Tisdag 27 september

God kväll!
Ja då var man 40 då :D födelsedagen spenderades på Romme, där vart jag firad. Sen väl hemma då fortsatte jag på hästtemat och körde Ticen. Fick pengar och presentkort när jag fyllde, så jag är mkt nöjd.
 
Igår tillbringades även dagen åt trav, trav på hemma plan och de var en massa strul så vi vart försenade. Efter de åkte jag och kikade på en häst, som jag köpte, man kan väl säga att jag köpte mej en födelsdagspresent åt mej själv :P En 5 årig kille som startade i Romme på söndagen, hade lagt ett bud på honom tidigare i veckan, ägaren skulle fundera och så igår efter loppet hörde hon av sej ooch sa att jag fick han för de priset, men jag lyckades pruta ner han lite mer :)
 
Idag har jag och Ticen vart till Bollnäs på trav, ut i sista loppet och slutade 2a =) så himla glad och nöjd, ett spännande upplopp var de, han satt fast bakom en häst, så han fick inte lucka i tid, hade han fått de, då hade de kanske blivit seger =)
 
Ikväll blir de en tidig kväll, jag är helt slut fast jag haft ledigt i 5 dar..
 
Ticen
Glory Boy
Nykomlingen =)
 
Troja och jag var ute och körde en kväll förra veckan.
 
En av mina grannar ;)
 

Lördag 24 september

Oj de var ett tag sen jag skrev ser jag.. Nåväl..
 
Imorrn då fyller jag år, jämt, hua, va tiden går, men åldern är ju bara en siffra.
 
Min nya transport har jag iaf hämtat och den gamla är lagad, den blir såld till veckan. Igår var jag och besiktade bilen, fick inte ombesiktning ,men har en spricka i framrutan och de måste jag åtgärda så fort som möjligt, fick även 2 bra att veta saker som oxå ska åtgärdas..
 
Nu ska jag åka till Mora en sväng.
 
Nya transporten =)
Takida på Liljan =)
 
 
 
 

Fredag 2a september

Var ett tag sen jag skrev här ser jag.. Dagarna rullar på och de är väl som vanligt i mitt liv. Jobbar och sen är jag hemma och stökar på ett eller annat sätt.
 
Förra torsdagen så red jag B-L på dagen, ramlade oturligt nog av, landade på bakhuvudet med en jäkla smäll, tur man har hjälm. Senare på em/kvällen fick jag ondare o ondare i nacken och jag kände av smällen i huvudet, så ringde 1177 dom rekommenderade mej att åka på akuten. Så sagt och gjort de gjorde jag. Var där från ca kl 21 och fick åka hem runt 00.30. Jag fick ligga med nackkrage, och vart röntgad. Visade inget på röntgen och de va ju tur. Känner fortf av nacken efter smällen.