Fredag

Uuuääk!
jag ligger i magsjuka.
Orkar inte skriva mer nu!!

Måndag

Trodde jag skulle sova über länge imorse med tanke på hur mkt jag jobbat och hur trött jag vart, men jag vakna tjugo över 9.
 
Har kört en lugn tur med Jullan, hon var som jag anade otroligt pigg, vart lite trav, men mest skritt, underbar dag, lite kallt.
Fick ett telesamtal nyss så på onsdag efter kl 14 nån gång så kommer ET att komma :)
Har även hittat en förbygel med blingbling på, använd 1 gång, har spanat in en exakt lika på travshopen på Romme, men tyvärr lite för dyr, denna fick jag otroligt billigt :P
I´m a sucker for bling.
Nu håller jag på och tvättar och ska snart ta mej till stallet för att ta in stora hjärtat.
 

Söndag

Åh äntligen ledig.
Jag är skit trött, skulle kunna sova nu men ska försöka hålla mej vaken en stund till.
 
ET som skulle komma idag o gå igenom Jullis, var tyvärr sjuk så det vart inställt, hon skulle höra av sej när hon hade tid och klämma in ett besök, hon hade fullbokat veckan som kommer o sen skulle hon till Paris, men bara o hoppas hon får tid snart.
Imorrn ska jag iaf skritta ut i vagn med J, för snart exploderar fröken, nu på kvällen när jag tog in henne så var hon så pigg börja trava runt me ute på stallplanen och sparkade bakut. Och skulle hon haft ont så skulle hon nog inte bete sej så som hon gör för stunden, pigg o glad :)
 

Lördag

Jag börjar se ljuset i tunneln... En dag kvar sen har jag en efterlängtad ledig dag.
Har vart en jobbig vecka, de har hänt ett o annat o jag är så jäkla besviken på vissa personer.. däribland är min chef. Men nu är facket inblandat, inte en dag försent, skulle egentligen kontaktat dom tidigare men men lätt o vara efterklok.
 
Jullan är bra nu eller iaf va jag kan se. Hon börjar bli så pigg när jag tar in henne från hagen på kvällarna, så tror att hon vill börja o tränas igen. Imorrn kommer iaf en equiterapeut, om hon inte är sjuk, men hon trodde hon skulle komma iaf. Hur som helst så är o kan de va bra o få Jullan genomgången innan man börjar träna på igen. Kan hon inte komma för hon är sjuk så lär jag nog på måndag skritta Jullan en sväng så hon får arbeta lite.
 
Nu är de snart sovdax så jag orkar med den sista arbetsdagen.
 

Måndag

Nu börjar jag bli sjukt rastlös och uttråkad. De är skönt att vara ledig, men de ska bli skönt att åka och jobba imorrn igen.
Mina lediga dagar denna gång vart ju inte direkt givande då jag inte kunde träna häst som jag hade tänkt.
Men huvudsaken mitt hjärta blir frisk och kry. Och andra sidan så har de ju inte vart vidare till väder heller för att ta en tur.
Jullan fick stå inne till lunch idag oxå, och hon höll på att krypa ur skinnet när jag kom upp, skulle byta täcken och fixa och hon kunde verkligen inte stå still, på vägen ut så småtrippade hon de är ju postivit för då är hn verkligen på bättringsvägen. 
 
Håller på att tvätta nu sen när de är klart ska jag bege mej till stallet. De börjar krypa ner mot -20 igen.
Imorse var de -25 :( huuga.....
 

Söndag!

Och här kommer en väder prognos.. Kallt, kallt som fan -21 ute nu, sol på dan och något varmare.
 
Jullis bättre idag, vart ute halvdag, nöjd att få komma ut, men lika nöjd att få komma in nu på kvällen, Vart massage och liniment och en massa ompyssling av henne.
 
Antar de ska va lika kallt imorrn igen, så får se vad jag hittar på denna sista lediga dag, sen kör jag 6 dagars arbetsvecka, skola inräknad på torsdag min egentliga lediga dag.
 
Over and out!

Lördag 130112

Huua, idag är de ruskigt kallt här. Nu visar termmetern på nästan -18 grader. 
Tänker då inte vara ute mer än nödvändigt idag inte.
Eftersom Jullan inte är nå bra så har jag inga direkta planer, annars hade ju en träningstur stått på agendan, men ist blir de bara att pyssla med henne och allt som hör till runt om i stallet och så.
 
 
 
 

130111

Året har inte startat så vidare bra...
Min dator kraschade på nyårsaftonskvällen.
Var och köpte en ny i onsdags, så har surfat genom mobilen, visst jag har en surf mobil, men tror inte att de är vidare bra för kroppen i längden och sitta och smurfa på en sån. Men nu har jag iaf en ny dator, lite nytt då de är windows 8.. Men man lär sej väll alla nya moderna saker i den oxå till slut.
 
De andra tråkiga är att Jullan kom lös från hagen i onsdags, vet inte hur länge hon vart ute, vart hon har vart och vad hon har gjort, men hon hittades bakom stallet, ner mot grannen, han hade hört en häst stå och skrika och gnägga. E i stallet hittade henne, fast mellan två träd, hur länge hon satt fast så vet vi inte. De konstiga är oxå att hennes hage inte var trasig utan översta och mellan tråden i grinden var nere, precis som om nån skulle ha lyft av dom, understa tråden ca 2 dm från markhöjd satt kvar.
Igår när jag tog ut henne så haltade hon fram, var tjock i ett ben, gick konstigt med bakbenen. Fick känslan av att hon dragit nå snett eller nåt har hoppat ur led. Tog in henne på lunchen och då kunde hon knappt gå. På kvällen vart de massage och liniment. För övrigt var hon pigg och glad, åt och drack bra. Idag har hon fått stå inne och när jag åkte upp efter jag slutat jobba så verkar hn mycket piggare, tog ut henne en sväng och gick runt stallet, frambenet fortf tjockt och gick lite halvstapplande, bakdelen mycket bättre. Nu på kvällen vart de mer massage och liniment och en promenad över stallbacken på travet och ner till stallet igen. Mer pigg nu så jag hoppas att de är på rätt väg och att de inte är nå allvarligt. Skulle behöva en kiropraktor på henne, som skulle få kolla igenom henne. Så ska leta och se om de finns nån i närheten.
 
Ledig i heljen iaf, så antar de blir en hel del timmar spenderande i stallet. Imorrn tänkte jag att hon ska få gå ut i hagen en sväng på dan när jag är där och mockar och fixar.