Tjugofjärde juli

Nu är jag på plats i mitt hus. Har sovit här i 3 nätter, hästarna hämtade jag i onsdags, och de funkar kanonbra.
Igår kom min soffa som jag beställt, och de var inte de roligaste att montera ihop den själv, men jag lyckades efter många om och men, massa svett och svordomar ;)
Idag blir de att städa lägenheten, få se hur mycket vi hinner och orkar. Och kors i taket, just nu skiner solen :)
 
På måndag kommer min syster hit, och kommer stanna nåra dar.. Vi ska mötas upp i Borlänge och då ska jag köpa köksbord och stolar, få se om jag hittar nå mer som behöver inhandlas. Har sveriges minsta toa/duschutrymme så skulle behöva ett badrumsskåp för att få in lite prylar i.
 
Hästarna i sin nya hage i vårat nya hem ♥
 

Det tar sej..

Nu äre inte många timmar kvar.. =)
 
Har ridit Ticen en sväng på dan, bytte först skor på han, så han fick på sej järnskor fram, istället för alu skorna han haft på sej sen loppet i måndags. Efter de tog jag in och pysslade med Foxxan, hittade 3 fästingar på henne som jag plockade bort, sprayade båda med insektsmedel.
 
Sen har jag packat i ett lass i släpet, tömt vindsförrådet och fick även in lite kartonger o säckar som var packade från lägenheten. Så nu är jag en bit på väg. Kör upp och packar ur imorrn när jag fått nycklarna, sen tror jag att jag ska åka till stallet, packa i grejerna och vagnen så är de bara höet kvar att hämta. 
Känner mej otroligt nöjd nu.. 
 

Jomenvisst..

Har officiellt gått på semester idag kl 16.. Meeen har tagit på mej en kort extra tur imorrn mellan 7-11 så har bara börjat försemestrat lite än.. =) 
 
Och på måndag kl 9.30 ska jag vara på banken, skriva de sista papperen och sen kommer mäklaren och dom jag köpt huset av så då får jag äntligen nycklarna :) Jippiiiii =) så första lasset går på måndag dag, sen på kvällen äre trav. 
 
Och i måndags så startade jag Ticen på hemmaplan, ut i sista loppet, och han gjorde de så bra, med ny balans sprang han felfritt lopp på 16.4 och slutade som 8 i mål och knep sista platsen.
 
 
 
 

Torsdag

Ledig idag. Sovmorron, tvättat, ridit Ticen, plockat och packat lite här hemma.
 
7 arbetspass kvar till semeeester =) 11 dagar kvar innan jag får nycklarna till huset, wihooo =)
 
Väntar på att min hovis ska höra av sej, för Ticen måste verkligen skos om, lång i tårna fram och skorna sitter lite halvlöst, har iofs slagit i en o annan söm för att dom ska hållas på plats, men han är verkligen i behov av lite pedikyr =)
 
 

Lördag Fjärde Juli

Ska iväg och jobba extra ikväll, ger fina pengar, fast hade ju helst vart ledig. 
 
Hästarna går på bete fortf hos Karro, och verkar trivas och må bra, i torsdags fick och Mimir en varsin behandling igen av han som utför skupressur.. Har ju bara ridit Tic nu de senaste veckorna sen han kom på bete, och han har fått mycket mer muskler i ryggen men fortf lite spänningar på samma ställen som alltid.. men blir bättre och bättre.
 
Imorrn hade jag tänkt att åka till Sjugare för att mocka ut i boxarna och greja lite, så är de bara bara att packa in allt sen när de är dax att flytta grejerna till Stumsnäs. Nu är de inte långt kvar :)