Söndag

Måndagen närmar sej med stormsteg.. =( usch idag är en sån där typisk dagen innan ångest imorrn börjar jag jobba dag...
Näväl, bara gilla läget...
 
Som jag skrev i mitt inlägg igår ang att fortsättning följer så hade jag helt rätt, som jag trodde så anklagar lösa hästens ägare mej att jag skulle släppt ut honom. Men vad skulle jag tjäna på att göra nåt sånt? Jaghar själv 2 hästar som hade kunnat skada sej, kanske oxå lyckats komma lös. Nä hur osams jag än är med nån så skulle jag aldrig, aldrig kunna göra nåt sånt.
Som tur är tror alla på mej och är på min sida, de betyder mkt.
 
 
 
 
 

God morgon Lördag!!

Fy fan, här sitter jag, min näst sista lediga semester dag, klockan är bara strax efter 7 och kan inte sova!!!
Kunde för de första inte somna inatt, låg och vred och vände på mej, men har så klart somnat till slut.
Klockan ringde så jag cyklade upp och skulle fodra och ta ut hästarna. Möttes av en skräck syn när jag öppnade dörrarna till stallet. Där stog ena hingsten lös, såg rent förjävligt ut på gången, en massa skit, täcken som var neddragna, en planka fattades i den andra hingstens box. Vid mina hästar var de rätt lugnt, så han har mest hållt sej åt de andra hållet.
Han kom rusande emot mej när jag öppnade dörren, och jag lyckades få in honom i boxen.
Tog ut mina hästar och sen cyklade jag hem. Tänkte så klart försöka sova en stund till, men kände att jag ville skicka ett sms till E i stallet som har den andra hingsten och förvarna henne.. Så nu är jag klarvaken, men pigg är jag absolut inte. Sitter och dricker kaffe och har ätit lite chips, fin frukost va?!
Antar att jag vart rätt uppstressad av situationen så därför jag inte kan sova. Och till saken hör den att hästen som var lös, hans ägare och jag bråkade senast i veckan, bl.a om att han har foder ståendes på gången och jag är emot de, sa att de är rätt dumt om de exvis kommer en häst lös.. Han skrek åt mej att de kommer ingen häst lös. Men nu gjorde de de och så var de HANS egen häst. Är rädd att han kommer anklaga mej för att ha släppt ut hästen. Men nå sånt skulle jag aldrig kunna göra, jag tänker lixom på djuren och att göra nå sånt kan ju få stora konsekvenser, dom kan ju göra sej riktigt illa. Och vad hade hänt om en till häst kommit lös samtidigt.. ?!
Ja fortsättning lär nog följa på detta känner jag på mej..

Kärlek<3

 
Min 3 veckors långa(?!) semester börjar lida mot sitt slut. På måndag börjar allvaret igen...
Har vart skönt att vara ledig, men vädret har ju sugit b a l l e rent ut sagt. Inte haft särskilt många soliga och varma dagar. Men tycker ändå att de har vart bra, har  iaf åkt mc för första gången i mitt liv.. =)