Onsdag 15 mars

Idag åkte jag på ryggskott när jag jobbade. Och för er som aldrig haft de kan jag inte annat än att säga att de känns verkligen som man blir skjuten.. Jag skulle gå in genom en port, lyfte lite extra på högra benet över tröskeln in.. Pang så small de till, så var de kört. Jag har lyckats jobba ändå hela dagen. Imorrn jobbar jag kväll, så ska försöka kurera mej och hoppas på att de är bättre i ryggen redan imorrn. Sen är jag egentligen långledig över helgen, men jag har tagit på mej extra pass både lördag och söndag. vilket innebär 10.5 timme kvalificerad övertid+ob.
 
Mini är fortf kvar på travskolan, men jag va och pussa o hälsade på henne i lördags innan jag skulle och jobba på kvällen, hon kommer vara där till i början av april. Allt verkar gå bra, och hon är verkligen omtyckt av stora som små =)
Ticen tävlade i fredags, vart tyvärr galopp ut ur sista sväng och han slutade diskad.
Glory tränar på bra, och han springer mycket mycket bättre och renare nu efter behandlingen hos Sven för 2 veckor sen. Hoppas verkligen de håller i sej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag sjätte mars tjugohundrasjutton

Idag efter 1 månads 25% sjukskrivning började jag jobba heltid igen. Lite längre dar igen då, men de ska väl gå.
 
Har kört ner Mini till travskolan på kvällen, hon ska vara där ett tag medans skolan letar ny ponny till verksamheten, så vet inte hur länge de blir. Hon fann sej direkt, och hade ju tur att de låg mat i boxen så hon började äta direkt :)
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 2 mars

Igår var jag, Carina och Glory på en roadtrip till Sala och Sven Lindblom. Han är typ hästarnas Guru, de inte Sven kan och vet, de är inte värt att veta.. hehe. Nämen hursomhelst, han behandlar lite annorlunda än vad en veterinär skulle ha gjort, är dessutom betydligt billigare oxå. Är ju såklart en bit till Sala, men de är de fan värt. Glory har ju problem med sin trav, jag har ju behandlat honom på lite olika sätt, men de blir inte mkt bättre. Har ju t.o.m vart till veterinär och lagt ut flera tusen kr. Så jag bestämde mej för att testa Svenne nu då. Undersökningen och behandlingen tog inte många minuter, han hittade fel direkt. ett ställe på bogen höger fram, gaffelbandet höger fram, vänster bakknä och rygg. När han var hos veterinären så behandlade ju han båda knäna fram och höger(!?) bakknä. Jag har jälv på senare tid börjat fundera på om de va nå med bogen, och jag hade ju faktiskt rätt. Fick med mej lite olika produkter hem för att smärja på och lägga om med. Så nu jäklarns hoppas vi att han läker ut, blir frisk och kan börja trava rätt och snart börja tävla igen.
 
Idag fick jag en förfrågan om jag kunde tänka mej att låna ut mini ett par veckor till travskolan här i Rättvik, så hon kommer nog att flytta dit en kort period.