Sista augusti

Idag har jag fått båda hästarna skodda. Har testat en ny hovslagare.
Ändrade lite i balansen på Ticen, få se hur han funkar på den nya, han har gått med alu fram, men skorna slits ju så fort, och eftersom jag inte skor själv så är de ju inte så enkelt o hålla på o byta skor hela tiden. Så nu fick de bli järn fram. Foxxis går me samma balans som tidigare, vet ju inte rikitgt hur jag ska balansera henne. Och medans hon bara tränas så får hon gå så.
 
 
 
 

Torsdag

Fan fick punka på min speedcar igår när jag körde Foxxan, testade o pumpa däcket, men de bara pyser ut, så idag ringde jag till en däckfirma och beställde ett nytt. Köpte ett där för nån månad sen för de andra däcket small ju, men dum som man är köpte jag inte 2 och bytte båda samtidigt. Så nu vet jag inte hur jag ska göra eftersom jag inte vet om de går och rida Ticen. Dessutom kan jag nog inte rida med min stukade fot heller, är ju mkt lättare och köra för då vilar ju foten och anstängs ju inte på samma sätt.
Funderar på om jag ska köra honom på banan imorrn och ta sulken istället, då blir han ju körd iaf, och samtidigt så ser jag om sulken passar honom, vilket jag verkligen hoppas för jag har inte direkt råd att köpa en till sulk.
 
 
 
 

Invalido

Ja här sitter jag. Råkade ut för en liten olycka på jobbet idag, så åkte till vårdcentralen och vart undersökt och även röntgad. Fick gå hem från jobbet eftersom de gjorde/gör så förbannat ont. Och jag är redan rastlös.
Dr ringde för en stund sen och sa att plåtarna såg bra ut, inga skelettskador, utan en rejäl stukning.
Är ledig onsdag och torsdag så de är bara och hoppas smärtan och svullnaden ger med sej så jag slipper sjukskriva mej i heljen.
Sen var de ju de där med djuren, att rasta Busan var en pina, hur de ska gå i stallet de vet jag inte ens, köra bil gick skapligt då man tack o lov inte behöver använda vänster fot så mycket och så ofta kopplar man ju inte ur.
Ja ja krya på mej nu :)

Måndag

Denna trötthet tar snart kål på mej. Fortf inte fått nå svar på mina sista prov. Men få se om de dyker upp svar under veckan, annars lär jag nog ringa och höra, sen borde jag ju få nå för min järnbrist oxå. 
 
I heljen har jag haft besök av R. Vi har inte gjort så mkt, mest tatt de lugnt, sen har han fått följa med till stallet. Han hade sin systenkamera med sej och vi tog en hel del me fina kort på hästarna. 
Nu vill jag me ha en sån kamera, så har börjat kika lite på begagnade, för en ny har jag absolut inte råd me.
 
Ticen tränar på bra, i fredags gjorde jag ett jobb med honom på banan och de var verkligen en wow upplevelse. Vet inte hur fort vi körde, men han stack iväg snabbt som attan och kändes fräsch och fin.Nu är bara frågan hur jag ska balansera honom, har fått lite tips av förra ägaren, men vet inte riktigt om jag ska ha han balanserad så, för han gick väldigt bra på skorna han har nu oxå..
Foxxan är som vanligt, mer åt Ferdinand hållet, typ "jag sitter hellre här..." Men tränar på henne och förhoppningsvis så ska de väll bli nå av henne oxå.
 
 
 
 
 
 

Söndag sjuttonde augusti

I tisdags fick min fina älskade vän Jullan vandra vidare till dom evigt gröna ängarna. De var såklart en jobbig och tuff dag, Men jag vet vart hon är, att hon har det bra. För de sista jag vill är att hon skulle komma till nån och inte trivas, eller att hon skulle hålla på och vandra runt i olika hem. Därför tog jag detta beslut och de låter säkert hårt hos vissa. Men döm mej inte, de var min häst och jag gör precis som jag vill.
 
vila i frid nu älskade vän

Torsdag 7 augusti

Min sista semesterdag idag. Känns trist som bara den, men men bara bita ihop. Jobbar kväll imorrn och sen hela heljen, går av på måndag.
Imorrn på dan ska jag på begravning, känns så jobbigt, begravningar är ju aldrig roliga. Och så är de där med vad man ska ha på sej, men tror jag vet iaf något så när..
Tänk att livet ska vara så orättvist, finns hur många gamla som verkligen inte vill leva nå mer, som verkligen önskar att vår Gud fader ska komma och hämta dom men som blir kvar. Men istället så tar han dom yngre, som har hur mycket helst kvar att leva för och inte levt klart sitt liv! Nä FUCK CANCER!! 
 
Vila i frid nu Ann-Louise 

Söndag

Då var vi inne i augusti månad. Känns lite tråkigt, för hösten o vintern kommer närmre o närmre. Men har iaf haft en helt otrolig sommar, så här varmt och soligt som de har vart i flera veckor, de är verkligen sommar de. Men nu på kvälle drog de in ett sjuhelvetes oväder, har fan inte vart så här rädd på jag vet inte hur länge, de åskade och blixtrade som bara den och de small så nära. Mina hästar går ju ute dygnet runt nu då jag bara har 2 boxplatser, men frågade dom som har sina hästar på bete om utifall att jag kan få låna en av deras boxar om de skulle bli nå, så när de värsta ovädret dragit iväg så ringde mamma mej så vi åkte upp till stallet och kollade till hästarna och dom fick faktiskt komma in. Så nu slipper jag oroa mej över dom inatt.
 
Idag körde jag Ticen för första gången, har inte vela ut med honom under veckan för ccw, allt folk o alla bilar. Men han skötte sej exemplariskt, en pigg och glad kille, kändes världigt ärlig, och jag som bara tänkt att ut och skritta honom fick snabbt tänka om, för han bestämde själv att gå de skulle han inte så de vart mer trav än tänkt =)