Lördag

Var en jätte trevlig kväll igår, och sååå gott med tacos =)
Var väll hemma vid midnatt. Sen upp imorse och släppa ut Ari, senfick jag sova nån timme till, men hade ställt klockan på 9 eftersom de skulle bli snabbjobb med Ari tillsammans med en anan häst från Leksandstrakten..
Gick jätte bra, och somvanligt i värmningen var Ari pigg som ett troll... Men är mycke nöjd över själva jobbet och Åke verka oxå tycka de. Men vid nästa skoning ska sulorna fram på igen...

Har dammsugit av lite nu och nu känner jag hur hungern gör sej påmind, så nu ska jag äta lite klabbe som jag köpte igår :P

Äntligen

Puh!!
Äntligen hemma efter en låååååång vecka av jobb... Hade tänkt och kunna smita hem en anings tidigare idag, men tji fick jag. Vart lite mer jobb men lyckades fixa till de, med hjälp av några arbetskamrater och de tackar jag för. Mitt huvud känns rätt tomt nu =S

Ska strax valla runt Charlie en sväng, sen in i duschen innan de är dax att åka och ha lite trevligt och äta gott med mina arbetskamrater..

Skriver mer sen.

Friday baby

Morrn morrn!
Var med S igår kväll, vi promenerade till stallet och tog in Ari. Sen var vi ner på R-vik och köpte lite godis, och hem och kollade lite teve medans vi smaskade på de =)

Idag är sista dan för denna vecka på jobbet, gissa om de känns skönt.
'
Ikväll ska ett gäng från jobbet och jag då naturligtvis till en arbetskompis stuga och käka lite tacos och träffas lite. S ska vara hästskötare, men de kommer gå galant =) han kan ju de där nu...

Läges Rapport *stallet*

Var och gav Ari mat nu på lunchen.. Nu är idioterna borta igen! Få se hur länge denna gången då..



Torsdag

God morgon!
Pust, jag är såååå trött. Tur att de bara är en arbetsdag kvar denna vecka efter idag. För nu känner jag att jag behöver vara ledig och vila och bara va!

La mej innan 22 igår, men låg och messade ända fram tills midnatt :S får väll skylla mej själv, men de va så mysigt ;)


Stegräknaren är på idag igen.. ska bli kul och se sen ikväll hur mycket jag gått.

Nu ska jag återgå till de jag ska göra... Planera!

Ha en gräääjt dag!


Grr =(

Fyyy fan va jag är förbannad på idioterna i stallet. Nu när jag kom på kvällen då har dom skrivit en lapp och satt upp.
De stog bl.a att jag skulle sluta gnälla och sköta mitt.. Men dom accepterar ju inte våra regler m.m så då jäklar ska dom fan få igen oxå. Nä nu måste jag verkligen fundera ut nå, så man slipper ha dom där!


Nu ska jag gå en sväng med Charlie.. Och öka på stegen idag.. Haha!

Tjolahopp

Nu är jag hemma men ska snart ut igen, ska följa med S till klubben en sväng. Och då ska jag kolla om jag hittar nå fler fotoalbum :D

Dammsög av när jag kom från jobbet och har nyss duschat, ska strax bege mej till stallet och ta in Ari.

Har haft stegräknaren på mej idag, fast de inte är föräns på måndag våran interna jobb tävling drar igång.
Hade råkat ställa den fel imorse så jag var tvungen att nolla den, men hittintills har jag gått 5276 steg och 2.638 km
=)
Är ju så mkt inställningar som man kan göra på den och steg längd, de är lite svårt att veta, så km antalet kke inte riktigt stämmer men stegen gör då iaf de.


Good morning

Onsdag igen då.
Sitter på jobbet, skit trött men men..

Glömde skriva igår i sista inlägget, att när vi var till stallet för att ta in Ari, Då såg jag att "idioterna" i stallet är tillbaka..... Blääää =( Får verkligen hoppas att dom drar igen snart, blir så konstig stämning i stallet när dom är där.

