Äntligen helj..

Och två dagars ledigt. Kan lätt erkänna att jag är rätt trött och slut nu, jobbat sen förra fredagen, med endast tisdagen som ledigt, så nu ska de bli skönt med ledig helj och sovmorgon.
 
Har planerat och köra F på banan imorrn, dessvärre hade hon en baksko på trekvart när jag tog in dom för kvällen, men som tur är så har man hovslagaren i samma stall så, den kommer att fixas dit imorgon så har jag tur hinner jag ut innan kl blir 14.
 
Tror faktiskt att jag ska ha lite "tantvarning" nu och gå och lägga mej.. :)
 

Godagens!

Tisdag idag, jobbat hela heljen, var ledig igår och passade då på att rida båda hästarna, Foxxis har ju skött sej exemplariskt dom 2 ggr innan jag ridit, stått stilla när jag skulle hoppa upp.. Men inte igår :/ de slutade med att jag fick hjälp att hålla i henne så jag kunde ta mej upp.. Hmm detta måste arbetas bort, så får hon inte göra.
Jullan var otroligt pigg att rida, full ös medvetslös typ.. Jisses, pensionären vs unghästen.. den gamla har så full av energi och spring i bena mot den unga, borde väll va tvärtom ;)
 
Ska iväg och jobba kväll snart, sen har jag två dagars jobb innan ledig helj.

Tisdag 14 januari

Begynnande halsont, vill inte bli sjuk, har inte råd! Bit ihop, tar alvedon och förhoppningsvis ger de sej! 
Skulle vart ledig imorrn, men tog på mej extra jobb. 
 
Efter jobbet idag, skyndade jag mej hem, ut me Busan, bytte om och upp till stallet. Tog en tur, en ridtur, med Foxxan innan de vart mörkt. Andra gången hon reds nu och de gick kanonbra även denna gång, travade lite med henne idag oxå, vart inte så lång runda, man lär ju ta de lite lugnt i början då hon inte är van alls att ha nån på ryggen.
På torsdag, då jäklar ska jag ut på banan, blir grymt besviken om den är stängd då me :/
 
Nä nu ska jag och Busis knata till stallet och ta in hästarna.

Lördag idag!

Jahapp, kräksnöat så gott som hela dan började redan inatt nån gång, så nu har de kommit en hel del faktiskt. men skönt med snö, mkt ljusare och man slipper de blöta o kladdiga.
 
Som jag anade så var banan tyvärr stängd idag :( så de vart en skogstur med Foxxis. Gick ju bra de me, men hade ju gärna velat ur där nu när de passade och jag var ledig.. Men men, på torsdag då är jag ledig nästa gång så får hoppas den är öppen då!
 
Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag..
 
 

Äntligen helj!

Pust vilken dryg vecka de varit, men nu är jag iaf ledig hela heljen o jobbar kväll på måndag.
De har kommit lite snö under dagen, och de börjar bli kallare ute nu. Ska bli ännu kallare under heljen.
Men de gör inte så mkt, är glad vi har fått vitt igen på backen, och minus grader så stannar ju snön nån dag längre iaf.
 
Imorrn ska jag oavsett kyla och snö köra Foxxis på banan har jag tänkt, bara den inte är stängd nu då :/ var alltför längesen jag var ut med henne där, har inte stämt med hur jag jobbat och dom har ju inte stora banan öppet så smarta tider precis. 
 
Annars kliver livet på som vanligt. Inget nytt under solen här inte.. tyvärr..

Andra januari tjugihundrafjorton

Hektisk dag. Började med en skön sovmorgon. Sen setat i tele med polisen, för mina otroligt "trevliga" grannar, knarkarpacket var ute på parkeringen o slangade bensin, mitt på blanka förmiddagen,
 
Sen vart i stallet bestämde mej för att testa och rida Foxxan idag och så blev de. Gick kanonbra faktiskt, tog en kortare tur och skrittade bara, så nu är de nog bara och köra på lite sakta varva träningen med att både rida och köra känns bra.
Hämtat två balar hö har jag hunnit med oxå. Och nu degar jag i soffan och kikar på Twilight :)
 
 

Gott nytt år och god fortsättning!

 Ja då vare nytt år då. Nya möjligheter och förhoppningsvis blir det ett bra mycket bättre år än det vi precis avslutade.
Verkar som många tycker att år 2013 vart ett skit år mest, och jag håller me. Nä nu fåre bli ett bra år på alla plan...
 
Efter starten med Jullan i söndags så vart hon stel och konstig på måndan, förmodligen så hade hon sträckt sej, men inget som märktes under tävlingsdagen, men jag har masserat henne och sett till att hon är varm, och de märks att hon mår bättre, är piggare och gladare redan så de var nog inte så allvarligt.
Foxxan trampade sej när jag körde henne i lördags, ett brodd tramp på framhoven, alldeles vid kronranden, inte så djupt, men de kan ju vara svårläkt på såna ställen, så nu är hon omlagd eftersom de är så kletigt i hagen, ser bättre och bättre ut och få se imorrn om jag ska våga ta en vända med henne men vill ju inte riskera att de spricker upp. Måste köpa nå mjuka boots man kan ha på henne fram, när man tränar henne, för hon verkar ju vara lite klumpig med vart hon sätter sina fötter.