Lördag 23 april

Ja vad ska jag skriva nu då tro?! Veckan har bestått av mestadels jobb. På kvällarna har jag pysslat med hästarna, som jag oftast alltid gör. Lilla Troja verkar anpassa sej bra, de första dagarna åt hon inge vidare, men nu äter hon upp maten, har försökt att promenera med henne på kvällarna runt byn, så hon får göra annat än att gå i hagen och igår kväll så testade jag att köra henne. Va hur kul som helst och gick jättebra. 
Idag har lilla Elin vart hit och ridit på Fia-Lotta, tyvärr så brunstar hon just nu och är hur dryg som helst, men de gock bra att rida henne hon var hur lugn och snäll som helst. Jag följde med och red på Ticen.
 
Imorrn är de trav här så då ska jag dit och jobba, börjar tidigt.
 
 
 

16 april

Idag fyller Busan 5 år. Vad tiden går fort. Fick henne när hon var ca 1½ år. 
Igår så flyttade de in en ny familjemedlem här på gården. Troja ett litet shetlansdsponny sto på 12 år, hon är ca 1 m hög. Har luskat lite om henne och hon har tydligen tävlat i ponnytrav och vart rätt duktig, så får se om jag får fart på henne så kanske man kan sätta upp nån liten kusk på henne i nåt lopp och se va hon kan och går för. Hon är inriden oxå, men rida henne kan ju inte jag göra. Men de var inte så populärt hos Ticen och Fia-Lotta att hon kom, dom jagade henne och var riktigt elaka. Så jag fick göra en hage extra så dom stora inte kommer åt henne, och nu verkar de som FL beskyddar henne på andra sidan tråden, vet inte om hon fått nån sorts mamma roll =) ska låta dom gå i olika hagar ett tag och testa släppa ihop dom om nån vecka få se om de funkar bättre.
 
 
 
 

Fredag

Idag är jag ledig och solen är framme.
Ska göra mej iordning, kopla på hästsläpet på bilen och lasta på lill skruttan och åka ner till kliniken så ska hon få den årliga vaccinationen.
Ska även köra Ticen sen, så måste jag städa lite oxå.
 
 

Onsdag

Wohooo, verkar som de blir en liten resa i höst igen. Med funktionärsföreningen, precis som vi gjorde för 2 år sen till Malta, men nu blir de ett annat resmål. Tänker inte avslöja mer än. Och de roliga är att vi kommer åka i samband med min födelsedag och jag fyller ju 40 så de blir ju en fin present..
Partyyy =)
 
 

April april...

Lite update om senaste veckan:
Lördag: Ledig, kört Fia-Lotta för första gången, gck super bra.
Söndag: Ledig, Var iväg till Romme och staratad med Ticen, vart kuskbyte för andra gången på rad, men de innebar inget negativt, tvärtom, han slutade som 2.a efter en superspurt på upploppet, älskade älskade häst ♥
Måndag: Jobb.
Tisdag. Jobb, kört Fia-Lotta en sväng
Onsdag: Ledig, men hade APT (personalmöte) efter de var jag och hämtade hö.
Torsdag: Kvällsjobb, fixat lite på dan.
Fredag: Jobb, grillat med Larsa, ute och kikat, fixat lite hemma, nu sitter jag i soffan, känns som jag skulle kunna somna när som helst.