Nä nu ska jag ta och börja planera lite...
Hörs senare Ha en bra dag =)


Hemma nu

Efter en kväll me S. Idag fick faktiskt Charlie följa med. Vi gick till stallet och S hade Morgan med. Till en början ville Charlie leka men Morgan sa ifrån så efter ett tag accepterade Charlie de så de gick kanon bra. Men jag tror Morgan undrade lite eftersom jag vart så mkt med dom och aldrig haft min egna vovve med någon gång. S hade med en massa morötter till stallet som han stog och matade i Ari en massa, verkligen kompisar dom där två nu, dom är såå söta;)
När vi kom hem till S efter promenixen, så käkade vi semla :P S mamma hade köpt och sagt att han och jag skulle ha varsin. Gick bra även i lgh med båda vovvsingarna, nån enstaka gång sa M till när C vart för närgången. C lånade till och med M´s säng och vilade lite i..hihi..
Så nu är de en trött men nöjd "liten" kille som ligger här på golvet breve mej.

Och syster; jag köpte kort igår och idag skrev jag dom och har lagt dom på lådan :D

Tuesday

Gaah va jag känner mej trött..
Har iaf gått bra och jobbat idag,  vart ju och hoppa in extra... Han niaf faktiskt hunnit och planera 2 dagar :D fyy fan va jag är bra .. haha :D

Har nyss käkat, och ska strax gå en vända med vovvsingen, var bara tvungen att sätta mej här en stund och dricka lite kaffe. Håller även på att tvättar men de är sista maskinen som är i nu, så ska den bara hängas när den är klar..

Vi fick ju stegräknare i julklapp av kommunen och från och med nästa vecka och 4 veckor framåt ska vi(dom som vill) ha dom på oss och kolla hur mycket vi stegar på.. En liten tävling oss emellan på jobbet, varje måndag ska vi redovisa före gående vecka.. haha detta kommer att bli kul...

Good Night!

Ja de blir och jobba extra imorgon.. Men men de gör juh inget. Tjänar juh ganska bra på de så :P inte helt fel efter man va sjuk 2 dagar denna månad så de kke jämnar ut sej..

Har vart me S på kvällen, vi gick till stallet, och snäll som han är skottade han av lite utanför stallet  och fram till Aris hage =)

Ska strax bege mej i sängen för nu känner jag att John Blund är på väg..

Natti natt!



moonday

Jobbat idag.
Ska vara ledig imorrn, men ev måste jag jobba extra för Maria är sjuk, så hon skulle höra av sej senare ikväll och säja om hon blir hemma imorrn eller inte..

Har nyss käkat lite, sen la jag in alla räkningar för denna månad och de var ju inte speciellt skoj =´(

Har iaf fått plogat på gårdsplanen i stallet idag, så nu behöv de bara skottas ut till hagen, få se om jag orkar de sen, och få se om de blir en vända promenad sen med S oxå..


Kväller

Jahapp, har just inte så mkt att skriva om, för jag har mest segat hela dan.
Haft ont i huvet nästan hela dan och inga tabletter hemma heller. Så när jag hade tatt in Ari för kvällen var jag förbi mammsen och fick en, så den gick över.. en stund, men nu känner jag att den börjar komma smygande igen.. Så de är väll kanske dax för sängen snart..


Söndag

Aj ont i huvet.. Var ut igår var på bowlingen med Emmelie. Var faktiskt jätte skoj =)
Björn Rosenström uppträdde, kanonbra ;) och snygg är han juh me.. Efter han spelat klart gick han inne på bowlingen så jag ropade på honom opoch frågade om jag fick ta et kort och de fick jag, dessvärre vart de suddigt, sen fick jag en kram av han oxå :D

Snöade hela dan igår och de snöar nu. Imorse när jag var till stallet så körde jag fast, kom loss efter 1½ timme =( gissa om jag var förbannad...

  



Bilderna är klickbara


Good morning

Lördag idag.
Var först upp och släppte ut Ari, sen la jag mej igen och hade ställt klockan på 9. Ska nämligen iväg och köra ett snabb jobb med Ari ilag med en annan häst idag.
Först ska jag vändan förbi bolaget och köpa lite ifa, de kke blir lite fest ikväl, har inte bestämt mej ännu  och vet inte om jaghar nån lust, men alkoholen blir ju iaf inte gammal så...

