Fredag den trettonde ;)

Äntligen har de där monsun regnvädret dragit vidare. Jag vet inte hur mycket det har kommit ner, men mycket är de. Hagen som hästarna går i ser hemsk ut, de hade lagomt hunnit torka upp från allt regn som kom förra veckan, och det är ju så svårtorkat.
 
I tisdags började vi bygga på det nya vindskyddet, så nu har vi fått upp stommen. Måste bara komma på vad jag ska göra med marken, om man ska försöka skrapa bort lera och lägga grus på eller om man ska bygga som ett trägolv av kraftigt virke?! Det vindskyddet ska även agera om box, så det kommer att få en dörr som man kan stänga, eftersom jag har 2 boxar redan åt de andra två, men bra att ha så alla kan ha sitt eget krypin. Ah vi får se hur de blir när de blir klart och hur man gör med golv.
 
 
 
 

Hej lördag!

Jag har egentligen jobbhelj, men jag sökte semester redan i augusti, men fick reda på i torsdags att den var beviljad. Det är helt sjukt, vi ska vara ute i så godtid som möjligt när vi lägger in men att få reda på då är de inte samma sak..
 
Hur som helst så är de iaf skönt och vara lite långledig. Jag behöver de. Men bara för att jag är ledig så innebär de ju inte att jag inte har nå o göra..
 
Nu ska jag ut o ge hästarna lite mat. Sen inväntar jag på att åka iväg o hämta lite virke, till nya vindskyddet som ska byggas.