Tisdag 29 november

Jag har sjukskrivit mej idag och imorgon till att börja med.. Få se om de blir längre, beroende på hur jag mår och om mina axlar känns bättre. Måste försöka hitta mej själv och må bra igen. Dessvärre är de ju pengarna som styr, för de är fan inte "billigt" att vara hemma och sjuk.. Men som jag känner nu skulle jag kunna vara hemma resten av året!
 
Ska åka till Mora om en stund, köpa hästfoder och sen kolla om jag hittar nån julklapp, så jag slipper handla alla på nästa lön..
 
 
 
 
 
 

Tisdag 22 November

Ni vet den där känslan när man verkligen vill tröstäta nåt... Så är de här nu, gjorde en kladdkaka, och den vart verkligen kladdig inuti, när jag skar i den så rann de ut kladd.. Så ja kanske lite för lös kladdkaka, men så gudagod :P
 
Idag är verkligen ingen bra dag. Jag är less, så jävla LESS!
 
 

Torsdag 17 November

Idag lastade jag Glory och åkte ner till kliniken. Var där i lite mer än 1 timme tror jag. de gjordes böjprov både fram och bak, sen fick han bedövning och kortison i högra framknäet, sen gjordes de mer böjprov så fick han kortison i andra framknäet och även i högra bakknäet. Han tyckte såklart att de var obehagligt när nålarna skulle sättas, så han fick bremsas, och sen gick de så bra så.
Han ska skrittas i en vecka, sen får jag skritta och trava lite lugnt i en vecka och tredje veckan då får jag köra på hårdare, om de fortf visar sej att han springer orent så ska jag höra av mej igen till kliniken. Så nu är de bara att hoppa att allt blir bra för min älskade häst ♥
 
 

Måndag fjortonde november

Haft långledig helj, men för den skull har jag inte gjort "ingenting". På fredan, fick jag besök på dan, körde Glory sen var jag till Mora och inhandlade en värmebalja, dyr men blir lätt värt pengarna än att man ska kånka vatten iniffrån huset. på lördan var jag ner på Rättvik och handlade, förbi mamma en snabbis och fick lite mat me mej hem, körde Ticen och när vi nätan va hemma ringde Rommes huvustarter och frågade om ja kunde komma och jobba på kvällen, så de ba full fart, hemma vid 23,30. Igår körde jag Glory, bytte till vinterdäck på transporten, sen var jag ner och klämde en pizza med Larsa. Idag var de dax att jobba igen. Så har jag ringt och bokat en tid för Glory ho veterinären på torsdag, ka kolla upp varför han travar så orent bak.
ka kolla klart på tv sen ut me Busan, sen är nog inte ängen långt bort.
 
tack o godnatt ;)
 
 
 
 
 
Vi fick snö och kallgrader förra veckan, idag är de + grader och de började och regna på eftemiddan :(

Första November

De slog mej igår när jag kollade på FB och "den här dagen" att förra veckan för 5 år en slutade jag och röka, 5 år shit asså va fort de har gått...Men så jävla nöjd över mej själv att jag lyckades och inte har trillat dit igen.
 
Idag skulle jag egentligen jobbat kväll, men fick förfrågan igår om att gå upp och jobba dag istället och göra mina timmar vilket innebar att jag slutade 12! Hur skönt var inte de då, jobbar ju alltid till 16 typ så fick hela eftermiddagen och kvällen hemma. Har iofs inte gjort nå eftersom de är sånt busväder, hästarna var dyngsura, så dom fick komma in och får stå inne inatt. Har kommit lite snö, men mer på andra ställen i Rättvik. Jag åker fortfarande på sommardäck så jag hoppas verkligen att de inte blir halka och mer snö så jag tar mej till och från jobbet nu resten av veckan...