De säjs att de ska bli ett riktigt snöoväder idag, hmm bara och vänta och se...

Go förmiddag

Vaknade för en stund sen, vet inte om jag törs skriva när....Så nu kan man ju säja att jag iaf är utsövd :D fast jag känner lite spänningshuvudvärk, men de kan ju vara för att ja sovi liite för länge.

Mina planer innför denna dag är att jag måste handla (dagens eko i kylen), fixa i stallet, dammsuga, sen kommer jag inte på nåt mer, men de löser sej säkert.. 


Hejsan, goddag..

Vart en promenad idag igen med S och så tog vi Ari med oss oxå. Ari var jätte pigg idag och sprang och små trippade och prejade ut mej i vägkanten hela tiden, försökte nafsa flera gånger oxå, sen fick han nå tok ryck o vände rumpan mot S som att han skulle kicka till han, men som tur var reagerade både jag och S snabbt så de hände inget. Men de märks verkligen att han tycker de är skoj att få följa med.

Fick mess av Petra, Charlies uppfödare nu på kvällen, en av hennes hundar har kvalificerat sej till Dalarnas vackraste hund, så hon undrade om jag ville följa med till Romme Hed den 7:e mars, och de gör jag gärna, tyvärr kan inte Charlie anmälas för dom måste ha blivit BIR* eller BIM** under 2008, men nästa år kke om Charlie vunnit =) dagen efter den 8:e mars är de en inofficiell utställning här i Rättvik igen i körhuset som jag tänkte han skulle få vara med på så den heljen blir bara i utställningens tecken, dock har jag arbetshelj då, men tur man kan ta semester =)

BIR=Bäst I Ras
BIM=Bäst I Motsatt Kön

Torsdag =)

3½ timme kvar av denna arbetsvecka, känns riktigt gött måste jag säja. Och imorrn är de löning från travet, kan inte ha kommit lägligare, ganska fattigt just nu, fast helt barskrapad är jag inte, hade faktiskt några hundra kvar på kontot.. De är inte ofta de inte, fast de har hänt de senaste månaderna iaf =) Dessvärre har jag mycket räkningar denna månad vilket är mindre roligt, men men allt ordnar sej som min mamma skulle sagt.

Nähä, ska väll ta och jobba på lite igen då..


=)

Har vart ute en sväng, först och tog in Ari. Sen ner på klubben och träffade S en sväng. Kollade i gamla fotoalbum, och hittade en massa på min kära syster från 1994.. Haha. Hittade inga på mej, men vet att de ska finnas och sen ska de även finnas nån gammal film från fester.. Fan måste verkligen fråga dom som är där nu förtiden om dom vet vart allt kan vara..


Tjing tjong, kanelstång =)

Snart är denna arbetsdag till ända oxå =)
Sen är de bara 1 dag kvar innan jag blir lite ledig, känns jätte skönt.

Få se om de blir någon promenad ikväll oxå..
Måste iaf försöka komma isäng i skaplig tid ikväll, har en förmåga att fastna framför datorn..

Börjar bli trött

Har vart ute och gått samma runda idag som igår, de var jag, S och P följde oxå med. Vi tog med oss Ari idag oxå, han verkar tycke de är skoj och bara promenera med grimma och grimskaft. Inte ha nå krav på sej utan går snällt breve =) Känns skönt att aktivera honom lite oxå, nu när jag inte hinner köra så mkt för mörkret. Men man märker nu att de blir lite ljusare längre för var dag som går...

Känner tröttheten göra sej påmind så de blir sängen ganska snart. Men först ska jag surfa runt lite till.

Natti på er där ute!

Tuesday

Gaaah, trött och seg, längtar efter min tre ledighet, men på fredag så ;)

Har iaf gått bra och jobba idag.
De har snöat som bara den och blåst en massa, har inte alls vart skönt, men nu har de tack och lov lugnat ner sej.
Dammsög lite när jag kom hem och nu ska jag strax ta och diska lite.

