I brist på..

Ngt att göra denna fredag kväll, och att jag var så rastlös och hade tråkigt, så drog jag till stallet, kom på den briljanta idee´n att smörja lite läder...Haha tänker väl ni, persedelvård en fredag kväll.. Ja men va fasiken, jag hade juh inget att göra och det behövdes verkligen... lyckades slå ihjäl några timmar på det + att Aris sele, och två stycken huvudlag är smorda nu. Finns naturligtvis mer kvar att putsa och smörja upp som sadeln och tränset, men de använder jag inte så mkt så jag tyckte detta var mer viktigt att få smörjt, men de blir juh fler dagar så de andra kommer nog oxå bli smörjt, tids nog =D
Känner mej mkt nöjd nu och rastlösheten är borta.

Speedy är helt crazy just nu, hoppar och tokar som en galning i buren.. ser riktigt rolig ut, han har blitt riktigt tam på dom här veckorna jag haft han, fast han är lite skygg och tillbaka dragen mot sånna han inte känner, men han blir nog bättre med de oxå, är juh trots allt jag som håller på med honom så de är ju ganska förståerligt...

Verkar inte vara ngt speciellt bra på teven ikväll heller, så jag får väl fördriva tiden med annat tills de är dax att hoppa i sängen igen..

Få se om jag skriver ngt mer senare... Annars får ni ha en riktigt trevlig freda kväll.........
image67


Helj igen da...

♦ja ser inte bättre ut... Och va sjutton ska man hitta på denna helj då tro??? Jag har inte den blekaste, man kan juh alltid hoppas man blir bjuden på ngn riktigt rolig fest, känner att jag skulle behöva bli lite rund under fötterna...Eller kke att ngt annat skoj händer elle så... Nästa helj som kommer jobbar jag så de känns verkligen som att man skulle behöva hitta på något.........♦

Hälge

image66

=)

Här kommer ett till sms jag fick i heljen:

1. Det är viktigt att finna en man som lagar mat och har ett jobb.
2. Det är viktigt att finna en man som kan få dej till att le.
3. Det är viktigt att finna en man du kan lita på.
4. Det är viktigt att finna en man som älskar att ha sex med dej..
5. Det är viktigt att dessa fyra Män inte känner varandra.
  =)

Ha ha...

Fick detta sms i heljen, tyckte de var skoj, så jag delar med mej av de här..:

När det nu är bevisat att sex är den absolut bästa och trevligaste form av motion, varför kan man då inte köpa en man på Intersport istället för nya jogginskor? =) Så kunde man prova några olika, innan man köpte den man helst ville ha och kastade dom andra när de blev sura ;)


Denna hälsning är till alla trevliga tjejer/kvinnor som behöver ett leende och ngt att se fram emot! Nu har vi ngt att glädja oss åt i höst. =)

Torsdag

Fick xtra jobb idag mellan 8-12, gör inte så mkt, blir desto mer lön nästa månad=)

Har städat av lite efter jobbet, skönt!

Har även idag haft lunch sällskap...=)

Hade hoppats att auktionen jag vann på Tradera skulle komma idag, men icke!.. men men den som väntar på ngt gott... väntar alldeles för länge.. hoppas hoppas de kommer imon iaf så jag får knåpa dit de på bilen....

image65


Tjillevippen

Ja då är de ca 1 timme kvar innan man ska åka till jobbe igen då.. Har typ gjort nada fick iaf lite oväntat besök på dan =) vi luncha lite...

Har städat åt Speedy iaf, få se om jag tar och städar av här hemma imon när ja e ledig igen..


                                                                                                     
image66

Lill Lördag

Fint väder idag, men kyligt i luften.

Ska jobbe kväll idag oxå. Vet inte hur jag ska fördriva tiden innan jag ska på jobbet, men får väl vika lite tvätt och pyssla lite här hemma.
image63

Jaha ja...

Ja då var denna dagen snart till ända då. Har som jag skrev tidigare tvättat och de var en hel massa de..
Har även kört Ari.

Sen nu på kvällen tog jag lilla Speedy me i bilen så åkte vi och hälsade på mammsen en sväng =), tror han vart lite trött efter lila äventyret..

Nu ska jag titta på teve, sen blir de sängen har bäddat rent idag och de är ju alltid så skönt och lägga sej när man gjort de.

Ha de bra...

A just ja, är det någon som vet vart och om man kan kolla upp IP adresser ngnstans?? Som alla bloggare här inne vet så får man ju IP adresser till sin mejl vem som vart in och läst???!!

Tisdag

Oj va de blåser ute... grått och trist väder är de oxå, synd tänkte de skulle vart lite sol så man kunde hänga ut tvätten på tork.. men men de gick inte för sej...elle jo de går säkert men vem vet om de blir regn..

Ska vänta på att nästa maskin blir klar, sen drar jag upp till stallet och mockar och kör en vända då är de klart sen oxå...


Kväller

Ja då har man gjort sitt arbetspass för idag då, gick som vanligt bra bara man väl va på jobbet... =)

Usch nu känns de att hösten är här, vart riktigt kyligt på kvällen =( står väl inte på innan de är snö igen, är juh typ "bara" 4 månader kvar innan de är jul/nyår igen, tycker verkligen att sommaren hade kunna fått vart längre och vinter  kortare... men men tyvärr så får man juh inte bestämma över de..

