Torsdag

Vart ledig idag. Min jobbar helj som är på intågande.
Körde Foxxy idag på banan. Var ju ut på banan förra onsdagen oxå, hade då sällskap av A och deras 3åring. 
Måste säga att jag har en extremt lat och bekväm häst, hon tar inte i alls, sprang då (förra veckan) och kikade åt sidorna var inte alls fokuserad. Men vi körde iaf 35, 33 och 30 tempo, och man får väll bedömma bana som nån sekund långsam oxå eftersom det är en sk vinterbana och lite småmoddig. A tyckte jag skulle testa o ha på helstängt och även käka henne, de senare alternativt blir lite svårare då hon inte står still utan man har fullt sjå att komma upp i vagnen när man kör ut från stallet, och jag vågar inte att riskera att bli åkandes bakom henne på mina skor hållandes i en häst i endast tömmarna och inte ha nå att sätta emot. Men A sa att han kan ju hjälpa mej o käka, de skulle ordna sej. Denna vecka passade de inte att köra ilag så de var därför jag körde ut själv.
Hade helstängt på och köken hängades, tog den på om utifall att man skulle se nån på banomårdet som kunde hjälpa mej.. Men dessvärre inte... Men hon funkade bättre me helstängt vart faktiskt mer fokuserad, men inge skoj och inte ha sällskap, och hon var latare än latast idag.. Usch ibland får jag känslan var de är jag köpt, men ska väll inte ge upp än..
Gjorde iaf ett 2140 jobb ensam, och får väll vara nöjd, hon travar då, även om hon säkerligen kan göra de bra mycket bättre med sällskap och käk på. Men huvudsaken är ju att man får in rutin på vad hon ska göra på banan.. Bara och träna på, och inte ge upp i första taget.
Men jämför man henne mot Jullan så är de som natt och dag, J är de fullt ös med, medans den andra är som en sköldpadda...
 
 

Ja va säger man..

 
Jag ska erkänna en sak, jag har inte så många vänner, visst jag känner en massa folk så klart genom jobbet, travet och så, men nära vänner de har jag inte alls många av. Och jag umgås inte med så många. Och nåt jag brukar säga är att jag har hellre få men äkta än många och falska. Men hur mkt ska man orka höra från de "äkta" vännerna egentligen. De är ju väldigt populärt med FB och ja jag är oxå me där. Och de är där man får läsa en hel del, vissa roliga saker och vissa mindre roliga. Man kanske inte ska bry sej så mkt om de man läser, men jag erkänner att jag blir rätt lessen och de känns som man är mindre värd. Vissa uttrycker sej fruktansvärt klumpigt det kanske till och med är så att dom inte ens tänker på Hur dom skriver, att dom kan såra nån annan men hur som helst så har dom ju iaf skrivit och vissa tar åt sej och blir lessna. Nu händer detta rätt ofta, så gott som varje dag, och de är från folk, speciellt från dom jag räknat som nära. 
Men visst jag är väll inte "bäst" de finns väll andra vänner som är bättre bara för dom har de jobbigare med livet och så, för jag är ju frisk och ska inte gnälla osv osv... "tänk på att de finns dom som har de sämre" Jaaa självklart finns de dom som har de sämre än mej, men även om de är så så är jag en person som lever, har känslor, känner och tänker. Så tänk för fan lite på hur du skriver och vem som kan se.. För ord kan verkligen såra!!!
 
 
Tack för mej!