Då är de tisdag om ett par timmar då!

Mitt projekt är nu klart och de vart nog bra, ska testa de nästa gång de är dax att köra Ari.

Har kommit hem för en stund sen, vart me S. Vi skulle ta en promenad, den runt travet fram till ridklubben och Backavägen ner till Hedslund. Jag kom på den briljanta ide´n att vi kunde ju ta Ari med, så sagt och gjort, han traskade runt med oss =) var lite mera fart i våra steg av att han följde, så man var ganska svettig när vi kom till stallet och gjorde han iordning för natten..
Sen har jag fått en massage av S, har haft en låsning i nacken ner mot ryggen hela dan, men nu känns de bättre sen han vart där och knådat lite =) 

Ari


 


And the beat keeps going on..

Nja är inte riktigt klar än med mitt projekt, men snart så.. var tvungen att ta en liten vilopaus, rasta charlie, käka lite och kolla in datan lite.. Haha
Men nu ska jag strax fortsätta.

Projekt Runway

Nu ska jag påbörja ett litet projekt...
Ari har ett skavsår på bogen som nöts sönder varje gång jag har på han förbygeln, så nu ska de fixas lite ...=)

En utmaning..

Fick denna utmaningen av Linda  så nu ska jag försöka svara på dessa frågor.


Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 10:20
2. Namn? Monica
3. Vart bor du? Rättvik
4. Hur många barn vill du ha? 1 till att börja med iaf.
5. Vill du gifta dig? Nja inte nödvändigt.
6. Har du ätit sushi? Nää fyy
7. Favoritglass? En massa, älskar glass
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? 2 st
9. Humör? Just nu lite halvseg

Fyra grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nä inte vad jag kan komma på
2. Har du en hund? Nej Ja en stor St Bernard
3. Sover du helst själv eller med någon? Hade ju helst delad säng, men förtillfället sover jag själv.
4. Tror du på spöken? Ja de gör jag
SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej jag tycker de är en bra längd jag har.
2. Skulle du vilja väga mer? Ha ha, nä mindre!
3. Skulle du vilja ha sex nu? Ja why not ;)
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej inte denna tid på dagen.

KAN.
1. Kan du röra på öronen? Nej tror inte de.
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Absolut.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja på natten iaf :D
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja de kan jag.
7. Kan dina vänner lita på dig? Dom jag litar på, kan lita på mej...
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Jag har en där redan
9. Kan du suga? damsuga? Öh?!
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Japp, finns de inge skoj och handla så..
HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, de har jag säkert
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Ja en halvsyster(men känns som hel)
4. Har du någonsin haft sex med någon? Haha.. jaaa
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Inte en aning, men de är mycket möjligt.
6. Har du varit full den här månaden? Ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nää fler tack(ironi)
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja det har jag nog
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Jag kommer inte ihåg
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Kan hända
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Samtidigt?
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej det tror ja inte


 

Måndag

Vaknade 9:39 för att vara exakt. Låg kvar nån minut och drog mej. Håller på att tvätta lite och ska väll fram med snabeldraken så småningom  igen. Annars har jag inga planer för dagen.
Detär bara nån enstaka minus ute idag, men de blåser som bara den.


Update

De jag berättade om i ett tidigare inlägg ang stallet. Nu kommer fortsättningen;
Lappen som jag satte upp, var borta från dörren där jag satt fast den, inge svar och vart var lappen?? Jo ihop knölad och inkastad i min box. Alla deras saker och hästar är borta så nu har dom väll stuckit för ett tag igen, men jag ska fan i mej göra allt för att dom inte ska komma tillbaka!

Film tajm..

Nu har jag avverkat Saw V, helt i min ensamhet.. De ni ;)
Den var bra, men inte lika bra som dom förra tycker jag. Och slutet, hmm.. de måste ju bara bli en fortsättning.. Eller???



Done that

Som jag trodde var Ari jätte pigg idag. Var iaf skönt och få komma ut på en tur.

