Good Morning

Lördag
Fan va skönt att ha få sovit lite, först vakna jag i 7 tiden men somnade om och vakna strax innan kl 9 istället.
Solen skiner och de verkar bli en toppen fin dag, var redan 17 grader här i skuggan på baksidan hos mej =)


Ha en toppen dag nu!
Puss & Kram

Todeloo

Oj jag har fått ganska mycket gjort efter jobbet. Fast jag var ju så klart förbi Sofie i stallet en sväng oxå, tillbringade några timmar där innan jag tog mej i kragen och åkte hem. Fick spana lite oxå ;)
Väl hemma dammsög jag av lite. Sen tog jag och satte på solfilm på sidoframrutorna igen, vart jätte bra på den ena sidan men den andra måste jag byta på, fast filmen tog slut så jag måste inhandla ny först, så de får duga så länge...Sen så dammsög jag och torkade i bilen oxå. Shit va man kan skita ner av att bara sitta och åka runt, var en hel massa med damm och grus. Blir väl snart lika igen men känns då fräscht nu iaf. Vart lite förvånad när jag var ute och höll på, för helt plötsligt kom de en bil in på gården och stanna, då var de X:et...

Snart dax för sängen för min del. V75 här imorgon så de blir och jobba på travet då. Som tur e får jag iaf sovmorgon =) Känner av min onda fot igen som jag gjorde illa förra veckan så de kke är lika bra att krypa till sängs nu så hela jag får vila..

Puss och godnatt!


Lunch

Då var man lite lunch ledig då innan de är dax för sista rycket. Funderar om jag ska ta kommun hojen och cykla upp och ge Ari mat senare när jag får en lucka igen...
Sen funderar jag allvarligt på att antingen städa, tvätta bilen, eller sätta på solfilm när jag slutar för idag. Fast får jag nå roligare erbjudande kke jag struntar i allt =D


Fredag

God Morgon!
Uscha, idag känner jag mej jätte trött. Tur jag har ledig dag imon och slipper upp till nån jäkla klocka. Idag slutar jag 15. Skulle behöva göra så mycket då men vet inte om jag orkar.

Är iaf fortfarande fint väder, och jag hörde att de skulle hålla i sej över heljen och nästa vecka. En liten undran har man juh tänk om de inte blir nå mer fin väder i sommar, att allt kommer  nu...!

Nä nu måste jag göra nå annat innan jag somnar.

See you and have a nice day!

Fan va bra...

Nu är jag hemma, insåg när jag styrde in på gården att jag har inte vart hemma på 14½ timme, stack hemifrån imorse och efter jobbet bar de raka vägen upp till Sofie i stallet. Hon sådde morötter i rabatten där. Sen åkte vi och köpte mat och tillbaka upp i stallet och åt. Vi satte upp de nya party tältet (de gamla vart som ett korthus efter snödämpen) Sen har vi bara setat och gassat och mått bra i solen. Strax efter 19 drog vi till Ingels och kollade på 7 små söta saker... ;)
Nu känner jag mej riktigt mör och trött, blir strax en dusch.

På lördag har jag iaf en riktig sovmorgon, alltså jag behöver inte avbryta min sömn för att åka upp och ta ut Ari och hem och lägga mej igen, nä Jonna ska ta ut på lördag, känns jätte gött =)

Ha en god natt!

Torsdag

Hann inte skriva nåt igår. Jobba på dan sen på eftermiddagen var jag upp till Sofie i stallet, satt och snacka och drack kaffe och solade oss lite. Vi fodrade kväll och åkte några stallar ner på stallbacken och vart bjudna på kaffe av killarna som var med oss ut i lördas. Sen var vi ap hungriga så vi åkte och smälde i oss lite mat, jag tog en kebab tallrik och Fi en sallad. Sen bar de av hem, klippte av dom sista 2 gräsmattorna så då hade jag nå att göra i 1½ timme, var så långt nu så de var sv¨år klippt. Efter de var de dax att ta hand om tvätten, sen upp och ta in Ari för dagen. Sen var de teve och en dusch som gällde innan jag stupade i säng.
Idag sitter jag på planeringen och imon är de xtra jobb.
Få se om jag ska och kolla/köpa en grej på söndan eller måndan...=)
Nä nu ska jag jobba lite.
Bye!


Hejje Hallå

*Pust*
Har precis käkat lite, vart en bakad potatis med skagen röra på. Har vart och hämtat hö efter jobbet. Ska väl bege mej upp till stallet snart för att ta in Ari innan Desperate House Wifes börjar kl 21. Sen efter de orkar jag nog inte vara uppe så mycket längre för jag är helt slut. Denna vecka blir tuff, fick en xtra tur på fredan, så jag är bara ledig från mitt ordinarie jobb på lördan och då ska jag jobba på V75 som går här på Rättvik. Men som tur är börjar ju de på dan så jag får iaf en sovmorgon denna vecka. Efter denna helj blir jag ledig tre på raken och de känns bra.
Imon efter jobbet måste jag försöka klippa klart resten av gräset oxå. Tänk aldrig en lugn stund =D

Tisdag

God Morgon
Blogga aldrig nåt igår. Hade inte riktigt tid och påkvällen när jag skulle göra de, va de nå strul med bloggen..
Jobbade iaf till kl 16 igår, sen kom Sofie förbi en vända och kollade på korten från i lördas. Jag klippte lite gräs och sen var jag upp och körde Ari ilag med Attika och Emmelie på rakbanan, han kändes jätte fin igår så jag vart riktigt nöjd.

