Tisdag sista januari

Imorrn kliver vi in i en ny månad och en dag närmare våren :)
Idag har jag vart ledig, efter att ha jobbat hela heljen. Har haft Li här igen som behandlat Glory, hon tyckte han var mycket bättre än sist, så de känns skönt.
Har även kört en otroligt pigg Tic idag, Glory kördes igår på kvällen och även han kändes pigg.
 
Har lånat hem lite sadlar och hade adelprovning här i fredags med hjälp av en kompis, av 6 sadlar var de bara 1 som passade något så när. Den var i dressyrmodell och sadeln säljs på Hööks så vi åkte dit så köpte jag sadeln på öppet köp men i allround modell, har 60 dagar på mej att pröva den. Har inte gjort de än, men ska nog hinnas med de oxå, och hoppas den sitter bättre än amma modell fast dressyren.
Jobb imorrn och på torsdag igen, sen är jag 3 ledig, ska bli så skönt :)
 
 
 

Lördag

Min dag idag innebar sovmorron, kört Glory, ute på lite vargspårskoll, sett en fin solnedgång.
 
 
 

Tisdag

Idag efter jobbet hade jag fått en tid hos en jag brukar anlita när min rygg pajar. Har vart hos han flera ggr och han är verkligen kanon. Han hittade felet på min onda rygg, och de satt inte där jag har ont, utan hade en låsning högre upp i ryggen. Han trixade och fixade och de gjorde ju givetvis ont, och har fortf ont, men de blir ju inte bra direkt eftersom kroppen har gått så här ett tag så tar de nog nån dag innan jag känner mej bättre.
 
Imorrn är jag ledig. Sovmorron står först på schemat, sen hade jag tänkt ta båda stora hästarna på en varsin vända, sen skulle jag behöva aktivera mini oxå. Få se hur mkt jag hinner....

Lördag

Min rygg håller på att ta död på mej, vaknade i tidags morse o hade så jäkla ont i ryggen, Vet inte vad jag gjort för jag har inte märkt att jag gjort nå om skulle innebära att jag fick så här ont. Har iaf lyckats jobba hela veckan. Smort mej med liniment och ätit värktabletter, idg känns de aningen bättre.
 
Har lastat Glory och varit ner på banan idag, tillsammans med Malin och Wilda. Kallt, men så skönt för de har vart sol hela dagen. Så fick jag hjälp av Elin, och hon fick ta min systemkamera och fota lite, jag glömmer av den där kameran, och de blir ju så fina bilder.
 
Glorran kändes iaf ganska bra, han va pigg och jag tror han tyckte de va kul, men han lyckades trampa av sej både höger framsko och bootsen som satt på där, fick ett fult sår, som givetvis blödde. Är bra iaf att de är nö och kallt ute, så de inte kommer skit och flugor i såret som de gör på sommaren.
 
 
 

Tre dagar in på nya året

De snöar o har kommit rätt mkt under em o kvällen. Bara att hoppas de får ligga kvar lite längre nu då än ett par dar eller nån vecka.
 
Igår fick jag provsvaren på mina prover jag tog förra veckan, och nu förstår jag varfär jag mår om jag mår och inte har nån livsgnista kvar, alltid är trött och slut. Lågt järn, lågt b12, lågt d vitamin och förhöjt värde av sköldkörteln. Har fått järndroppar utskrivet och har börjat äta b12 och d-vitamin. Ska och ta nya pover om 3 veckor, är värdet på köldkörteln fortf för högt så kommer jag nog få medicin för de oxå. Sen efter de besöket ska jag träffa en dr, få se vad han säger, som de känns nu så skulle jag behöva bli sjukskriven, iaf delvis typ 25% ett tag. För de känns som jag inte orkar göra så himla mkt, och de är ju inte bara på jobbet man ka orka, har ju ett liv här hemma med en massa djur och en gård om ska skötas.
 
Nu ska jag ut och ge hästarna mat sen blir de sängen...