Har ni vart så arg nån gång så att de känns som ni skulle börja grina ?? De har jag, många gånger och idag var en av dom... Ni som följt min blogg vet ju att jag har berätta om 2 st som står i stallet som är så konstiga...Dom flyttar mellan vårt stall och nåt annat(vart vet jag inte) Domkan vara borta i flera veckor sen kommer dom och stallar upp hästarna i nån natt sen är dom borta igen. Vi andra som står i stallet tycker de är obehagligt och vi gillar inte dessa människor. Dom gör som dom vill och tar ingen hänsyn till oss andra. Idag upptäckte jag att dom brett ut sej inne i våran sadel och sel kammare, dom har flyttat undan våra saker, och till och med skrivit med tuschpenna på väggen deras hästars namn för att verkligen visa vart deras plats är. Nu kanske tycker jag är löjlig som retar upp mej på små saker, men de är de verkligen inte. För de första så skriver man väll inte på en vägg med tusch, allra helst inte om de inte är ens eget stall, okej om de var deras då hade dom fått gjort vad dom vela, men nu hyr vi faktiskt. Sen att dom flyttar undan våra saker är inte helelr okej, dom kan fråga först vart dom kan hänga osv.
Vi vet inte hur vi ska bli av med dom, prata med han som hyr ut går inte, för han bryr sej överhuvudtaget inte. Man har en olust känsla i kroppen när dom är där.
Jag skrev en lapp till dom innan jag åkte därifrån ang, att dom skrivit på väggen, så nu får vi se vad jag får/fått för svar när jag kommer nästa gång.. Alltså, fortsättning följer .. :S

Sköna söndag ..(?)

God förmiddag. Idag vaknade jag runt 9:30, men låg kvar och drog mej till 10.
Var hemma igår efter besöket hos S vid 23:30 tiden, så de vart inte så sent.

Det är bara -4 grader här idag så de känns skönt, så då blir de en tur med Ari, antar att han är jätte pigg eftersom han stått igennu...

Har fått en utmaning av Linda som jag skan göra under dagen.


Mätt och belåten

Precis när jag skulle till att åka och handla och ta in Ari. Ringde S, han frågade om jag var hungrig. <såjag åkte och handla, sen förbi klubben och hämtade honom, upp och tog in pållen sen och vräkte i mej en pizza. En mkt strak sådan oxå, kan ios vara bra för min förkylning, men de brände verkligen i munnen. Men nu är jag iaf mätt. Sitter på hedslund nu och S duschar. Ska dricka lite kaffe sen när han är klar där. Fast ska nog skrubba hans rygg först ;) hehe...

Så de blev inge film tittande ikväll, men de kommer juh fler dagar. Vill juh verkligen se SAW 5, men enligt Linda som hade sällskap när hon kollade och ändå tyckte den var hemsk så vet jag inte hur jag ska göra, men får väll kika när de är ljust ute då...



Tjing tjong!

Jahapp då var de kväll igen då.
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Kanske kolla på en av alla mina filmer jag fick i julklapp =)
Ska iaf åka och ta in Ari om en liten stund, sen måste jag handla lite oxå, är nästan dagens eko i mitt kylskåp :D

Skönt och vara ledig imorgon, få lite sovmorgon, och är de inte alltför kallt ska jag ta en skogstur med Ari.


Min kärlek


Lördag

Trött.
Var hemma i R-vik runt 22:30 tiden igår. Gick bra på Romme, allt flöt på som de skulle och inga omstarter. Något kallt men men..
Fortfarande dunder förkyld.

Slutar  klockan 15 idag sen är jag ledig till tisdag =) Sen jobbar jag bara tre dagar för nästa helj har jag tagit semester så jag blir tre ledig då =) Hääärligt.

Fredag

Rethosta, de är väll bland de värsta som finns.. eller nja finmnsa ju faktiskt värre saker, men skoj är de inte och de ger sej juh aldrig
Sitter på jobbet och känner mej fruktansvärt trött, de svider i ögonen och känns som jag skulle kunna somna när som helst. Ångrar lite att jag tog på mej xtra jobbet ikväll på Romme travet, men men bara att bita ihop.

