nittonde september

Trött o fryser. Imorrn är jag ledig sen kör jag på heljen. A just ja ska till Romme och jobba imorrn kväll oxå.
Har vart på fackutbildning tisd och onsdag och skolan idag. Mycket stillasittande har de blivit. Och nu på eftermiddagen var jag bra rastlös, så de blev en vända i skogen med en otroligt pigg häst.
 
Sen när jag kom hem hade mamma vart förbi med en tidig födelsadgasblomma till mej, en orkidé :) så nu har jag två. Den andra fick jag faktiskt för tror de är tre år sen när jag fyllde
 
 

Till Salu!!!

Har ett sprillans nytt MAGNAT slutsteg, ligger i kartong, endast uppackat för att kolla på.
Magnat Edition Monoblock 1-kanaligt slutsteg i snygg design, extra kraft och väluppfostrad ljudkvalité. Tack vare nya intelligenta kretslösningar och stabil kylning kan du lita på detta steg. Bra ljud och lågt brus.
  Monoblock för subbas högtalare. Koppla in 1-4 bra bashögtalare. Effektiv MOSFET nätdel. Justerbara lågpass filter och ställbar Bass Boost 0-12 dB ger extra bastryck. Dessutom ställbart Subsonicfilter som på ett mycket effektivt sätt spar effekt och du får renare ljud. Har även lågnivåutgång som förenklar inkoppling av fler slutsteg. Levereras med fjärrkontroll. Bruksanvisning på Svenska och 2 års garanti.
 

Specifikation

Effekt RMS 1x225 W (max 1x800) 4Ω
Effekt RMS 1x350 W (max 1x1400) 2Ω
Frekvensgång 5-300 Hz (-3dB)
Total distorsion 0,08% (1 kHz)
Signal/brusförhållande > 100dB (A vägt)
Ingångskänslighet 400mV - 4 V
Stabil i 2 Ω stereo eller 4 Ω mono (bryggkopplad)
Bass Boost 45 Hz 0-12 dB
Avsäkrad med 2x25 Amp
Ställbart lågpassfilter 40-300Hz 12dB/oct
Ställbart Subsonicfilter 10-40Hz 12dB/oct
Storlek 345x57x236 mm l x h x b
Vikt 3,2 kg
Fjärrkontroll med 5 meter kabel
Bruksanvisning på Svenska
 
NYPRIS 1490 KR. Mitt pris 1300 kr + ev frakt.

Måndag

Behöver jag säga att jag är glad?? :D

Söndag

Strax dax att krypa till sängs.. Ny dag imorgon med nya möjligheter.
Heljen har vart lugn, kanske lite för lugn och en massa tankar, men de är en annan historia!...
 
 
 
 

Lördag

Åh sånt underbart väder de är/vart idag, sol och riktigt varmt, man kan inte tro att de är i början av september utan känns mer som juli :)
Har ridit en vända, lunchat med mamma och dammsugit lite. Har ledig helj och tog en semesterdag på måndag så de innebär 4 dagars ledigt för mej, rätt skönt kan jag lova, dessutom gör de ju inte direkt ont att de är fint väder, och de verkar som de ska hållai sej några dagar till :)
 
 
 

Tredje september

Ledig idag. Vart i stallet och fått Jullan skodd, har ny hovis oxå, dessutom är de så bra så hon finns i samma stall. Är mycket nöjd med resultatet och senare ska jag köra och känna hur hon känns. Den gamla ska jag aldrig mer anlita, med tanke på senaste skoningen när han skodde snett och jag inte fick tag i han sen så han kunde komma och fixa till de han gjort dåligt.. 
Har tvättstugan om en timme, men dom är och håller på att greja med värme och inställningar och är även i tvättstugan så vet faktiskt inte om man får tvätta när dom håller på, så få se om de blir av eller om jag träffar nån så jag kan fråga.
 
Imorrn jobbar jag kväll och torsdag då blir de skola, halvdag för mej eftersom de är lunchtrav så ska ju dit o jobba.