artonde augusti

Då var första veckans sista arbetspass efter semesterns avklarad. Började i måndags, ledig på tidan jobbade igår och nu ikväll, sen är jag 3 ledig =) hur skön mjukstart efter semestern!!?
Har iaf gått bra hela veckan.
 
Imorrn är planen att åka med Ticen till Annica i Solberga och rida ut med henne och Smulan. Annars har jag just inga planer, eller jo jag har blivit tillfrågad om att gå på bio i Mora på lördag. Sen har jag faktiskt satt upp mej att jobba extra i heljen, få se om jag får nån bokning.
 
Liten häst med en mkt egen och stor vilja, lilla Troja =)
 

Semester dag 21

Då var denna ledighet snart till ända, idag är de min sista semester dag. Men jag har inte den dära söndags dagen innan jobb söndan ångesten. Mjukstartar med 3 arbetsdagar denna vecka, få se om jag tar åt mej nå extra pass under veckan.
 
I fredags åkte jag till Bollnäs med min prins och startade honom i lopp 5 i v64 avd 2, han gjorde de bra och slutade 3a och passerade 200 tkr insprunget, min stjärna ♥
 
Igår red Elin B-L, hon red bort till ridbanan i andra byn, och red runt lite där, sen testade hon att hoppa lite med henne oxå och de gick superbra. På vägen tebax, så var de en gubbe och en pojke ute på en gård som höll på att fånga 2 kaniner, så dom frågade om vi ville ha kaninerna, är en familj som bott här under sommaren och haft kaninerna under sommaren. Att säga nej är ju svårt så vi sa ja, den ena som Elin tog var en vit liten lurvboll och den jag tog är grå och lika lurvig den, dom är sååå söta ;)
 
 
 
 

Semester dag 14

Idag var jag ner en snabbis på byn och tankade en dunk bensin till gräsklipparen. De har närmligen varit bättre väder idag så då tänkte jag att gräset skulle bli klippt. Och så vart de.
 
Igår var de V75 här och såklart var jag där och jobbade, var hemma efter 19.30 och då ville Elin ta en ridtur, vi kom iväg strax innan halv 9 och tillbaka igen vid 22, de hade börjat skymma då, de märks att hösten kommer smygande mer och mer, de ljusa kvällarna är nästan ett minne blott.
 
Imorrn går jag in på min sista semester vecka. Känns lite trist att de ska gå så fort, längtar inte direkt tillbaka, känner mer att jag skulle vilja ha ett annat jobb, men vad de vet jag inte. Så de är väl bara att kämpa på...