Kallt är de idag oxå, 18 minus imorse och nu vet jag inte hur kallt de är.

Blir nog inge mer bloggandet från mej idag. Är nog hemma i R-vik igen strax efter 22 om allt flyter på som de ska ikväll, och de hoppas jag verkligen att de gör.

Ha en trevligt fortsatt dag/kväll.

Snörvel

Gah va jobbigt de är att vara förkyld.
=(

Har iaf hämtat hö nu och de gick bra. S kom och hjälpte mej lasta ur de.
Imorgon ska jag jobba. sen blir de hem en snabb vända, rasta Charlie, käka byta om och dra. Ska till Blnge och jobba på Romme på kvällen. Dom ringde idag och frågade om jag kunde jobba. Och naturligtvis svarade jag Ja, för de är ganska tuffa månader nu, så de är ju inte helt fel att få lite mer lön.

Ska snart gå en sväng med Charlie, men måste vänta lite till så att de inte blir som inatt, en stor pöl på mattan i hallen. Vart nog att gå lite för tidigt igår kväll.

Surfar väll runt en stund till, även om jag helst hade vela lagt mej...


Torsdag

Är hemma idag oxå!
Förkyningen har blivit lite sämre än igår, de andra är bra nu.
Men imorgon ska jag iaf gå och jobba.

Måste och hämta hö i eftermiddag. Får ta de lugnt, de som är jobbigt är ju i och ur lastningen men jagf år ju hjälp me de så de ska nog inte vara nå problem alls.

Idag är de kallt igen, nu är de runt -9.

Onsdag

Har vart hemma från jobbet idag.
Ringde Sjukvårdsupplysningen igår ang de som hände kvällen innan. Hon tyckte antingen att jag skulle åka till akuten i Mora eller träffa en distriktssköterska. Så då valde jag de senare alternativet, fanns en tid på Mora VC 18:20 som hon bokade in mej på.
Jag ringde S och frågade om han ville följa med. Så jag åkte ochj hämtade honom så åkte vi. Träffade en utländsk sköterske ller om de var en doktor(så jäkla typiskt, för jag fattat ine mkt va han sa) Han kände på mitt huvud, kollade mina ögon, lyssnade på hjärtat som tickade på normalt, tog mitt blodtryck som visade 110/65 alltså lågt under tryck och de brukar jag inte ha. Han hittade inget fel och sa att om jag kände av de skulle jag givetvis höra av mej igen. Så ordinerade han vila.
Känner mej bättre idag, men nu har de börja krypi på en förkylning.. =(

Har mått bättre..

De vart aldrig någon tur med Ari idag. Kände att jag inte orkade. Är fruktansvärt konstig i huvudet och mår inte helt bra. Mamma tyckte at jag bara skulle ta de lugnt.
Men jag har iaf städat av en snabbis, tvättat klart och bytt sängkläder.
 Jag S och L och käkade dagens på Louise, men de hade jag typ kunnat vara utan, men men..

Sen var jag och S en sväng till lager 157 i Sågmyra. S hittade en massa medans jag.. ja jag hittade bara en svart huvtröja med dragkedja. Ja en till tröja är ju inte helt fel. Behövde inte ens betala den för de gjorde S, istället för soppa pengar ;)

Har precis käkat lite igen och sitter nu med en kopp kaffe.



Hej..

Update;


Måndag: Jobbade, hem och stökade lite, förberedde tvätten tills idag. åkte till S på kvällen, men innan de så sopade jag omkull rejält ute när jag skulle rasta Charlie. Slog i bakuvudet, en armbåge och vart dyngsur. Började må illa lite senare, ev lättare hjärnskakning.

Tisdag; Ledig idag, tvättar, ska byta sängkläder, städa, köra Ari. Känner fortf av huvudet sen igår.






Kväller

Sitter hemma hos S nu. Han äri duschen. Ska nog gå upp och ta in Ari sen. Sen ska vi ner och käka nåt, få se vad de blir.

