Söndag

Haft ledig helg och det behövdes verkligen. Har ju vart en jobbig vecka som jag skrev om i ett tidigare inlägg. De var möte i onsdas men det vart bara jag, chefen och ett arbetsplats ombud. Jag känner att jag kan lägga det där bakom mej nu och fokusera framåt.. 
 
Igår körde jag 2 hästar och pysslade med den 3e som är lite konvalesent just nu, för han har gjort illa sig. Hoppas att de läker snabbt.
Idag hade jag tänkt och klippa Glory, men han vill inte bli fångad så till slut så tröttnade jag på att jaga honom i hagen, så han vann dessvärre. Men när jag senare kom ut och skulle ge dom hö ja då var han allt framme. Men då hade jag tappat lusten att klippa honom.
 
Bushästen Adde visar hur han kan lyfta av handtaget till grinden :D
 
 
 
 

Så less!

 Denna vecka har inte vart skoj på jobbet. Pratade med chefen på onsdan och då sa hon att en vikarie som jobbar hos oss har dragit in facket för hon tycker att jag kränkt henne! De var en incident som hände i november förra året, hon hade glömt o ge en dement tant medicin, så jag påpekade detta för henne och de var tydligen då jag kränkte henne. Så nu till veckan så ska vi ha ett möte, hon, jag och chefen så ska 2 arbetsplatsombud vara med. Ja detta käns ju jävligt roligt.. eller inte. Jag anser då inte att jag kränkt henne, är värre att missa och ge medicin kan jag tycka. Men hon är väll en sån person som inte kan ta att nån säger åt henne. Jag skulle bli tacksam om nån sa åt mej om jag missat nåt.
Är iaf ledig nu över heljen och de är så underbart, kan inte direkt påstå att jag längtar till mitt jobb!
 
 

2 januari

Gott nytt år, god fortsättning o allt de där :)
 
Jag har jobbat hela heljen, firade in  nyåret i sängen vid 12 slaget, så blir det när man ska upp o jobba. Somnade men vaknade när klockan slog 12 av smällarna och raketerna, men somnade om igen.
 
Idag är jag ledig. könt med en sovmorron, även om jag inte känner mej utvilad. 
 
Adde fick övernatta ho Åkermans eftersom jag bara har 2 boxar hemma, oturligt nog har han tappat en sko där så jag ska dit och leta efter den nu idag när de är dagsljus, Elin ska hjälpa mej. Sen ska hon rida Glory och jag följer med i vagn med Ticen.