För jag har tagit "studenten"... =)

Tjohoooo då var vi klara med våran USK utbildning, idag var avslutning vi avtackades och fick våra diplom, betygen kommer att skickas hem om ett tag, domhar nämligen lite problem med tekniken o datasystem eftersom R-vik och Leksand har slagits ihop.
Men jag är klar och har en utbildning.. Yaay =)
Efter skolavslutningen var vi och åt allihopa ett trevligt och gott avslut.
 
Har vart en sväng till Mora med Larsa, kikat på Biltema, dollar o Öob.. Vart lite handlat..
Nu döör jag lite smått i soffan, har inte sovit bra på 3 nätter så inatt hoppas jag att jag får sova som jag ska. Hatar och vara trött, spec när man ska jobba, och nu är jobbar jag hela heljen..
 

:)

Vart en kort ridtur med Jullan nu på kvällen i mörkret, hade pannlampa men man ser ju inte som om man skulle åka bil o ha extralysen.. De börja o blåsa o regna när vi var ute oxå, så trist.
 
Hemma i stallet igen så premiär satt jag på Foxxan, hon satt fast på gången o jag klängde o hängde på henne sen så satt jag upp o hon reagerade inte ens :)
 
 

Söndag

Är precis en månad till julafton idag.
 
Igår kördes foxxan och idag red jag Jullan.
Fy satan va hårt de är i backen nu, inge skoj alls, så de blir mest skrittande. Snälla kom lite snö nu så de får bli lite annat underlag.
 
 
Lite bilder från dagen :)
 

Fredag tjugoandra november

Dagarna rullar på.. Jobbar, tränar hästar, sover, äter... Och nu var de helj igen och jag är ledig.
Inge snö än, men har blivit betydligt kallare, så nu är de bara o hoppas de dimper ner lite vita flingor så de får bli lite ljusare.
 
Har nog inte hänt så mkt sen sist jag skrev. Så har inte så mkt att uppdatera om.

Tisdag tolfte november

Underbart med två lediga dagar på raken. Man hinner så mycket mer på dom få ljusa timmarna vi har. 
Igår premiär körde jag Foxxan på banan, började med att jogga några bakvarv, hon är verkligen en bekväm häst och vill inte gärna ta i mer än va som behövs. Kom ut en häst till på banan men hon lunkade på i samma takt ändå. Skrittade henne ett varv på innerbanan och sen så körde jag ut och gjorde ett jobb ändå me henne fast jag inte tänkt de, var inge roligt alls och köra själv, fick ingen riktig fart på henne, men visst hon svarade lite när jag visade pisken, och man får väll va nöjd me de lilla. Nä de bästa är nog om man kan få nån annan och köra tillsammans med så även hon får sällskap och kanske förhoppningsvis lite annan fart. Men ska iaf försöka att göra ett jobb i veckan med henne, ensam eller inte, för att få in lite rutin och så.
 
Idag var de Jullan som fick sej en tur, dom är verkligen som natt och dag, Jullan hur pigg och alert som helst allt ska gå så fort som bara den.
 
Och nu på kvällen då tog jag mej tid till att klippa Foxxan, gick mycket bättre än väntat hon stog snällt och lugnt, rörde knappt sej :) Är dax att klippa Jullan nån dag igen oxå, men de får vänta nån dag till.
 
 
 
 
 

Goo kväller

Så därja då var arbetsheljen över för denna gång :) Wihoo
 
Nu är jag ledig i 2 dagar och jobbar kväll på onsdag så nu ska jag äntligen hinna med mina hästar när de är ljust ute. Sen ska de samlas lite info till vårat sista specialarbete till skolan, som ska lämnas in v 48 då vi även är klara med utbildningen.. Sen så är man färdigutbildad USKa ;)
 
Inatt skulle de bli kallt, ska även komma lite snö nån dag, och sen ska de bli varmare och regn. Kan säga att jag är rejält trött på detta mörker, allt regnande, jag gillar inte vintern, men har hellre kallt och snö än de här skiten :/
 
 
 
 

Halloviiiiiin

Nä jag ska inte spöka ut mej ikväll o ut på fest. Däremot tog jag ett glas vin, myser i soffan, me tända ljus och kikar lite på teven.
 
De vart en o annan bra o ha sak inhandlad idag. En varsin reflexgrimma till tjejjerna i stallet, lite klisterlindor, en flaska pälsglans, en massagehandske som jag ska ha till hästarna. Till hemmet var de ett nytt diskställ och ett bestickställ, tvättmedel, doft värmeljus, schampo o balsam.. Hmm tror de var allt...
 
 
 

Lördag andra november

God Morgon!
 
Dålig uppdatering, i knoow!
 
Vet egentligen inte varför jag inte bloggat nå denna vecka, för tid har jag haft, har bara inte blivit av.
 
Måndag: Startade Jullan, oplacerad, trots att hon var fin, men i sita sväng la hon av, släppte grejerna kan man väll säga... Vi vet inte varför hon gjorde så, för hon var inge trött efter loppet.
 
Tisdag: Körde Foxxan, gick otroligt bra, lugn och snäll.
 
Onsdag: Jobbat, firat mammsen som fyllde år.
 
Torsdag: Hemmaplugg eftersom de är höstlov, kört Foxxan..
 
Fredag: Jobbat på årets sista trav här på Rättvik, träffat en kompis på kvällen.
 
Lördag: Idag drar jag o en kompis till Borlänge, ska spana in lite olika affärer och jag tror att Ikea är inräknat ;)
 
 
Återkommer.. !