Sitter på jobbet nu, och när jag slutat drar jag och hämtar hö.
Ha en bra dag.


Söndag

Seg som bara den..
Har plockat undan allt ute efter festen igår, massa me burkar och flsakor, alla glas, sen hade vi ju vart jätte smarta och kastat alla pappers tallrikar och bestick i en påse, men de vi inte gjorde var att kasta de direkt nä då de var kvar ute, så fåglarna har ju haft de skoj med den så de var bara att springa runt och plocka upp allt dom dragit ut.
Kvällen var iaf mycket lyckad och vi hade verkligen solen och vädret på våran sida =)
Det var jag, Sofie, Krister, Peter, David(chaffis), Anna, Stoffe och Patrik, dom tre sidta jobar åt Stall Witasp. Alttså flertalet hästmänniskor, Rättviks hästelit =D
Vi grillade och drack pratade en massa tok. Sen i 21:30 tiden bar de av mot Mora ocj Lilla Krogen. Va väldigt tidiga där men de va skoj ändå, efter ett tag ramla de in folk så de vart fullt. Vi hade då jätte skoj och var kul att vara ute någonannanstans.
Såg idag att vi knäppte över 80 kort från igår. Laddar upp några nu här..

(Klicka på bilderna så blir dom större, men låt sidan laddas klart första annars går de kke inte)

  
Peter, Krister och Jag
  
Sofie och Anna, Några i gänget äter och Stoffe

  
Patrik och Krister, Stoffe och Patrik, Krister och David

I bilen på väg till Mora.

HAHA
Snyggingarna

   


   

En hel kul kväll!!
=)


Lööördag

Sitter på jobbet, ska strax göra sista rycket innan jag kan åka hem. Är lite trött, sovi dåligt i 2 nätter, så vi får se om jag kan vila nå sen så man är pigg tills ikväll =)
D kommer nu på dan och hämtar sina saker och lämnar igen min nyckel.

Back to work now, se ya!

Fredag

Åh fyy fan vilken jävla skit dag rent ut sagt!! De började redan imorse när jag gick upp och fick se min ömmande blåa fot..
Skrev nog aldrig igår att jag gjorde illa mej i stallet, de var när jag skulle ut och rida och hade satt ena foten i stigbygeln, som Ari gjorde nåt tok ryck och jag satt fast med ena foten och den andra på marken. Han sprang iväg och jag gjorde illa mej i höger fot, vet inte om jag stukade den eller vad jag gjorde. Men iaf när jag red gjorde de svin ont och jag tänkte att nu har jag brutit nåt. Jobbade på som vanligt på kvällen och visst var jag öm och så men de gick bra. Men imorse, då är foten helt uppsvälld, kan knappt stödja och dessutom blå lila..=(
Bättre vart de ju inte på jobbet, en massa stress och skit. Chefen tyckte att jag skulle åka och kolla upp min fot, så inget är brytet eller så. Och jag har prövat ringt Vc hela dan men aldri kommit fram, så till slut åkte jag dit istället. Möttes av en sköterska som fråga va jag gjort och vad de var för fel, när jag förklarat allt och han gjort en anteckning sa han bara: Vi har tyvärr ingen tid eller möjlighet att kolla detta idag. Antingen kan du åka på Apoteket köpa dej Pronaxen och åka hem och linda foten, annars åker du till Mora på Akuten, men där kan du ju bli sittande hela natten. Fast de bästa är ju att kolla upp vad de är för fel..
Jaha vad gör man??!! Jo ingenting, så här sitter jag me en jätte stor och svullen fot som värker och haltar runt som halta Lotta...Kul.. NOT!
Är ju ingen större ide´ att åka på akuten heller. Så jag får väl avvakta tills nästa vecka få se hur de är då....
Tur jag jobbar kort dag imon och ledig på söndan.
Fi och Peter ska bowla ikväll, så jag följer nog med dit och kollar lite. Imon ska vi ut få se vart de bär av...
Nä nu ska jag vila en sväng innan jag ska duscha..






Klart Krylbo

Jajjamensan, denna kvällen gick den oxå. Hade lite mer dö tid på jobbet sen, så då passade jag på att sola lite. Nu ska jag försöka varva ner lite innan de är dax att bege sej till sängen. Lång dag på jobbet imon, få se om jag kan ta ut lite komp och knalla hem tidigare. Usch jag har räknat ut att jag har 10 veckor kvar innan de är dax för min semester, men den som väntar på nå gott.. Blir en väldigt sen semester i år för min del, men va gör man inte för att få vara ledig vecka 31 =D

Nähä, om jag skulle ta och lägga in alla räkningar då så är de klart.
Ha en god natt och sov så sött.
Kjam

Jobbar

Åh har en lucka. Därför sitter jag vid datorn och surfar runt lite, fast jag vet inte va jag ska kika på riktigt. Önskar jag var ledig istället, eller åtminstonde hade jobbat dag, då hade jag juh vart ledig nu..haha smart. Imon jobbar jag iaf dag och lika på lördag, sen på söndan är jag ledig.
På lördan är de tänkt att vi ska ut:  Jag, Fi, Krister och Peter(han kom idag) och så har vi chaffis, har planer på att dra till Mora, men vi får se vart de bär av.  Funderar på att grilla lite i stallet på dan, om vädret tillåter, annars låter vi nog bli eller ja de visar väl sej antar jag.
Nähä om man ska surfa vidare lite nu då innan de äer dax att ge sej ut igen...
Todelooo!!


