Onsdag

Idag har jag setat på och ridit Ticen för första gången. Var nog första gången någonsin nån red på han oxå med tanke på hur han reagerade när jag skulle kliva upp. Han vart lite rädd och bar iväg så jag fick ur foten ur stigbygeln och landade så klart lite illa på min stukade fot som blivit bra mycket bättre, men ramlade som tur var aldrig. Lotta stog o höll i honom så vi testade igen, och andra gången gick de mycket bättre så satt jag på honom och de var en väldigt spänd kille jag hade under mej, vi gick en bit så han fick känna in lite och L gick breve hela tiden. Sen hämtade hon Foxxan och hoppade upp på henne så red vi en sväng i skogen och de gick super duper bra. Ska nog göra samma sak ett par ggr till innan jag o han känner oss säkra på vad som gäller, är ju bra o ha sällskap och nån som kan hjälpa mej hoppa upp innanhan blir van med vad som händer.
 
 
 
 

Söndag

Idag har de vart som vår ute, solen har visat sig och de har vart så varmt.
Tog ingen tur med Foxxan som jaghade tänkt mej utan grejade lite med min transport istället, tog bort klistermärkena lite av dekalerna sen tvätade vi av den så gott de gick, på taket är de fortfarande mossa kvar, men måste ha nå bra medel för att få bort de, så de får vara så länge, men den vart betydligt renare, och de ser inte ut som de är samma vagn som vi hämtade i fredags :)
 
 

Oj!

Vilken turbulent vecka. De vart inte riktigt som de var tänkt och planerat.
På måndagen lastade jag Ticen för att åka till Ingels där djurkommunikatören Gabriella var, har ju räffat henne 2 ggr tidigare, en gång med Ari och den andra med Jullan. Nu var de Ticens tur, meningen först att jag skulle ta Foxxan, men eftersom jag tänkt sälja henne kändes de lite onödigt.
Hur som, fick veta en hel del och de var riktigt spännande. 
Under veckan sen har de blivit ett o annat sms o telesamtal med dom som skulle ha Foxxan, och allt mer har jag börjar tvivla och de har vart en massa strul hit och dit, så på torsdagen tog jag beslutet att inte sälja henne nå, jag behåller henne ett tag till. Efteråt gick luften ur mej, men jag blev lugn och beslutet kändes otroligt rätt. Har gått åt en hel del med energi under dessa veckor, för dom har haft såna krav och de har vart en massa strul.
Igår åkte jag för o titta på ett hästsläp och köpte faktiskt de, så numer behöver jag inte slänga en massa pengar på o hyra :) Är lite utvändigt fix på den, som o ta bort lite dekaler o klistermärken, och sen tvätta den lite, men inuti är den hel ren o fin :)
 
Foxxan ♥
 
Mitt nya släp :)
 

Goo kväller!

Fredagkväll. Sitter uppkrypen i soffan o ska snart lägga mej. Har en arbetshelj framför mej.
 
Dom som var o tittade på Foxxan o provred henne förra lördagen, har bestämt sej för att köpa henne.. Meen dom vill ha henne på prov först. Jag sa att jag helst inte vill varken låna ut henne på foder eller på prov, men vi kom överens om att dom ska få testa o ha henne i 1-1½ månad på prov. Så jag hoppas verkligen att de funkar och att jag inte får tillbaka henne, utan att hon blir såld.  Dom hade lite speciella undringar och ett o annat krav(eller va man ska kalla de för) men jag kan inte gå dom tilmötes med allt dom önskade då skänker jag nästan bort hästen o höja priset på henne går ju inte o ändra så här i efterhand. Jaja de löser sej väll och går dom inte med på att jag kommer säga nej till vissa saker, då kan dom leta sej annan häst och jag behåller henne så länge.
 
Vart iaf en tur med Ticen innan mörkret kom nu på kvällningen, pigg och glad, tror han skulle kunna springa fort hur länge som helst. Är verkligen kär i denna häst♥
Och på måndag då ska jag göra nå spännande.. Berättar mer om de senare..
 
 

Måndag sjätte oktober

Fan va jag hatar när de är på väg o bli fullmåne. Hade skitsvårt o somna igår, seg hela dan idag o nu känner jag mej helt sprängd. 
Sängen känns inte så himla långt bort..
 
Hur som helst, igår gjorde Ticen sin andra start för mej, ett volt lopp o han stog på tillägg, kom iväg fint i starten och travade loppet igenom, han slutade som 7a och jag kan inte annat än o va nöjd =) Han hade legat på i hela loppet o ju mer T tog i han desto hetare vart han. Ska ändra lite i utrustningen inför nästa start.
 
 

Fjärde oktober

Nu är hösten här på riktigt, vi är inne i oktober och de är höstmarknad. 
Jag har ledig helj och de är jag glad för, är inge skoj o jobba när de är marknad, man kommer knappt fram, lägger ner en massa energi på att reta upp sej på folk som inte flyttar på sej.
 
Idag har de vart hit en tjej med hennes mamma som provridit Foxxan. Har ju annons ute på henne då jag känner att vi inte funkar till 100 ihop och jag får henne inte mot de målet jag vill. Så är nog kanske bättre hon blir ridhäst eller om nån annan lyckas hitta "nyckeln" till henne på banan.
Dom skulle höra av sej i veckan med svar, få se dom om hon blir såld ellelr inte.
Sen f¨r vi se om jag bara har en häst eller om jag letar mej en ny men då ska den va startklar prcis som Ticen, orkar inte lägga ner mer tid på en unghäst som inte är klar för start.