Gott Nytt År!!

Här regnar det.
Grannarna har brakfest så golvet skakar.
Själv sitter jag nyduschad i soffan, slökikar på en film och bara tar de lugnt efter en tuff arbetshelj. Blir nog inge större nyårsfirande för min del. 
Känns lite ensamt faktiskt. 
Saknar och längtar efter en viss person...
 
 

121220

aIdag har vart en tung dag med mycket tårar...
 
Min älskade Ari finns inte mer ♥ 
Som jag skrev tidigare i veckan så hade jag tagit ett tungt beslut och idag så fick han göra sin sista resa och springer nu på dom evigt gröna ängarna.
 
Har 6 nästan 7 års minnen av honom, både roliga och mysiga, men ett och annat lite sämre minnen oxå så klart, allt är ju inte rosenrött. De blev aldrig nån tävlingshäst av honom, trots att jag kämpade i flera årm tränade och hoppades att den där "poletten" skulle trilla ner nångång. Men den gjorde aldrig de, så därför beslutade jag mej att han skulle få vara kvar som skogsmullehäst, eftersom de både gick att rida och köra honom och han var ju så otroligt snäll och mysig att hålla på me, därför fick han vara kvar.
Men tyvärr har man inte den största plånboken här i livet och föda två hästar är inte billigt, hade nog gått bättre om jag inte hade dom inhyrda utan haft eget stall, då hade man ju kunna spart in en o annan krona. Hade han däremot startat och kunna sprungit in lite pengar då hade nog historien vart nå annat.
Han var väldigt speciell som häst, därav anledningen till att jag inte sålde honom utan istället valde att ta bort han. Men jag kände honom så väl och visste oftast hur han reagera och vad han gjorde. Skulle han ha fått kommit till nån annan så är de inte säkert han skulle blivit förstådd där och kanske såld vidare, och vidare igen, Vill verkligen inte att han skulle bli nån vandringspokal, därför tog jag detta beslut. Så snälla Döm mej inte för de jag gjort. De är mitt val, och jag gjorde de jag tyckte var bäst både för mej och Ari.
 
Vila i frid älskade häst
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Måndag

Idag har jag tagit ett mycket svårt och tungt beslut. Eller egentligen tog jag beslutet redan förra veckan, men efter de sista dagarna så har de varit de avgörande.
Har redan grinat ett flertal ggr under eftermiddagen och mer kommer de bli senare i veckan.
 
 

Söndag sextonde december

Då har jag gjort min arbetshelj för denna gång. Ledig imorrn och de känns skönt.
Snöade som sjutton igår och imorse kom de lite regn liknande skit, nu på eftermiddagen övergick de till snö.
 
Ari är stuphalt på vänster fram, vet inte vad han har gjort, upptäckte de igår morse när jag tog ut dom, och de har blivit mycket värre sen igår. Kan hända han har halkat till och sträckt sej.. men bara spekulationer..
 
Damn va trött jag är, skulle vilja gå och sova nu, men lika bra och hålla igång ett par timmar till, tror jag ska suga av lite här hemma, innan jag och Busan tar en prommis till stallet..
 
 
 

Luciadagen

Ledig idag, och mina planer sprack redan imorse. Jag och Busan tog en promenad till stallet för att fodra/släppa ut hästarna. Då var de minus 23 grader, väl hemma igen och några timmar senare så hade de blivit 20 minus. Jag som hade tänkt rida idag la genast dom planerna åt sidan. Visst de går att ut på en tur när de är så kallt, men slipper jag så gör jag gärna de. Få se hur de blir imorrn om de är nå varmare isf får de bli en tur efter jobbet på kvällskvisten, trots att jag inte gärna vill ge mej ut i mörkret mer efter mitt vargmöte för några veckor sen. 

Vi promenerade upp till stallet nu på dagen oxå och gjorde iordning allt så de är bara att ta in hästarna sen. Bitande kan jag lova, men känns på nå vis skönt ändå att ha vågat sej ut trots kylan.
Men ikväll blir de att ta bilen, dels för att den inte ska behöva stå en heldag i denna kyla och det andra för att jag måste handla lite.
 
 

Underbart

Åh jag har hittat ett par skor jag skulle vilja ha i Julklapp. Har ju såna problem med mina fötter och passande skor. Men dessa tror jag skulle passa sej riktigt bra på mina fötter, dessutom är de inte ofta jag hittar skor som faller mej på läppen men dom är ju så grymt snygga.
Bra pris var de oxå =)
 
Nelly Shoes Savannah
 
 
Vill du oxå spana in dom så kan du trycka här
 
 
 
 

Hej mitt vinterland!!

Idag är vi inne i december. Shit pommesfritt va fort de går.
De snöade som tusan hela dan igår, idag har de oxå snöat, men inte lika mycket.
3 ledig denna helj, både igår och idag kan jag erkänna att jag inte gjort speciellt mycket. Igår försökte jag mej på en ridtur, vilket inte gick nå vidare då de bara klumpade sej i framhovarna så hon halkade bara hela tiden, vart alltså en kort vända.
Imorrn tänkte jag ge ridningen ett nytt försök få se hur de går.