Hej hallå

Nu är jag redo och klar för att jobba om 2 timmar. Har ridit Ari en lugn vända, skritta mest, sen tog vi lite back träning i lite sandbackar.
Ätit och duschat har jag gjort oxå. Vete sjutton hur jag ska fördriva tiden tills jag börjar och jobba.

Morrn morrn

Trött idag.
Jobbar kväll idag, så jag tänkte hinna med Ari en vända nu på dan innan jobbet.
Grått och trist ute idag, blir nog regn, men men huvudsaken de blir fint till heljen som dom hållt på sagt att de skulle.
Nä nu är de frulle dax.

Kvällning...

Vart av med min rastlöshet förut iaf. Precis när jag skulle till att åka ner på Rvik ringde Fi. Åkte förbi och hämta henne så kika vi lite på byn i några affärer. Sen var vi in på Ica och handlade sallad och åkte hem och käkade. I 19 tiden ville Fi ut och gå, så jag tog hennes cykel och hon och Wilmer gick, vi tog vändan runt golfbyn. Väl hemma hos Fi, tog vi bilen och åkte och tog in Ari. Sen var vi in på Ica ännu en gång för Åke fyller år idag så hon skulle köpa en blomma åt honom. Sen begav jag mej hem för att kolla på Grey´s.
Nu sitter jag här och gäääspar så stort, så nu blir de en rök sen borsta gaddarna. Sen beger jag mej in i drömmarnas värld, skönt att ha sovmorgon imon oxå.
Natti på er.


Å D, de är på tiden att jag får igen min nyckel nu och du tar dina saker.

Boring, boring..

Åh va jag är rastlös och uttråkad! Vet inte va jag ska hitta på, ute regnar de oxå. Ganska skönt de för nu kan jag ha gott samvete över att gräset inte är klippt =D
Snart slutar iaf Fi, få se om vi ska hitta på nåt.
Undrar om jag ska dra ner på byn och köpa cigg och ta ett Rättviksnytt då, brevbäraren måste ha glömt och lagt ett i min låda idag.
Tjing Tjong långkalsong!

Onsdag

Ja jag är vaken redan...
Det vart inte så jätte sent igår, va väl hemma i 23:30 tiden ca. Var jätte trevligt på lilla festen, åt kycklingsallad, drack cider, rödvin och lite grogg =) så nog var man lite "rund" under fötterna, men jag mår iaf bra idag. senhade vi lite tokiga leka oxå.. haha. Hört talas om "nyp nyp, inte skratta"? Det hade inte jag heller. tills igår!
Solen skiner och jag hade tänkt fösöka klippa lite gräs idag. Ska vika ihop tvätten nu som vart torr ett bra tag, sen blir de lite frukost.

Partaj

Jajjamensan nu strax drar jag iväg på lite partaj, kameran är med få se om de blir nå roliga bilder...
Har iaf kört Ari på dan och de gick super bra me tanke på att vi gjorde ett jobb själva.
Har träffat Fi lite nu på eftermiddagen och så var vi upp på banan en sväng och plocka ner party tältet som vart demolerat av all snö i lördas.  Pratade en sväng med spanet oxå ;)
Näj nu ska jag göra mej klar. Och dra ut alla kontakter till datorn, ifa de blir åsk skurar som dom sagt. Vill ju inte bli av med ännu ett modem i ett åskväder.
Ha en trevlig kväll.
Puss...

Good Morgon

Strålande sol idag =)
Vaknade faktiskt en halvtimme senare än jag brukar göra när jag får sova, ja sov alltså ända tills halv 10 idag..
Ska strax peta i mej lite frukost, sen ska jag upp till stallet köra Ari och greja lite. Tänkte ta nåt varv på banan idag, få se om jag får nå mer att se på oxå då.. =)
Ha en bra dag nu!



Godnatt dax

Nu är de dax att krypa till sängs, iaf för min del. Imon är jag ledig, men ska köra Ari på dan. Sen på kvällen ska jag på fest hos en arbetskompis, så de är väl lika bra att få lite sömn så man orkar med.
Natti natt.



Hjälp, what to do?

