Torsdag sista maj.

God förmiddag!
Jag har åkt på nå ryggskotts liknande skit.. Kom i går morse när jag böjde mej ner för att koppla på strömmen till hästarnas hage. Jag genomled mina få arbetstimmar, skulle egentligen vart ledig men hade fått en extra tur.
När jag kom hem, så drog jag på mej liniment sen gick jag och vilade en stund.
Senare på eftermiddagen åkte jag ner och köpte värktabletter och de kändes bättre. Tog även en varm dusch och smorde på mej en omgång till med liniment. Natten har gått bra, men jag känner fortf av att de gör ont.
Antar att de är min kropp som "säger ifrån" att jag nog ska ta de lite lugnt ett tag, men de är ju lättare sagt än gjort me mitt jobb och mitt intresse. Nåväl, de som inte dödar de härdar!!
Idag är jag ledig och fick en liten sovmorgon. Nu har dom börjat i min port uppgång med att byta fönstren, men tror inte dom kommer till min lgh förens på måndag, vilket är bra, för då jobbar jag =)

Älskade sol =)

Åh idag kom äntligen solen och värmen=) helt underbart skönt.
Jag har vart ledig idag och vaknade faktist rätt tidigt imorse.
Har vart en snabbvända till Lexand på Granngården för och köpa foder till hästarna. Insåg när jag kollade va en säck kostar där att de lönar sej och åka dit även om de blir lite bensin, men dom är fan så mkt billigare där än skitstället här i Rvik som säljer hästfoder. Ja billigast är ju City Gross, men dör handlar jag bara om jag har vägarna förbi.
Efter vändan dit så tog jag och mammsen en lunch tillsammans på Erkut. Efter de begav jag mej till stallet för en tur i de strålande solskenet med Fröken pigg, idag vågade jag mej på att trava med henne 3 korta svängar och hon känns så på topp. Men som sagt bäst och ta de lite lugnt än att förhasta sej.
På eftermiddagen har jag setat på min balkong och har ju turen och ha eftermiddags/kvällsolen på den sidan.

Sjuttonde Maj

Hejsan hoppsan!
Var visst ett tag sen jag bloggade. Men skyller på att jag haft så mkt annat att göra.
Hursom är jag ledig idag, jobbar på travet imorgon och hela heljen befinner jag mej oxå på jobbet.
Jag trivs kanon i min nya lya. Har inte fått upp en enda pryl på väggarna än, eftersom de krävs borr, har heller inga gardiner uppstatta då dom kommer ocg byter fönstren v23. Tycker inte de är någon större idé att sätta upp för att sen plocka ner, är ju merjobb och vem fan vill ha de?!
Har även börjar trava på lite med Jullan på ridturerna, inte långt några meter för varje gång. Hon är som vanligt pigg och glad och har hittills inte märkt nå av att hon fått trava lite.
Btw så har jag oxå Rumble nu om de är någon som vill spela.. Fattar inte hur man kan fastna så i spel som man gör =)
volvia heter jag där :D

Söndag

Idag är de fint väder, solen skiner =) dock lite kyligt i luften och de blåser. Men är glad ändå, vädret som har vart fredag och lördag är inget väder man vill ha, allra helst inte i maj månad.
Idag har jag faktiskt tagit mej ut på tur med båda hästarna, först red jag Ari sen var de Jullans tur. Var jätte härligt ute i skogarna.
Satt och fundilurade när jag skrittade runt Jullan om hon börjar läka ihop nu om man skulle våga sej på att börja trava henne eller om man ska ge henne lite mer tid att bara gå i hage och skrittas i skogen..Kanske maj ut iaf..
Hon är ju så otroligt pigg och de är verkligen svårt att få henne att bara skritta..

Wohoo de snöar :/

Usch fy fan vilket sug väder. De snöar och är lite vitt på gräset. Fast ser ut som om de börjar ge sej, men de blir väll regn istället =(
Nu är jag lite långledig och jobbar igen på måndag. Ikväll är de trav här och för er som inte vet så startade årets vårmarknad idag.
Jag har kommit på plats i min nya lya. Inte mkt att packa upp kvar nu. Men desto kalare är de på vägarna, det kommer bli svårt att få upp nåt där eftersom allt består av betong :/
Har tvättstugan nu kl 10 så det ska jag roa mej med i några timmar..

Första maj.

Dåligt med udate i know!!
Men nu sitter jag iaf i min nya lgh, med en kopp kaffe. Har sovit här för första gången inatt. Lite ovant men somna fort, var helt slut. Hade lite svårare och somna om i morse efter jag och Charlie tatt en prommis till stallet och släppt ut hästarna.
Solen lyste nämnligen in genom persiennerna :/
Igår så kom min syster hit så hjälpte hon till med de sista och flytta och sen städa ur den gamla lgh. Sen lämnade jag nycklarna dit.
Skönt att vara på plats, men ser ut som ett bombnedslag här men får ta lite då och då så blir de nog klart så småningom. Lgh är i toppskick efter helrenoveringen, den är kanon snygg :P
Har inte fixat med nå internet ännu, utan just nu lånar jag mammas mobila lilla sticka. Men ska fixa de under morgondagen tänkte jag.