid med mej själv och mina djur och så ska jag sova. Är inte den piggaste och gladaste personen på jorden för tillfället, men har ju sina orsaker.
Känns iaf att våren är en bit närmare nu när vi äntligen är inne i mars och solen börjar värma lite.

Ska ta och göra lite thé nu och kolla lite på teve..