Vi har fått in 2 st puckon i stallet.. Jag skrev ju förut att de kommit två nya i stallet. Det är ett par som har en varsin häst, han har en stor bruksnordis och hon har ett varmblods sto. Han har ägt sin häst i 13 år och stoet har dom haft i ca 1 ½ år. Det fanns två stycken boxar lediga när dom flyttade in, den ena är ca 2 dm lägre i taket och mindre i kvadrat än den andra boxen, den är något större med högre i tak. I den minsta boxen bor den största hästen, dvs nordisen. Stoet står breve min och hon är ju mycket mindre. Jag tycker att dom borde placera om dom med tanke på strl. Nordisen används i western och så kör dom tydligen den i trilla m.m. stoet har jag inte en aning om vad hon används till. Jag har pratat lite med folk som vet vem dom är och han är inte speciellt duktig att rida western, och hon kan tydligen ingenting,hon har väl tagit nån western lektion, men enligt den instruktören skulle hon först behöva gå på en ridskola och lära sej mer, eller mycket mer! Dom har stått i stallet sen 1:a maj och inte en enda gång har jag sett att dom borstat  eller hållt på nå med hästarna. Stoet är så tovig i manen så de ser nästan ut som ett problem för saxen. En morgon kom inte hästarna ut och fick mat föräns efter 9:30 på morgonen. Kvällshöet som ligger i boxarna är mycket mindre än vad dom två ponnysarna i stallet får på ett mål. Hästarna ser inte undernärda ut, men jag tycker dock väldigt synd om dom. Ibland kommer dom in och får sitt kvällsfoder klockan 19 och ibland bra mycket senare, sen kommer dom kke inte ut föräns efter 8 eller senare på morgonen. I lördas när de snöade så hemskt här var hästarna ute hela dagen, dom kom in på kvällen och var alldeles dyngsura men dom släpptes bara in i boxen utan att varken skrapa av vattnet eller borstas av eller få något varmt på sej. Dom har jätte lite strö i boxarna och det verkar som att dom inte vet vad en sop är, dom sopar aldrig eller håller rent och snyggt omkring sej! I sel och sadel kammaren har dom vräkt ut sej nå kopiöst, dom har halva sin garderob där och 5 par med skor. Dom byter alltid om i stallet till stall kläder och sen byter dom tillbaka innan dom åker hem. 
Kände bara för att skriva av mej lite och dela med mej av problemet. Har du/ni något tips vad man kan göra så skriv gärna en kommentar.
Ska tillägga att vi står i ett stall där vi sköter oss själva. Alltså kan vi alla komma på olika tider och fodra och släppa in/ut hästarna, men oftast så är vi där strax efter varann på morgonen, förutom detta nya par då. Dom ansåg även att hästar är vane djur, men domm åste väl begripa nåt att dom kke ska häva sej upp tidigare på morgnarna för dom är alltid sist.
  


Måndag

Jobbat klart nu så nu är jag ledig ända tills på torsda eftermiddag  =)
Fint väder här idag och snön försvinner mer och mer.
Har lite tvätt dag idag och när Fi slutar kl 14 ska jag förbi henne en sväng på en kaffe och skvallra lite...=D Få se vad man hittar på senare..



Kväller..

Jihooo nu var denna jobbar helj äntligen över för denna gång. Jobbar till 13:30 imon, sen är jag ledig tisdag och onsdag. De blir min helj, för på tisdag ska jag på kalas....så jag kommer antagligen va ganska seg på onsdagen.
Nä nu en dusch, sen blir de teve och varva ner lite.
Natti natt!


*Suuck*

Lite mer än 1 timme kvar nu bara innan de är dax att åka till jobbet och göra andra arbetspasset för dagen, känner inte alls för de, men inget att göra åt. Vet juh att 5 timmar går juh fort så... de är bara och bita ihop.
Snön har iaf börjat och smälta undan.

(fan jag blir tokig, kan inte ladda upp nå bilder)

Tjingeling

Åh nu vart jag riktigt besviken, trodde ju att de skulle vara repriser idag, brukar juh alltid vara de på söndagarna. Men inte idag inte! Jag som sett fram emot att kolla på Betty och husfruarna......... =(
Ska strax käka lite, har vilat en stund. Sen var jag upp och gav Ari lunch och svängde förbi mammsen me ett par jeans som måste lappas lite. Fick även se mitt span komma med hundarna ;)



Good Morning

Nu har de iaf slutat och snöa, men OMG va snö de har kommit. Kan inte komma ihåg om de vart så här i maj förut ngn gång! Nu skiner iaf solen och jag hoppas att allt smälter undan snart.
Idag jobbar jag delad tur så strax ska jag göra ett ryck innan jag får åka hem ngn timme. Då ska jag passa på att kolla på repriserna av Ugly Betty och Desperate Housewifes.
Ha en bra dag.

*Gaah*

Usch va jag är less på denna snö nu, nu måste de fan sluta snart, annars är de väl risk att man blir insnöad...
Har mestadels fördrivit tiden hemma efter jobbet. Och i 18 tiden åkte jag till stallet för jag misstänkte att jag hade en frysen häst i hagen. Höll på och fixade lite där sen. Fick lös stoppet i avloppsbrunnen som vart ett par dar och idag äntligen fick jag bort den, så nu slipper de bli översvämning när vi duschar hästarna.. Sen fixa jag upp en sorts box gardin för Ari är så irriterad på sin nya box kompis, när han står och äter och hon är inne så står han bara och sparkar och grinar upp sej.
Har precis kollat på CSi som de blir fortsättning på i Svt 1 kl 22 i Brottskod Försvunnen.





Vintern är här.. igen

Fy fasen va de vräker ner så jäkla trist =(
Tänk att bara för en vecka sen var de som sommar, varmt och soligt.
Idag fick Ari ha vintertäcke på sej och han kommer nog att få komma in tidigare idag.
Nu ska jag käka lite och sen softa. Ingen större lust att göra så mycket annat en dag som denna...


God Morgon

Lördag morgon. Och de är snö ute!
Sitter på jobbet och som vanligt är jag ute i god tid, i mycket god tid med andra ord. Jag börjar inte föräns 8 men var här redan klockan 7.... Tycker de är onödigt att åka hem i en halvtimme efter att stallet är klart på morgonen, då kan jag lika gärna fördriva tiden här. Tur att de finns datorer iaf...
Har kort dag idag, slutar 13:30. Få se va jag ska hitta på efteråt.
Nä nu ska jag umgås lite med mina arbetskamrater lite.
So long!
 


Bedtime Story

Sängdax strax för min del, jobb hela heljen som gäller...
Har vart på funktionärs träff nu på kvällen, sen har jag, Fi och Wilmer vart ute och kikat lite i regnvädret. Tror fan de har regnat mest hela dan idag, inte många minuters uppehåll. Och imorse snöa de....
Nu ska jag krypa till sängs, bläddra lite i travronden och små titta lite på teve. Sen så småningom hoppas jag att jag sover gott och drömmer om en massa sött
;)

Najti Najt




A road trip to Furudal and back..

