Hmm

Trött och helt slut.. Svårt att somna igår kväll, mycket funderingar nu. Upp tidigt imorse eftersom jag var tvungen att åka till stallet o släppa ut mina hästar innan jag började kl 7. Så sängen känns inte alltför långt bort faktiskt.
Imorrn jobbar jag delad tur, så får iaf lite vila på dan.
 
De har som vanligt regnat idag, men imorse var de strålande sol, men mot eftermiddan så var de gråare o tillslut så kom regnet.. Och de regnar än. Men jag trotsade iaf skitvädret och tog en tur med Tic.
 
 

Nu så..

Oj oj, nu händer de grejer.. Kan inte avslöja mer för stunden.. Men lovar o berätta om de så fort jag kan :)

Glad Pingst!

God Morgon!
Här sitter jag o dricker kaffe och har ätit frukost. Jag är ledig men ändå uppe o klockan är inte ens 7. Anledningen är att jag haft utsläpp i stallet nu på morgonen, så kom hem för en stund sen. Men ska faktiskt lägga mej igen, för jag är helt död.. Och som sagt jag är ju faktiskt ledig.
Få se vad som händer under dagen.. 
 
 

nittonde maj

Fy, jag är så less på detta kalla, gråa och regniga väder, när de ska de bli varmt och soligt?
 
Nåja, hursom... Igår var en spännande dag. Åkte med Ticen till Ingels för Gabriella var där, sist hon var här var ju i oktober och då pratade hon ju med Tic. Hon ville träffa oss igen när hon kom upp nu till våren och de var då igår.. Jag var rätt nervös inför pratstunden, men de hade jag inte behövt vara. Allt var så positivt, och han sa en massa om mej som stämmer helt till 100% sen sa han ju såklart en massa annat oxå. Hon tyckte de var jättekul att de gått/går så bra för oss...
På eftermiddagen kom Tysken och behandlade igen, och även där går de åt de positiva hållet.. yaay :)
 
På kvällen så hamnade jag på stranden med E-L och L för ett gympa pass.. haha snacka om att man är dålig på kordinationer.. Men de var kul och trodde inte jag skulle ta mej ur sängen imorse, men då kändes de bra.. värre börjar de bli nu, träningsvärken kommer smygande mer och mer..
 
I lördas vart de lite partaj med L, en trevlig kväll, började rätt sent med tanke på att de var trav och jag jobbade där först.. så kan ju erkänna att vi inte va hemma i normal tid typ där i 1-2 snåret, nä hon var nog närmare 5 halv 6 innan jag kom i säng, så söndagen var jag rätt seg och trött..
 
Perfekt med övervakning i transporten :)
 

Go kväll

Tjohoo... Nu är jag ledig i 4 dar, hur underbart?! =)
 
3 ledigt på schemat sen semester på måndag. Då ska Ticen och jag ta en tur till Rättvik, för att träffa Gabriella igen, sen på eftermiddagen kommer tysken och ska behandla honom igen.
Annars så har jaginte mkt planerat, förutom trav på lördag kväll.. Och nä vi ska inte tävla, jag ska jobba...
 
 
 
 
 

Tisdag 12 maj

Idag är jag ledig. Vart en efterläntad sovmorgon. Hekt slut efter jobbheljen.
 
Har ringt lite samtal nu på fm. Bäddat rent sängen har jag oxå gjort, tror de var ikväll jag hade tvättstugan.
Vanligtvis när jag är ledig brukar jag ju åka till stallet så här nu mitt på dagen, men ska iväg på en sak i em så stallet får jag ta ikväll istället.
Tänk att man ska ha så fullt upp hela tiden, även när man är ledig, blir ju egentligen inte mycket till ledigt och vila då heller.. Men men thats life!
 
Igår vart iaf hästarna skodda, så nu har båda sommardojjor på sej. 
 
 

Tisdag 150505

 

Söndag 3:e maj.

Söndag och lediga heljen snart till ända. 

Har inte gjort nå speciellet alls i heljen, de har vart de vanliga med stallet, sen på kvällen igår var jag o L ute o kikade på lite folk. Visste inte om jag skulle ut eller inte igår, ena stunden ville jag o i nästa inte, de sluta med inte o de är jag glad i idag då man slipper slösa en ledig dag till o va seg o bakis.
 
Idag har jag inte gjort mer än vart i stallet typ :) fast dan är ju inte slut än..