Tisdag

God förmiddag!
Ja då var de min andra semester dag. Igår regnade de i princip hela dagen. Gjorde inge vettigt alls. Satt mest inne och kurade.
Idag skiner solen, men nyss kom de lite regn och de är väldans grått på himlen.
Regn eller inte idag så ska jag ut med hästarna. Får väll dra på mej mina otroligt sexiga oranga regnkläder då =)
Nå andra planer för just idag har jag inte. Rätt skönt att bara ta dan som den kommer oxå..

Semester =)

Har nu gjort mitt sista arbetspass på ca 3 veckor =)
Tycker de är för tidigt och ha semester nu egentligen, men i mitt jobb så har vi 2 perioder, och i år faller de sej att jag har den första. Tog inte första veckan alltså v 25, därför blir de bara 3 veckor för mej i år. Men har ju iaf lite mer semesterdagar att ta ut längre fram.
 
Har inga planer alls vad jag ska göra, utan kommer ta dan som den kommer. Sen har jag ju stallet att vara i och en massa som ska pysslas med där. 
En sak har jag iaf bestämt att jag ska göra och de är att storstäda min bil.
Känns iaf underbart skönt att få vara lite ledig ett tag nu. 
Och så hoppas jag på att de inte bara blir regn under dessa veckor utan även lite sol och värme =)
 

Måndag

Fullt ös nästan hela dan.
Har vart i stallet som vanligt, idag var de Jullis tur att få ett träningspass, körde henne och hon är så otroligt pigg och glad, försöker ju fortfarande ta de lilla lugna med fröken, men inte så lätt alla gånger.
Igår kväll så red jag faktiskt Ari en sväng, efter jag hade fixat hans framfötter.. Han var rolig och rida mest bus hela tiden, bockade och brallade och verka tycka att livet är super kul =) 
Här hemma så fixade jag och bar upp lite saker i mitt förråd på vinden, mitt ordinarie förråd är fortf upptaget, men ringde RFAB idag(igen) och nu sa hon att jag fick ta ett av dom andra som står tomma. Sen så har jag faktiskt dammsugit, så nu är nog de mesta spåren av mitt lilla ♥ Charlie borta.. 
Imorrn är de dax för jobb igen, så de är väll snart dax för sängen..


Trök söndag!

Gah!
Sjukt uttråkad.
Har vart en vända i stallet tidigare på dan, höll på och fixade me min förbaskade rundbal :/ hade tänkte en sväng på Ari, men prioriterade som sagt den där balen istället. Nu sitter jag här och de är faktiskt uppehåll ute så nu funderar jag ändå på om jag ska ta den dära turen sen... Ja om de inte börjar regna igen då.. återstår att se hur de blir. 
Annars finns de en massa annat och fixa me i stallet oxå.
Jamen se där ja, nu regnar de igen :(
Lördan

Härligt! Ledig i dagarna 3.
Faaaaast de hade ju gärna fått vara liite bättre väder än detta pissande!
De fullkomligt vräker ner =(
Ska iväg och jobba på travets eftermiddagstrav och kommer få användning av regnkläderna hela dagen antar jag.
Känns iaf lite lättare här hemma nu utan Charlie, tomheten och sakanden finns så klart kvar och de kommer nog finnas bra länge. Har fortfarande inte kunnat plocka undan hans saker, de får ta sin tid...
Usch nä, måste väll ta och göra mej iordning för att kliva utanför dörren, måste köpa spån innan dom stänger tänkte även göra stallet innan travet börjar. Frågan är om man ska ta in hästarna oxå :S dom lär ju vara rejält blöta o frysna... 


Onsdag 13;e Juni

Är så tomt och tyst här hemma. Jag tittar ut mot balkongen ibland, glömmer lixom av mej att han inte finns där. Konstigt att inte höra hans tassande över golvet.
Känns oxå så konstigt att jag inte längre har en hund att gå promenader med och rasta, kommer nog ta ett tag innan man vant sej att man behöver inte stressa hem för att C är ensam och måste ut.
Men jag vet att där han är nu, där har han de toppen, han behöver inte lida eller ha ont mer. Man kan inte tro att ett djur kan få sjukdomar som drabbar oss människor, men dom kan tydligen de. Och visst de finns mediciner för dom oxå, men i längden kan de ju bara vara att bromsa problemet för en egen skull man kanske bara tänker på sej själv och inte till djurets bästa. Jag vet att jag gjorde rätt val för min Charlie.

:´(

Om 2 timmar befinner jag mej återigen i Mora. Denna gången slutar de inte lika lyckligt.
Världens finaste kommer bli en liten ängel.....
Älskade vän, de blir bäst så här. För din skull.
♥♥♥

Har vart i Mora med Charlie hos veterinäre...

mms_img207063916 (MMS)

Har vart i Mora med Charlie hos veterinären. Eftersom han vart sej så olik ett tag o tappat så mkt i vikt. Alla prover dom tog var bra så de känns skönt. Ska testa ett annat foder nu få se om han ökar i vikt..


Tjing tjing!

Tisdag idag, och jag är ledig. Har gjort min arbetshelj nu och nu har jag 2 lediga på raken sen midsommar heljen som är min arbetshelj, men även ingår i min "sk" semesterperiod har jag bara tagit semester på lördagen. Tar alltså endast 3 veckors semester denna sommar. Så måndagen efter midsommar då går jag på lite ledighet.
Idag bjuds de på sol här, men de är gråa moln som oroar och som ni vet så har de ju vart skit väder i flera dagar nu. Men nu hoppas vi på lite mer värme och soldagar istället =)
I eftermiddag är det trav här. Ska givetvis jobba.
Ryggen är bättre och ska klämma in och hjälpa A med hennes frökens hovar nån dag/kväll.
Jullan måste oxå ut på lite träning, men i lördags kväll när jag pysslade med hästarna upptäckte jag att lilla fröken var svullen, varm och hade 2 risp sår på insidan av benet nedanför kotan ovanför hoven :/ typiskt min otur.
Haft alsolspritslösning på över natten och nu har både svullnad och värme gått ner =) Nu vill jag inte ha mer sjuka eller skadade hästar, inte hund heller, men de är en annan historia få se hur de går på fredag i Mora med honom =(
Nu måste jag fixa till mej innan värmlänningarna som installerar fönstren kommer tillbaka och sätter in en persienn som fattades igår..
Tjing tjing!