Så där ja, då var de avklarat.. Idag var jag och Maria upp och kolla Furudal lite.. Gick jätte bra och vi var väl hemma i Rviik i 14 tiden igen.
Har då kört en super duper skön bil idag, en sån vill jag oxå ha.. Jäkla pigg bil, diesel och 4 hjulsdrift.. :P Kan man va kär i en bil så är jag då de nu.. haha... fast jag älskar juh naturligtvis min volvo. 


       

Snygg va :P
  

     

Så där ja...

Nu har jag fördrivit hela eftermiddagen med Sofie. Vi har vart på byn en sväng, Fi köpte nya gardiner och jag köpte lite smått och gott. Sen åkte vi upp till travet en sväng, men de var så kallt så Fi ville hem en sväng och klä sej lite mer.. De var då vi fick chansen..hihi.... Mitt span kom och gick och skulle hem så naturligtvis (gentlekvinnor som vi är^^) stanna vi och fråga om han ville ha skjuts hem i regnet och de ville han så vi körde hem han och vovvarna=)
Efter de åkte vi så Fi fick mer kläder på sej sen var vi och köpte med oss varsin pizza och åkte upp på travet igen och kollade på P-lopp. Har regnat hela kvällen, kallt och trist. Och de var en överlycklig Ari jag tog in, han frös så han skakade trots att han hade sitt regntäcke på sej.
Imon är de jobb som gäller, jag och Maria ska åka upp till Furudal och kolla och lära oss lite och se vägar och liknande eftersom vi planerar åt dom. Så de blir väl en heldag där. De roliga ska iaf bli att köra nattpatrullens nya bil..en Mitsubishi.
Nu dax att kolla lite på teve..


Wilmer leker Magnus Uggla ^^ En viss likhet eller hur =D



Flyttat...

Nu har jag oxå flyttat min blogg.. bara och hoppas att de funkar som den ska nu utan några problem..

Nu ska jag dra till Fi..

Soo Long!

**Happy**

Nöjd, mycket nöjd till och med, Ari gick super bra i jobbet, inte en enda galopp och inte var han rädd för nåt heller, inte ens skylten vid måltornet. Känns så bra, känns som man klev ett steg framåt igen nu.. Jippie!
Åke verkade oxå nöjd över honom, han sa att Ari inte riktigt än vet vad de handlar om, men bara att nöta på så han lär sej.
Nu är de dax för en dusch, och sen lite mat.
Tack och hej, leverpastej..


Jajjamensan

Nu tror jag att de är dax för sängen här. Lite trött, men fryser mest. Ska lägga mej, glo lite på teven och kolla klart i Travronden som kom igår men som jag aldri orka läsa klart.

Har träffat Fi en sväng på kvällen. Vi var ute på lite "Site sajing" innan de var dax att dra hem och kolla på Grey´s igen.
Imon är jag iaf ledig, ska köra Ari på förmiddagen och på eftermiddagen kommer han att bli skodd. På kvällen ska jag nog dejtas lite med Fi och kolla på P-loppen, få se om jag även får annat att kolla på.. ;) hihi.

Ha de Great och sov gott.
Najti and out....!!

Utmaning...

Fick en utmaning av Linda

Teorin är att vi vänner ska lära känna varandra lite bättre.
Lägg ut detta med dina svar på din blogg, byt ut mina svar mot dina och utmana dina vänner

1. När gick du upp idag?
Kl.06.00

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter

3. Senaste filmen du såg på bio?

Det kommer jag inte ihåg för de var så längesen jag var på bio...

4. Favorit TV - program?
Hmm...Greys ANatomu, Ugly Betty och Desperate Housewives

5. Vad åt du till frukost?
En macka och varm choklad.


6. Vad är ditt andranamn?
Elisabeth.

7. Din favoritmat?
Tacos, pizza eller nå grillat.

8. Vilken mat gillar du inte?
Lever, pölsa

9. Vilken är din favorit - CD för tillfället?
Ingen speciell just nu.

10. Vilken bil kör du?
Volvo.


11. Vilken är din Favoritmacka?
Räkmacka.

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Otrohet, falska människor

13. Vilka är dina favoritkläder?
Jeans och nån topp

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Las Vegas

15. Favoritklädmärke?
Har inget..


16. Var vill du dra dig tillbaka?
På en fin gård nånstans där de även finns stall och plats för en massa djur.

17. Favorit tid på dagen?
Kvällen.


18. Var är du född?
Östersunds BB

19. Vilken är din favoritsport att se på?
Trav


20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Inte en aning...


21. Vem tror du skickar tillbaks först?
Se ovan

22. Coca Cola eller Pepsi
Coca cola


23. Fotboll eller ishockey?
Hockey!!!

24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Hmm.. ingen direkt morgon människa mer åt nattuggla..

25. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nej inget speciellt, de allra hemligaste delar jag med mina bästa vänner, bloggar om de mesta, dock inte allt..;)

27. Vad ville du bli när du var liten?
Oj, det kommer jag inte ihåg, men säkert ridlärare eller nå med hästar eftersom jag alltid hållt på med de.


28. Bästa barndomsminnet?
Öh.. har inga, eller jo de har jag säkert, men inga jag kommer på nu.


29. Varit i Afrika?
Nope.

30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nä, men toan i skolan när vi gick ut 9:an och en bil..