Körde Ari på dan, jätte blåsigt, var ingen skön tur alls.
Nu är de nästan som de småregnar lite. Har försvunnit jättemycket snö. Är som isgata ute :S



Söndag förmiddag

Hoppsan Kerstin, vaknade kl 11.. :S
Meen kke inte så konstigt med tanke på att jag kom hem inatt kl 2:30...Sen upp imorse och åka ta ut Ari.
Så nu sitter jag här med kaffe och ska strax käka frukost, gå en sväng med Charlie. Sen upp till stallet fixa och köra en vända.

Idag är de +grader, men de blåser jätte mycket.

God eftermiddag!

Har vilat lite, somnade dock inte.

Vart stoppad av polisen på morgonen när jag jobbade. Dom hade kontroll utanför Hemköp på parkeringen(precis som nån vecka innan jul) Jag tänkte vara smart och åka runt och ställa mej på Storgatan istället. Men tjiii fick jag, de var även en kontroll utanför biblioteket. Så jag fick blåsa och visa kort. Bilen kolla dom inte, men hade dom sagt nå om den så hade jag blitt arg, med tanke på att den är nybesiktad och ua.

Ska strax ta en dusch.
Sen har de utlovats massage ;) få se om S orkar, han är nämligen sjuk...


Lördag

Morrn morrn!
Sitter på jobbet, pigg och alert..nja går att diskutera. Men jobbar iaf bara till klockan 13 idag.

Igår körde jag Ari på dan. Han var het som en kamin och jag fick verkligen hålla i mej. Måste skärpa mej nu och köra han lite oftare, inge kul när han blir för het och jag tror inte han själv gillar att stå så mycket för de märks verkligen att han tycker de är lattjo dom gånger vi väl kommer ut på en tur.  

Efter jag tagit in Ari på kvällen igår, åkte jag hem till S. Där bjöds de på kaffe och nybakat ;) Sen låg vi och kikade lite på teve. Jag åkte hem runt 22:30 tiden eftersom jag ville i säng i skaplig tid.

God Morgon

Ja i min värld är de faktiskt morgon fast vissa kallar de förmiddag :D Skönt iaf med en sov morgon de behövde jag verkligen.

Var hos S hela kvällen igår, kolla teve bara. Åkte hem strax innan 00:30 tiden. Gick med Charlie sen i säng. Måste erkänna att jag var lite nervös när jag rastade vovvenm över och se vargen. Men de gick bra..

Idag är de -5 grader här så de ska köras häst, är nog en mycket pigg Ari eftersom han stått i en och en halv vecka :S



Torsdag (var är vargen?)

Inte långt kvar nu innan jag får gå hem för dagen. Och ledig imorrn är jag oxå =)

Fick höra idag på morgonen av en arbetskompis, som känner en som bor längre bort på gatan där jag bor. När dom skulle ut me hunden igår kväll så stog de en Varg på gården =S dom bor inte alls långt bort från där jag bor, så nu tänker man ju på de hela tiden. Hmm!

Onsdag

Hann aldrig blogga nåt igår, först jobbade jag på dan. Sen när jag kom hem ringde jag syster för vi har inte pratat på ett bra tag. Sen var jag och handlade lite och åkte hem till S och lagade lite mat åt oss. Sen var jag kvar där hela kvällen, kikade på teve, sen var vi upp och tog in Ari. Sen efter de kollade vi på Zorro som gick på teven och den slutade ju närmare 23:30, så efter den var slut åktejag hem, rasta Charlie och ta mej en dusch sen kom jag i säng.

Idag är de jobb igen som gäller sen vet jag inte vad som händer...

Kylan håller i sej..

-27 imorse. Hur länge ska denna kyla hålla i sej?!

Har jobbat idag.
Håller på att tvätta nu och städade av lite snabbt när jag kom hem.
Vet inte va jag ska göra senare om de bara blir en hemma kväll eller?! Ska ju jobba imorrn oxå...

Fyyy faan

Usch tror jag aldrig har fryst så mycket som jag gjort idag. Tack och lov så var de bara -16 i Blnge men kallt som satan ändå..När jag kom tebax tillR-vik var de -24.. =( när fan ska kylan ge me sej?

