Söndag 30 oktober

Vilka underbara soliga dagar de har varit denna helj, så skönt att få se solen, har vart så grått och trist den senaste tiden.
 
Igår var de trav, årsfinal här, efter de åkte jag och Larsa en sväng till Mora och handlade lite "bra o ha saker".
Idag har jag kört en vända med Glory, vart till mamma och ätit och fikat för hon fyller år idag. 
 
Imorrn ka jag till Borlänge på kurs med facket å de blir en heldag där.
 
Nu ka jag kolla på Falk innan de är dax o sova.
 
 

Freaky friday?!

Go kväll i stugan!
Jag har sovit en stund efter jobbet. Jag är så jäkla trött. I onsdags kväll la jag mej 21,30 för igår skulle jag upp tidigt och iväg på morgonen, sen på kvällen var de trav i Gävle och vi var väl hemma runt midnatt. Å kulle de lasta och packa ur, Busan skulle rastas och jag ta en dusch, men jag låg iaf i sängen 00,35, sen ringde klockan 05,45 imorse och jag var nog mer död än levande, men jag har lyckats överleva dagen.
Ledig i heljen iaf, så ska försöka vila upp mej en massa.
 
Nu är iaf flocken i hagen 1 häst mindre, de var nämligen därför jag va upp och iväg så tidigt igår. Nu är fina B-L i hästhimlen♥ men de var inte direkt ett trevligt avsked jag fick, men de tänker jag inte gå in på här..
Hur de gick i gävle? han gjorde ett bra lopp, tyvärr vart de kuskändring så fick sätta upp en annan kusk som aldrig kört honom och han körde han nog lite för tufft och avancerade honom, så han slutade först utan.. Bara ta nya tag.
 
 
 

Söndag 23 oktober,

Ja nog fick jag mej en rejäl sovmorron imorse, vaknade kvart i elva!! :O
Sen har de vart hätar för hela slanten. Körde först Glory, kändes pigg och glad, men fortfarande så stämmer inte travet bak.. Ticen kändes så himla mjuk, smidig, pigg och fin =)
 
Var in och åt och värmde mej ett tag och nu har jag vart ute och mockat vindskydden och spånade upp lite i de minsta där Glory står.
 
Snart blir de en dusch sen ska hag bara slöa och softa resten av kvällen.
 
 

Lördag 22 oktober

Ja då har halva delen av denna helj gått då. Var upp imorse o gav hästarna mat och gick en sväng med Busan, sen la jag mej och sov en stund till för jag va typ död, kl ringde igen vid 7.45, drack 2 koppar kaffe sen satte jag på mej ridkläderna och gick ut och inväntade Elin. Vi gjorde iordning hästarna och begav oss mot andra byn, jag red och Elin cyklade med mini :D
 
Jag skulle va med i 3 klaer med Ticen: bommar, 30 cm och 40cm, resultatet blev 3 rosetter, mini gick ut i bomklassen först med mej och sen med Elin, hon kammade hem 2 rosetter. Ticen sköter sej exemplariskt och han verkar tycka de är kul och få hoppa, även om han var lite fjantig för två hinder, men vi lyckades ta o över dom oxå. Mini hon brallade på och tokade sej, men hon var duktig hon me. 
 
Vart på Romme och jobbat nu på em/kvällen på v75 där, busväder nästan hela tiden tyvärr, men de flöt på bra.
 
Imorrn blir de sovmorron, sen ska Glory och Ticen köras.
 
 
 

Well hello there!

 Long time no see.. eller hur är de man säger?!
 
Jag är inne i en svacka, och kan säga att den är ganska djup... I ondags bröt jag ihop på jobbet när jag pratade med chefen och sa att jag vill göra nå annat, jag är less och trött på mitt jobb, känns som jag inte vill jobba inom vården längre. Få se vad vi kommer fram till, hon ska iaf boka in mej på en tid hos Levia så jag får prata med nån om mina känslor och vad jag tycker är jobbigt och så vidare, sen ska hon försöka frikoppla mej så mkt som möjligt framöver så jag slipper vara ute och jobba så mkt.
 
Annars rullar de mesta på som vanligt. Nya hästen Glory har fått 2 behandlingar, och förhoppningsvis ska han bli bra, Ticen känns pigg och fin och imorrn ska han o jag vara med på en hopptävling här i byn igen, även mini ska få vara med i en klass :)
 
 
Rosabandet pojkarna ;)
Knäppfia =)
Lilla trollet :)