31. Varit med om en bilolycka?
Mjo när jag var liten vart vi påkörd bakifrån av en annan bil.

32. Favoritdag i veckan?
Helj så klart när jag inte jobbar.


33. Favoritblommor?
Rosor.

34 Favorit - snabbmatsrestaurant
Max.

35 Äger du en cykel?
Japp två stycken..


36. Vem fick du senaste mailet från?
Syrran


37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Ingen, gillar inte att ha saker på krita.

38. Läggdags?
När jag blir trött...typ allt från 22 till långt senare...

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Allas.

40. Senaste personen du delade en middag med?
oj...de var längesen ja delade en middag med någon..


41. Vad sysslar du med just nu?
Svarar på de här.

42. Favoritfärg
Svart, lila och grå.

43. Hur många tatueringar ?
En men vill ha en till..

44. Hur många sänder du det här mailet till?
Lägger ut på min blogg, få se sen hur många som svarar.

Jag utmanar
Sandrah

Förresten, min blogg är högerklicks skyddad så de går inte att kopiera detta av mej, men gå in på Nygifta Frun´s Blogg och kopiera allt där...
=)




Onsdag

Nu är jag mätt och belåten, har nyss lunchat en sallad. Sitter på planeringen idag men är redan klar med de jag ska ha gjort, få se om jag börjar skriva lite svar till utmaningen som jag fått av Linda...
Efter jobbet idag ska jag till min hyresvärd och hämta pengar för krattningen. Få se oxå om jag ska börja klippa lite gräs.

Imon är jag ledig då ska jag köra ett jobb med Ari tillsammans med Åke och "Plutten", på eftermiddan ska Åke sko Ari. Åke tycker de är bättre att Ari får göra lite mer snabbjobb innan de blir nå mer P-lopp. så jag behövde aldri fråga en viss person igår om de...

Mörrn mörrn

Va konstigt de är.. varje gång jag har sovmorgon så vaknar jag Alltid 9:15, tycker de är mycket konstigt, precis som om jag har en inbyggd klocka i kroppen. Nåväl har iaf sovit mycket bra i natt. Och imorse när jag klev upp för att slöppa ut Ari kollade jag på termometern och den visade på nollan, så alltså fick jag rätt i att de skulle bi frost inatt.

Har rivit ur sängkläderna nyss och ska snart bädda i rent. Ska även dra i mej lite frukost innan jag ska bege mej upp till stallet och ta en tur me min älskade pålle. Ska försöka kika på stalllbacken om jag ser en viss person och ta mod till mej och fråga om han vill köra Ari i ett p-lopp på torsdag....

Börjar jobba klockan 16 idag så ikväll missar jag Betty och säkerligen Husfruarna oxå.. elle iaf början på de sistnämnda, trist eftersom jag missar repriserna på söndag oxå.
Nä dax för frulle.
Over and out!

Tjenis pe***

Brr, kyligt som fan ute nu på kvällningen, är nog risk att de blir frost inatt. 
Börjar bli lite smått trött nu, först jobbat 7:30-15 sen hem och fixa och upp på travet och har jobbat där fram till 21:45 ca. Som tur är jobbar jag kväll imon vilket betyder lite sovmorgon och en ridtur på dan innan jobbet. Så ska jag fortsätta tvätta klart de jag inte hann idag.


Måndag

Kom hem för en och en halv timme sen, har käkat och hängt en maskin med tvätt. Nu ska jag dra till nästa jobb, är trav ikväll. Skriver mer senare om jag orkar.. Nu ska jag upp och spana lite på banan ;)

Najti

Nu tänker jag lägga mej,kika på lite teve sen försöka sova lite.
Godnatt o sov så gott.
Krami


image211

Seg dag idag

Ja har haft en mycket soft dag, kollat på 2 st Beck filmer nu på eftermiddagen. Nu är jag ganska rastlös men har inte en aning om va jag kan hitta på.
Ser att gräset skulle behöva klippas, men orkar inte göra de idag. Skulle behöva handla oxå, men de tar jag i samband som de är dax att ta in Ari sen.
Kke ska kolla på ännu en Beck film... hmmm ja de blir nog så =D

Söndag

Pigg som sjutton idag. Vart inga större utsvävningar igår, vi satt på Fi´s balkong drack lite öl/cider, rökte och pratade. Efter ett tag kom Emmelie och Krister förbi. Jag och Fi cyklade upp och tog in Ari. Sen försökte vi fixa skjuts till Mora, men de var dömt att misslyckas. Så de slutade med att vi hamnade på bowlingen, där de näst intill var öde! Hemma ganska tidigt inatt klockan var nog 00:30..De var den pingstaftonen..
Idag är de ganska molningt här, fast visst solen lyser men de känns mycket svalare ute.

Drar nu

Nu tar jag hojjen och hojjar till Fi. Få se va vi hittar på för tokigheter...
Sooo long!!
Kjam...

Wohooo

Passa på och njut av värmen, för på måndag ska de blir svalare ute.
Har jobbat idag, sen åkte jag upp en sväng til Fi och stallet. Har setat och pustat i solen. Hann iaf få lite färg på armarna innan jag drog mej in i skuggan.Vi vill ut på nå ikväll men vet inte riktigt på vad??!!

