Söndag sista Juni

Har vart tre ledig, idag är sista lediga dagen. Den ska spenderas på travovalen då de är ponnytrav idag.
Har vart sjukt skönt och varit lite ledig några dar. Nu jobbar jag 9 arbetsdagar till sen får jag tre veckors semester =)
 
Ska upp och rida Jullan i eftermiddag när travet är klart. Måste även få tag i en hovslagare oxå då "min" inte är hemma och förmodligen kommer flytta. 
 
Bild från gårdagen =)
älskade häst!
 

Glad Midsommar 2013

 
Själv blir de inget midsommarfirande för min del.
Kommer att tillbringa min helj på jobbet, visst kommer inte vara där hela tiden, har ju så klart lite ledigt emellan alla passen.
Ska iofs hem till bästaste fam Estola en sväng imorrn kväll o grilla lite. Men eftersom jag ska upp o jobba på söndag morgon så kan jag ju inte va uppe o vaken hur länge som helst...
Men jag är ju inställd på detta så denna helj går nog oxå.
Så ha nu en glad, trevlig och en helt underbar midsommar!
 
 

Tisdag 18 juni

Dagens ridtur tillsammans med Lotta och (Crazy)Vera =)
Vera vela ogärna gå över en tågövergång, men med lite tålamod och flera minuter senare så var dom på rätt sida.
Sommarens kärlekspar, Mimir och Jullan
 
Jullan =)
 
Lite alkoholande med mina fina grannar =)
 
 
Detta var en sammanfattning från de senaste dagarna...

Onsdag

Idag är de 1 år sen Charlie fick somna in. Saknar han fortfarande och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt ♥
Jag vet att han har de bra där han är och han slipper lida mer. Förstår inte hur livet kan vara så orättvist ibland, de är nog nåt man aldrig kommer att förstå.
Men jag har ju Busan nu iaf och Jullan som fyller mitt liv med en massa kärlek och allt som hör därtill..
 
Har vart och kollat till Jullan nu på kvällen, borstade henne lite och myste lite me henne. Måste försöka få upp vagnen inom de närmsta dagarna så jag kan köra henne lite. Funderade på om jag skulle rida henne barbacka, men kanske dumt med en pigg häst på nytt ställe, vill ju inte riskera att åka av och få en lös häst :/
 
Två arbetsdagar kvar denna vecka innan lite ledigt. Ser fram emot de, känner mej rätt trött nu, sen närmar ju sej semestern, sakta men säkert, de första gänget går nu v 25 och när dom är tillbaka om 4 veckor, då är de min tur, kommer bara att ta 3 veckor för att ha lite dagar sparade ifa jag vill ta ut nån strödag då och då under hösten..
 
Nu blir de sista kvällsvändan med fröken bus.
 
Mina fina ängel
 
 

10 juni

Ledig idag. 
 
Har kört upp Jullan till Karro på lite bete i några veckor, eftersom hon ändå inte ska tävla på ett tag för att hon blivit behandlad så kan hon lika gärna få lite semester, kommer att ta dit sele och vagn och köra igång henne lite under tiden ändå så helt avställd blir hon ju inte.
 
Hon och Mimir fann varann direkt, vart inge skrik eller sparkar eller nånting, dom va så söta ihop :)
 
 

Sjätte juni

Det vart fest med 2 av mina grannar igår, vi fixade chaffis och åkte runt lite och hälsade på lite folk här och där.
Var hemma i 4 tiden imorse, så har vart rätt seg idag :D tydligen hade vi vart högljudda(!!) inatt när vi kom hem, för min nyfikna granne hade vaknat av att hon hörde oss, men hon visste inte att de var vi för hon tittade inte ut, och tur var väll de, men hon sa iaf att hon hade vaknat av att de kom en kille och två tjejer i 4 tide som hade vart högljudda så hon hade vaknat.. hahahaha :)
 
Har haft tvättid på eftermiddagen, och sen så vart jag ju rastlös, även om jag var skittrött, men kände att jag var tvungen att få timmarna och går på nå sätt utan att behöva slå ihjäl dom hemma. Så jag tog och åkte till stallet, selade på Jullan och körde henne, men skrittade bara eftersom de är de jag ska göra 1 vecka nu. Som vanligt jättepigg och på hemvägen var de svårt att hålla henne i skritt.. Sen pysslade jag me henne och fixade me en massa annat där uppe. Nu snart ska jag gå sista vändan med Busan, sen får jag se hur länge jag orkar hålla mej vaken.. Sen vankas jobb, fre, lör och söndag :/

Andra juni

Då var de söndag kväll igen då. Men jag har ingen sån där jobbångest inför kommande vecka... inte än, är ju ledig imorrn oxå, men sen så då köör vi, jobbar hela veckan ledig torsdag bara...
 
Har inte gjort så himlans mkt varken igår eller idag när jag vart ledig, städat lite, planterat om nån blomma, vart i stallet och fixat lite bara. Och nu på kvällen hade jag sån där rastlöshet, så tog och åkte till stallet och smorde lite saker. Jullan ska ju stå några dagar till och fan va de märks i mej att jag inte vart där lika mkt som annars...Men på torsdag när jag är ledig då hade jag tänkt att sela på henne och ta en skritt tur i vagnen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag, sista maj

Underbara soldagar vi har haft de senaste dagarna.
Saknar verkligen att ta en tur i skogen med Jullan på kvällssidan nu när de är så varmt o skönt.. Men snart så förhoppningsvis :)

Är ledig denna helj oxå, men få se om dom behöver xtra folk under heljen så har jag sagt att jag ev kan hoppa in och jobba. Annars har jag inga planer alls faktiskt. Försöka njuta av ledigheten och solen om de inte blir sämre väder som en del säger att de ska bli.. Fast de behövs ju lite regn oxå nu när de vart så vart och de märks att de blir rätt snabbt torrt i markerna oxå.