29 juli

Fredag idag.

Sol och varmt idag me :)

Ska snart bege mej till stallet, göra iordning och packa en massa hö.

Åker mot Romme runt halv 5 i eftermiddag hade jag tänkt. Och kommer förmodligen vara hemma inatt i halv 1 tiden om allt går som de ska.... Så imorrn kommer jag va skapligt trött skulle jag tro. Tur man har sovmorgon:)


28 juli

Sol igår och sol idag.. I love it :)

Idag har jag vart och hämtat ett lass med hö igen, så de borde räcka en månad.
Senare i eftermiddag ska jag följa med Annica till Mora en sväng och sen ikväll ska jag ta en träningstur med Jullis.

Imorgon kväll hade jag anmält henne till Romme på midnattstravet, hon kom inte med, hade hon gjort de skulle hon startat i lopp 14 som var beräknat att gå strax innan 23.30. Så då tänkte jag att då slipper jag åka dit, men idag ringde dom och frågade om jag kunde komma och jobba.. Självklart sa jag Ja eftersom jag behöver varenda extra krona jag kan få in. Så de blir en sent innan jag är hemma imorgon.

Nu har även bilarna börjat rulla in förr CCW :P och mer kommer de att bli. Så nästa vecka kommer bli en hel massa med festande :) och ja så klart en massa annat oxå.....


25 Juli

Nä nu får denna sura, blöta o regniga sommar ta o ge sej.. Jag vill ha sol och värme, så jag kan sola och bada. Kul om min semester ska regna bort. Not!!
Känns som om de fortsätter så här, då ringer jag till chefen och ber att få komma tillbax och jobba tidigare.

Nä dax och sova lite kanske och vakna till en ny förhoppningsvis solig dag.


Lördag

Ja men då kör vi då... Skål. Har man semester så har man :)


God dag!

Här har vi ett rejält oväder idag. Regnet står som spön i backen, de åskar och blixtrar som bara den. Just som man tror att de lugnar sej så börjar de igen.
Jag sitter och väntar ut vädret. Men frågan är när de kommer ge sej, kan ju inte sitta här hur länge som helst heller...
Hade ju tänkt och fixa ute i stallet idag, dra den sista tråden på hästarnas hage innan strömmen kan kopplas på. Men hur kul är de och göra nå när de regnar då. Nä då är de skönast och vara inne och fixa me saker istället.

Hmm nu ser de ut som de börjar ljusna. Bäst och passa på och gå ut nu :)


Torsda 21 Juli

Ja jag njuter av min semester...

Har väll tyvärr inte vart så bra väder hittills, typ varannan dag.

I tisdags då var jag, A-L och hennes näst äldsta dotter ner på tisdags kul på eftermiddagen, Var där i några timmar. Sen så började jag och J ta en öl och sen vart de vin och vips så vart A-L chaffis. Ja vi försökte hitta ngn annan som kunde köra så alla kunde festa lite, men de gick inge vidare. Hade iaf skojsigt som bara den och vi var hemma kl 5...

Igår segades de och åt tacos på kvällen.

Idag däremot har de vart lite mer fart, ridit Jullan, vart och vaccinerat henne eftersom den gått ut då de bara gäller 1 år. Sen har jag klippt en massa med gräs igen, lär ju passa på när de för en gångs skull va uppehåll.

Så de var lite update från mej för denna gång..


Wohoooo :)

Semester!!
:)

Synd bara att de är sånt skitväder :(


Torsdag 14:e Juli

God förmiddag!

Nu återstår endast 2 arbetspass, jobbar kväll idag och dag imorgon, sen Semester :)


Tisdag 12 juli

Jag har vart lite dålig på att uppdatera, jag vet...
Men har inte hänt så mkt mer än att jag har jobbat ocg förkylningen sitter fortf i.

Gårdagen och idag är jag ledig.

Igår var de åter igen trav på hemma plan, men jag jobbade inte, för Jullan startade i lopp 9, som vanligt med T i sulkyn :)
Denna gången så satte vi på henne en murphy och CSB. Funkade kanoner och hon rätade verkligen upp sej, T var mkt nöjd med henne efter värmningen. Hon slutade 6.a i loppet, ett tag in i sista svängen trodde han att dom skulle vinna, men de vart sån fartökning så hon kunde inte hänga med. Men som vanligt är jag tok nöjd över min lilla tjej, hon gör de alltid bra :)

Idag har jag tvätt och städ dag. Men nu är jag klar med de mesta så jag ska strax dra mej ut i regnet, först en prommis med Charlie sen upp till stallet och luncha och göra iordning. Sen får jagse om jag ska ner på tisdagskul lite och kika.

Bara 3 dagar kvar sen semester :)


Torsdag

6 Arbetspass kvar sen så :D

Feber både tisdag och igår. Men med lite febernedsättande så klarar man mkt :) vart faktiskt en kort lugn vända med Jullis på kvällen. Och i dag har jag faktiskt jobbat, för vem fan har råd att vara sjuk.. inte jag iaf.

Undrar om jag ska vara duktig och gå ut och klippa sista mattan då...?!
Tisdag

Faaaan jag har blivit förkyld, började igår kväll med att jag nös så in i h-vete. Sen har de utvecklats mer under natten och sen framåt dagen har de bara blitt värre och värre. Jag har en massa "måsten" hängande över mej. Är bara ledig imorrn denna vecka och har inte råd att vara sjuk :(

försökte sova lite efter jobbet, men de lyckades inte så bra. Gräset ska klippas igen och faktiskt så tog jag ork till mej, trots att de känns som jag har feber, så klippte jag av en av de lilla mattorna. Skulle behöva ut med Jullan oxå men orkar inte, men jag hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag får lite gjort då...2:a Juli

Idag säger vi Grattis till Ari som fyller 8 år ♥

Idag är det även Big Lake Run här i R-vik. Jag och grannen ska ner och kika lite på bilar och folk tills med hennes yngsta dotter Linnea. Ikväll kan de hända att de blir lite svalkande alkohol. De är ju så varmt och kvavt, men grått och mulet ute. Men regnet får gärna hålla sej borta.