Go kväll i stugan

Körde Ari på dan, idag fick vi sällskap av 2006 års elitlopps vinnare.. Ha ha ja lilla elitloppet, Löndalas Vilde Bill och Evelina. Jag kom så precis till stallet när hon skulle köra ut så hon väntade tills jag hade selat så fick vi sällskap. På bortåt vägen tog Ari de riktigt lugnt och väntade på sin lilla russ kompis, men på hemvägen var han desto piggare och ville gärna springa på, fick släppa av honom emellanåt, men sakta in lite då och då så Bill hann komma ikapp.


Nu e jag riiiktigt trött, trött så de svider  ögona. fast mycket kan nog bero på denna värme. Har juh vart så varmt idag så man kan ju tro att de är riktig sommar. Men nu ska vi inte gnälla. Är bara rädd att all sol kommer nu och inget senare när de ska va sommar..
Har vart me Sofie hela eftermiddagen och kvällen. Setat en stund i stallet på banan, sen åkte vi ner på bolaget inför morgondagen. Sen åkte vi hem till Fi och satt i flera timmar på hennes balkong drack kaffe, rökte och pratade om allt men oxå en massa gamla minnen så vi tok skrattade =D
Sen vart vi super hungriga så vi gick till Pizzerian somm ligger granne me hene och åt. Efter de var vi upp till banan och tog in hennes nyplanterade blommor och åkte över och tog in Ari. Sen tog vi nån vända på byn och spanade...
Nu är de snart dax för mej att lägga huvet på kudden och sova så jag orkar med morgon dagen, först med jobb och senare lite cider och öl.

Trevlig Pingst!
Puss och Kjaam
//M

image210

Fredag

Guu va jag e trött idag, konstigt för jag har sovit otroligt bra inatt...

Nyss slutat jobbe. Har sprungit en vända med snabeldraken när jag kom hem. Nu dricker jag lite kaffe och ska strax bege mej upp till min stora kärlek ;) Blir en tur på skogen idag. Så soligt och fint så man vill ju verkligen passa på att var ute så mycket som möjligt nu...

image209
♥Ari♥

Jaha där man ser

Bara två arbetsdar kvar på denna vecka, och korta dar är de oxå =) sköönt.
Till heljen är de juh Pingst. Vet inte va man kan hitta på, men nå skoj ska de väl iaf bli. Fick erbjudande om att följa med och gå ut i Falun, men vet inte om jag är så sugen på de, fast de e juh bara torsda än, man hinner ju ändra sej många gånger.. Annars hittar nog jag och Fi på nå annat, vi brukar ju inte direkt ha tråkigt när vi går ut, en massa tok. Ja ja vi får se...

Nu ska jag bortsa gaddarna och kolla lite på teve i sängen. C U tomorrow
Kjam/ M



*puust*

Så nu har jag krattat de sista. Nu kan jag snart börja klippa gräset.

Jag och Lena tog våran vanliga mjukglass paus idag och åkte upp till stallet och satt där i solskenet, helt underbart, vi ville verkligen inte åka tillbaka och stänga in oss innanför jobbdörrarna igen. Men vi var juh så illa tvungna och vi hade faktiskt inte så mycket kvar att planera så, de gick fort och bra väl nere på jobbet igen, så bra så vi kunde sluta tidigare =D

Nu ska jag strax ta en dusch, sen funderar jag på att åka upp och kolla på lite Provlopp. Ari är inte me idag för jag har inte frågat Åke och en annan viss person vågar jag inte fråga.. tihii =)

Hejsan

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet. Soligt och fint ute så jag ska passa på att gå ut nu och kratta de sista och samtidigt njuta av solen =)
Tjingeling!!

G´najt

Nu är jag sååå trött så jag orkar inte vara vaken nå mer.
Natti natt!!

Kjaaam


image208

tjingepling

Hemma nu. Efter jobbet åkte jag upp till Sofies stall, satt där ett tag. Var ner och köpte mej en pizza och åkte upp dit igen, satt och snacka en massa.. Och tänk att de finns så mycket att kolla på på en travbana..Hästar, hundar, katter, traktorer, folk som jobbar.... :D

Skulle behöva dammsuga här hemma, men orkar inte idag. Får bli imon, eller på fredag kke..

God Morgon

Onsdag...
Sitter på jobbet, är trött som fan idag. Och de värsta är att jag ska vara inne hela dagen oxå, för de är jag som planerar idag =( Men får försöka vara ute i eftermiddag när jag slutat.
Ska strax gå ner till de andra, men eftersom jag åkte hit en timme tidigare var de lika bra och sätta sej vid datorn direkt.

Ha en trevlig dag.
Kjam
!

Oh shit

Jisses så spännande de var på både Betty och husfruarna ikväll..

Snart dax för sängen för min del. Börjar egentligen klockan 8 imon, men åker dit till 7, så kan jag gå hem en timme tidigare istället, alltså klockan 15.. Mohahaha, man får inte vara dum!!
Godnatt och Kram!!
;)

image207


Teve dax

Alldeles strax, dax igen för Ugly Betty följt av Desperate Housewives. Sen blir de nog snart nog sängen för min del för jag är sååå extremt trött.
Har krattat lite till på eftermiddagen, sen var jag och handlade och gjorde mat,idag vart de bakad potatis med skagen röra, de var riktigt gott =)
Har nyss vart och tagit in Ari, synd att han ska komma in så tidigt en sån fin dag som denna, men de var juh bara för att jag ska se teve...
Ha en trevlig kväll.
Puss
//M

Tisdag

Jobbat idag, men bara en kort tur, skönt att börja arbetsveckan så. Imon och på torsdag blir de längre dagar.
Har vart ut med Ari oxå, tog en sväng på banan, men körde bara i bakvarv idag. Känns inge kul att sitta och nöta "snabb jobb" själv hela tiden, därför tänkte jag att de blir juh en viss träning av att vara på banan bara och köra så oxå. Vill juh verkligen att de händer nå snart, asså att de blir kval. Men vet ju att han behöver några  P-lopp till i kroppen. Bara och hoppas att jag får nån som vill köra honom på torsdag.

