Och så kom äntligen regnet...

Ja de är sant, de regnar, kom en rejäl skur, nu har de lugnat sej lite. Skönt att de äntligen kom, började bli lite torrt, detta var välbehövligt. Men de får ju gärna bli mer sol och värme igen nu denna vecka..
 
I fredags, då var jag med Jullan till Romme o startade igen, efter ca 2.5 mån uppehåll från banan. Karro var med som sällskap, var midnattstrav, och så klart startade hon ju i sista loppet. Med ny kusk dessutom, men de gick kanoners hon satt fast och fick lucka sent, slutade som 5.a :) Nöjd matte och kusken berömde för bra häst (y)
 
Idag har jag och Karro ridot våra hästar i en TREC träning, de är i 3 olika moment, idag var de orientering på idealtid, de var grymt kul faktiskt. De andra momenten är hindertekninkbana och gångartstest. Få se om de blir nå tekninkbaneträning här framöver så ska vi försöka vara med på de oxå:) alltid kul att testa nå nytt.

 

Nu ska Jullan få en välbehövlig vila några dagar, hon har gjort de bra gick lopp i fredags och idag var vi ute i skogarna i ca 1.5 timme.
 
 

Onsdag tjugofjärde Juli

Godmorgon!!
Jag kan inte somna om sen jag och Busan vart till stallet och släppt ut Jullan. Så ist för att ligga och vrida på mej så bestämde jag mej för att gå upp, dricka kaffe och sätta mej vid datorn lite. Kommer antagligen va helt fucked up senare, men men thats life!
Ser ut att bli en strålande fin dag idag me. Ska försöka se till att va ute så mkt som möjligt och få lite sol på mej och även få lite mer färg :)
Få se annars vad dagen har att erbjuda.
 
 

Tisdag

De fina semester vädret fortsätter att leverera. Meen imorse när jag gick till stallet och skulle ta ut Jullan, då visade min termometer på endast +6 grader.. Oh my lord, de är högsommar, men värmen infinner sej inte mer än dagtid..
 
Har setat o solat lite på balkongen, men de vart för varmt. Hade nog vart skönare om man legat vid en sjö så hade man kunna tatt sej ett dopp oxå.
Har även kört Jullan idag, så känner mej rätt nöjd. 
I 19 tiden ska jag o bästaste grannen Yasmine ta en promenad.
 
 

Fredag

Oj va veckan gått fort trots att jag inte gjort så mycket. 
Idag har jag kört Jullan en sväng, skulle ta de lite lugnt eftersom hon vart vaccinerad i måndags o stått sen dess, men de var ju lättare sagt än gjort med en häst som älskar o springa o vill bara öka hela tiden... Nåja gick rätt bra ändå. Nu känner jag mej så här lagomt slö, men de får man väll göra när man har semester ;)
 
 

Onsdag Sjuttonde juli

Tjohoo jag har semester :) är inne på min 3;e dag av 3 veckor, underbart skönt är de och vädret har hittills vart bra.
Har inga planer alls va jag ska göra, utan kommer ta dan som den kommer, bara va typ.
Idag har jag fixat lite i stallet, smort vissa saker och under tiden fick Jullan gå i en liten beteshage som jag fixade.
 
Mitt spöke ;)
 

Lördag 6 juli

Underbart väder idag, Jullan är hemma lite ovant att kliva upp på morgonen, men är nog inne i gängorna snart igen..
 
 
 

Fredag

Nu är jag lite långledig igen... Slutar om ca 25 min sen tar jag helj. Nästa vecka jobbar jag 5 dar sen har jag efterlängtad SEMESTER =)
 
Ikväll flyttar Jullan hem igen. Hände en sak igår och känner att de är lika bra hon får komma hem nu, sova inne om natten och ta de lugnt i hagen dagtid. Även om hon trivts och fått äta grönt och få nya kompisar så vet jag att hon kommer bli glad att få komma till stallet igen.