Ja ja imon e jag iaf ledig igen.. ska tvätta lite, sen ska jag ut på ett träningspass me Ari. Och sen får vi se om Sofie vill ut och gå lite på kvällen.. Om man inte hittar på ngt annat skoj elle så...

nä om man skulle stänga ner den här burken nu och krypa till kojs...

G´najt från mej och Speedy

Måndag igen då...

Jobbar kväll idag, usch gillar inte och jobba kväll, hela dan går man lixom och bara väntar att man ska åka och jobba, tar sej inte för mkt alls..Jobbar kväll även på onsdag igen..

Jonna och Varette är tillbax i stallet nu, skönt lite mer sällskap och så ska vi hjälpas åt lite, imorse tog hon ut Ari så jag fick lite sovmorgon, fast jag kunde inte sova så länge men skönt iaf att slippa upp...


Fredaaaaag idag..

Och min 3 dagars långledighet vart de inge av, har sån brist på folk på jobbet så jag vart utbeordrad idag igen.. men men de var bara ett 5 timmars pass och nu är de iaf gjort så jag är ledig lördag och söndag iaf... Få se va man kan hitta på.

Har vart jätte fint väder i flera dagar nu och är så även idag, man kke ska passsa på och vara ute och sola lite...

Ska iaf stoppa i mej ngt att äta nu...

Få se om jag orkar skriva nå mer senare elle om man hittar på nå annat skoj..

Bye bye så länge då!!

jappsi

Städat av lite, och gjort rent åt Speedy oxå, just nu är han på bete..=) verkar trivas utmärkt ute i gröngräset...

Får besök ikväll ;) ska käka nå och sen blir d nog bara glo på teve.. han sov här hela heljen oxå föresten...

I heljen är jag ledig är långledig, fre, lör och sön... skööönt..

Va ska du/ni hitta på i heljen då??

Äntligen helj

Och jag är ledig =) så skönt.. Fast jag har inte en aning om va man kan hitta på??!!
Ute blåser de storm (ja nästan iaf, haha) och de börjar bli allt gråare på himlen så de blir säkert regn, vilket är väldigt ovanligt.. Not!!

Tips...

Någon som har tips på ny och bra musik?? Har lixom tröttnat på allt jag har.....

jahamen..

Laddar upp lite bilder från lite fester under sommaren =)



   




  

  

(Klicka på bilderna för förstoring)

Till Alla Intelligenta Kvinnor=)

När Gud hade skapat Adam & Eva, hade han två saker kvar som han
tänkte ge till dem.
Gud sa: -Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten
att kissa stående...
Adam avbröt: - Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt
kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!
Gud tittade på Eva som nickade och sa:- Varför inte, det är inte
så nödvändigt för mig.
Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp
och kissade runtom, skvättande och sprang till stranden och kissade
och beundrade mönster han gjorde i sanden.
Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:- Och
den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?
Gud svarade suckande:- Hjärnan Eva, hjärnan.

well...

Äh nu skiner solen och jag skulle behöva klippa gräs, men orken e lixom borta..

Lägger upp ett kort på min bil istället med nya vita blinkers fram ;) mkt snyggare än med gul/vita!! Eller hur??

 image53

Tjohoo

Idag är jag ledig, jätte skönt, har knappt gjort någonting alls, fick lite besök på fm bara ;)

Här kommer ett kort på min nya söta lilla kanin Speedy:


image52

Tjingeli tjong

Sitter just nu på jobbet och har lite "dötid" innan jag ska till sista besöket. Var ett tag sen jag skrev här, i måndas började jag jobba igen efter min semester, kändes tungt men när man väl va här på jobbet så gick de bra! Mkt personal sjuka och vikarierna är redan insatta, så i torsdas som egentligen skulle vart min enda lediga dag denna vecka vart jag utbeordrad av chefen, var bara ett pass på 4.5 tim och de kommer ju bli bra betalt när man blir utbeordrad=) kommer sitta fint på september lönen....

På torsda eftermiddag drog jag och Sofie till Falun, kika lite i affärer och sen innan vi åkte hem åkte jag förbi en kanin uppfödare strax utanför Falun, fick med mej en 7 v kaninunge hem färgen kallas för "blå" men den är mörk grå såå söt, ska lägga upp kort på den lilla sen, vart juh så tomt hemma när Pucko dog förra veckan och jag är van och ha djur runt omkring mej så.. Tror han ska heta Speedy, har inte riktigt bestämt mej ännu men har fastnat för de namnet, de var Daniel som tyckte han skulle heta så=)

Annars tror jag inte att de hänt såmkt, är näst inpå folk tomt här i Rättvik nu när Classic är slut, kul vecka iaf, mkt fina bilar och jätte jätte mkt folk.

Nä nu ska jag ta och hojja vidare så man får göra kväller nån gång...
Bye bye..

R.I.P Pucko

Inatt dog min älskade kanin Pucko. Hittade honom i buren död imorse, känns jätte tråkigt, har haft honom sen november 03 då var han ca 15 veckor. Han var så mysig och precis nu när han träffat en ny kompis Wilmer en liten pudel, dom lekte och hade så skoj tillsammans.
Vila i Frid!!