Lörda

Oj nu vare ett tag sen jag skrev sist..
 
Tror jag är inne i en liten höstdeppression elle liknande. Allt känns så drygt. Tur jag har mina djur, dom blir jag iaf glad av.
De har gått 3½ vecka sen jag stukade min fot, har fortf så jäkla ont. I tisdags var jag till dr igen, men de var ju som vanligt en jädra cykelverkstad där. Gaah, blir så less! Så antar att jag får dras me värken ett tag till.
 
Ja nu vet ni iaf att jag lever..

=)

Wohoo kan man annat än o vara glad efter gårdagen!?
fan vilken grym häst jag har. Var till Romme och gjorde min allra första start med honom, hade inte så mycket förväntningar då jag inte vet så mycket om honom hur han funkar på banan och så, sen om balansen var rätt för honom hade jag ju inte en aning om. Jag skulle bli nöjd om han kom runt och helst höll sej på "bena" loppet igenom. Värmningen gick bra, han bröt lite så vi skulle sätta på honom en murphy. dels för att förra ägaren sagt att han kunde va lite knölig i voltstart och nu då för att han bröt.
Starten gick och hästen travar iväg till en början, sen häver han sej i galopp, skenliknande, men T hann få ner han i trav innan han vart diskad. Han kom sist i fältet och jag tänkte redan då att han skulle ju bli oplacerad. Men han kom ikapp, plockade in på de andra en efter en, och slutade som 4a i mål. Hur glad och nöjd är man inte efter en sån start? Kusken skit nöjd, men anledningen till galoppen var att han vart bakrädd när tillggshästarna kom ikapp, därför de vart så. Men verkar va en otroligt stark häst, han svarade direkt när T va på honom. Så voltlopp går bort, kommer bara anmäla ut honom i autolopp nu.