14-12- 31

Gott Nytt År!
 
 

God Jul

Eller God fortsättning kanske man säger, så här dagen efter julafton. Hade en bra och trevlig dag igår, god mat o fina klappar. Och för första året på länge var jag ledig en julafton. De var inte lika roligt när man vaknade idag och kollade termometern som visar på -18 grader..My god!!
 
Jag ska jobba ikväll så ska bege mej till stallet om ett tag och göra iordning och så ska vi se om min bil startar... :/
 
 

Torsdag 11 december

Idag har jag vart ledig.. Iaf från mitt jobb, men har ju såklart haft en massa annat för mej. Började med o ta en ganska lång sovmorgon, sen var de stallet som stog på tur, körde Tic, sen lastade(!) jag honom och körde honom några hundra meter till kliniken för att vaccinera honom, ja jag vet höjden av lathet när man kan gå :) sen har jag vart o hämtat hö. Nu är de snart dax för sista vändan me Busan, innan jag ska mysa ner mej i soffan för o se finalen av BB. Gud va trist, har verkligen gillat denna säsongen o nu är de sista avsnittet. Ska bli spännande o se vem som vinner :)
 

Söndag!

Ja då var denna heljen snart över då. Och tycker inte jag gjort så himla mkt.
Skulle köra Tic igår, men när jag tog in honom upptäckte jag att han fått av sej båda bakskorna, så himla typiskt. Men hovis kunde komma o fixa på dom efter nån timme bara. Men då var de på väg att bli mörkt och jag var så kall o frusen så blev aldrig nån tur. På kvällen umgicks jag lite me Lotta.
 
Idag har de vart + grader och den lilla snön som kom i veckan har försvunnit :( men idag vart de iaf en tur me Tic, och Lotta red med på Foxxis. 
Ja de var min helj de!
 
 

Torsdag fjärde december

Ledig dag idag. Har tvättat, sen vart o kollat på ett annat stall. Foxxan har blivit skodd (äntligen) med vinterskor så nu slipper man oroa sej att hon halkar runt oxå. 
I fredags var jag o startade Tic igen, men strax efter bilen släppte fältet så hoppade han och typ skengalopperade så var den dagen förstörd med ett D. Men bara ta nya tag och kanske bara gå ut i voltlopp med tillägg.. För än så länge verkar ju de funka iaf. Att ha en stressad häst som så gärna vill så mkt men de blir lätt fel är inte alltid lätt och veta hur man ska göra för att de ska bli bra..
Funderar på att testa lite homeopatiska medel få se om de kan vara lugnande.