Bilfärden till Blnge var väll inte den roligaste, i Insjön upptäckte jag att tempmätaren var i botten, alltså höll på att koka.. Jag vred upp värmen på fullt och då sjönk den tack och lov, men var ju fortfarande nervös. Funderade ett tag på att vända, men ringde S och rådfrågade lite. Stannade på en mack och köpte mer glykol och frågade efter en kartongbit att sätta för halva kylaren. Efter en stund när jag började närma mej Blnge och hade vridit ner värmen lite började tempen öka igen.. jaha bara vrida upp igen då. Sen var allt lugnt och jag tog mej fram.. Resan hem var inga problem alls, hällde i mer glykol innan jag åkte.

Nu sitter jag här och är halvt död, fortf frysen och trött som bara den.

Söndag

Morrn morrn!
Idag har vi de riktigt kallt här...-25 grader =( Ari har dubbla vintertäcken ute och jag ska klä på mej så man ser ut som en michelin gubbe. Hoppas att de är något varmare i Blnge iaf. ska ju dit och jobba till kl 13.

Igår kväll åkte jag och S till Falun hem till Linda. Jag drack några öl och där fick jag nån drink och en Dooley´s. Vi körde ner henne och Anna-Lena på krogen sen åkte vi hem över. Kikade runt lite på R-vik innan vi åkte hem.

Nu ska jag leta fram nåt ätbart, har inge mjukt bröd kvar, men jag har ju risgrynsgröt de funkar ju oxå.

Yes!

Bilen besiktad med blankt papper i år igen.. Wohoooooo =)
Besiktningsgubben sa att spindelleden på ena sidan fram behöver bytas framåt våren och ev en broms skiva bak för bilen "pulserar" när man bromsar, men de var bara "bra att veta" saker inget jag behöver komma in för en ombesiktning..

Efter besiktningen var jag och S in på Dollar Store, sen åkte vi in till Mora igen, jag hittade ett par nya skor som jag kan ha nu i vinter, slipper jag gå i mina jympadojjer. Sen åktre vi till MC innan vi styrde kosan hemåt.

Vi åker nog till Falun ikväll hem till Linda som ska ha lite fest. Jag ska nog ta nån öl, få se om vi följer me ut på krogen sen oxå..


lördag

Åh snacka om att jag sovit dåligt inatt. Först vaknade jag och hade haft en mardröm, skit skum. När jag väl höll på och somna om igen börja mina förbannade grannar ovanpå. Vet inte vad dom gjorde för först lät de som att dom bråkade sen lät de som dom hade nån jävla efterfest. Åh tänk om man kunde få byta ut sina grannar!

Drar till Mora om ett tag och besiktar min bil. Sen går vi nog in en sväng på DS och kikar.

Nu ska jag fortsätta pimpla kaffe och surfa runt. Ha de! 


tuut tut!

Nu har jag eller S rättare sagt fixat så jag har en fungerande tuta igen.. Thanx ;)

Fredag eller?

Snacka om att man blir förvirrad vilken dag det är. Igår kändes de som söndag. Är väll bara för att de vart en massa helj dagar hit och dit.

Vet inte mer vad jag ska skriva så jag återgår väll till de jag ska göra istället...

1:a Januari 2009

Nytt år, nya möjligheter!?

Jaha då är de dax att lära sej nytt år tal igen då, undrar hur många gånger man skriver fel innan man kommer ihåg att de är 09 nu...

Vart ett jätte lugnt nyårsfirande för min del. Var i mycket gott sällskap. Vi lagade mat, potatisgratäng med kött och till efterrätt vart de chokladpudding. smarrigt, men gissa om vi var mätta.
Strax innan 12 slaget tog vi en tur med bilen och kikade runt lite i vinternatten i lite olika byar. Jag var hemma strax innan 01:30.
Idag hade jag sovmorgon och vaknade prick kl 10, de ni ;)
Har rivit bort all solfilm på bilen nu, eftersom jag ska in och besikta den på lördag, sen har jag och S käkat en pizza och efter de legat och kollat teve. Nu är jag hemma och ska ta en dusch inann de är dax att bege sej ut i kylan igen och ta in Ari.