Nu vet jag inte riktigt va ja ska hitta på.

Tjo och Tjimm

Fullt upp hela dagen. Har hjälpt Sofie med stallet idag, så jag har inte vart hemma så himlans mycket. Sen nu på kvällen drog jag och S till Mora en sväng och fixade en sak. Nu är jag riktigt trött så de ska bli skönt att lägga sej snart.
Imon slutar jag 12 och måste köra Ari efter de.

Så nu säjer jag godnatt!
//M

Måndag

God morgon, eller ja god förmiddag. Idag sov jag riktigt länge, vakna strax innan halv 11, känner mej riktigt seg, men känns skönt att vara ledig idag oxå.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, förutom att jag håller på att tvätta lite. Skulle behöva kratta de sista, men har lite ont i ryggen så de kke är bäst att jag avstår de.

Seeeg idag

Därför orkar jag inte blogga så mycket.
Hade iaf skoj igår, vi hamnade på parken.
Slapp iaf åka och släppa ut Ari imorse för J tog ut honom, skönt att slippa upp för engångs skull.
Nu ska jag dricka lite kaffe.

party poeple in the house..

Bjuder på två kort från kvällen, ska strax dra till parken, kommer fler imon(hoppas jag iaf)
image205
image206
Linda, jag & Malin ( Lindas syster).


Fan vad jag hatar att skriva och hitta på rubrik........

Nu sitter jag och dricker på min första cider för kvällen, dock inte den sista =D
Är uppe i Backa hos Lindas pappa, de är jag, Linda och Malin(Lindas syster) Vi ska ta lite kort under kvällen som kommer att läggas ut på våra bloggar.....
Blir väl antagligen parken ikväll... Nähäj nu vet jag inte mer vad jag ska författa, få se om jag skriver mer senare. Ha en bra kväll nu...
Puss //M


Lördag idag

Grått och trist ute nu oxå =(
Få se om jag ska gå en sväng på marknaden senare med Linda.
Har inte en aning ännu vad som händer ikväll heller...
Nu ska jag iaf käka lite frukost... Todelooo

Fy för regn

Imon vill jag ha sol, sol, sol strålande sol.. hmm de där lät som en jul låt om man byter ut sol mot jul.. haha

Har jobbat på ett regnigt trav ikväll... De började regna precis innan 1:a start skulle gå, så har de hållit på nästan hela tiden. Så de var tur att jag tog med regnkläderna, fast jag hade ju inge bra på fötterna så där vart man juh dessvärre blöt..Inga större incidenter har inträffat ikväll, tack o lov, lite strul me omstarter bara, men de va tekniska fel..

Nä nu vet jag inte va jag ska knåpa ner mer så..
Godnatt


Vart?

Fan är solen, den lyser verkligen med sin frånvaro...=( så jäkla trist.
Ajaa går inte att gö mycket åt de, om man nu inte kan dansa en soldans så den kommer fram, men de kan dessvärre inte jag. Tog en kort vända på marknaden, parkerade bilen vid ICA, sen gick jag till jobbet. Solade en sväng idag oxå, och nu bränner de rejält i skinnet, men ska man bli fin få man lida pin, eller??!!

Om en timme ca är de dax att dra sej upp till travet. Vet inte om Ari ska få gå ute tills travet är slut eller om jag ska ta in honom innan, beror lite på vädret...Är iaf bäst att packa ner regnkläderna för kvällen..
Soo long!
Ha en trevlig helj!

image204

Friday

Morrn morrn!
vaknat typ för en kvart sen, underbart att äntligen vara lite långledig och få sova...
Solen sken så fint imorse när jag var och släppte ut Ari men nu är de bara mulet. Vet inte om jag ska gå nå på marknade idag eller hur jag ska göra. Ikväll är de trav V65 här så då ska jag dit och jobba. Idag kommer även Linda och Kevin til Rättvik, dom ska bo uppe hos sin pappa, få se om vi hinner ses nå idag annars ska vi försöka me de imon..
Hoppas iaf på soligt och fint väder imon

Hejje där..

◊Har kört Ari, vart en tur på skogen idag oxå, fick tyvärr inge sällskap av Attika och Emmelie som jag trodde, för A hade blivit behandlad i tisdas så hon skulle ta de lite lugnt..
Dom två nya hästarna kom till stallet nu på kvällen, en stor bruksnordis valack och ett varmblods sto. Stoet står breve Ari så nu har han fått en tjejj till granne =) de vart lite skrikande och sparkande i väggarna, men de ska nog gå bra, bara alla har vänjt sej.

image204




Torsdag

Fan va jag är dagvill(eller va de heter =D) igår ville jag ha torsdag och idag fredag.. men idag är de juh torsdag =)

Men nu är jag lång lediiig, tralalala.. börjar inte föräns på tisda igen... najs.
Imon börjar vår marknaden här, hoppas att de blir lite finare väder bara, idag har de regnat och vart grått och trist hela dagen. Kände att jag behövde lite sol idag så jag la mej i solariet på jobbet i 20 minuter och de var jätte skönt.

Nähä undra va man ska hitta på nu då.. funderar på och ut me Ari senare, men har inte bestämt mej ännu...