Lördag

Igår var de min födelsedag. Spenderade den på jobbet på dan, på kvällen, tog jag en tur med Ticen. Sen kom Karro o Lotta förbi. Av dom fick jag lite godis, en goodiebag, en blomma, en flaska hemgjord saft och nå skorpor =)
Av mamma o syrran fick jag pengar, av pappa har jag nog oxå fått pengar, men de är skickat rekommenderat så jag måste hämta ut de på Hellströms. 
 
Idag har vi påbörjat boxbygget i mitt uthus, vi har fått upp lite reglat och mellanväggen. Men mellanväggen sviktar för mycket, så antingen så ska vi göra en till vägg med råspont eller sätta upp reglar för att stabilisera de mer.. Ska fundera lite o se va vi väljer. Måste även hitta på nå som vi kan sätta upp på väggen på själva huset då vissa av stockarna är lite i fåligt skick. Men jag hoppas de blir bra till slut.
 
 
 

Nelly.comKollage: Fest!
 
1. Vit klänning | 2. Vita klackar | 3. Svarta klackar | 4. Vit dress | 5. Svart klänning
 
Sponsrat inläggMåndag 21 september.

Både igår och i fredags så var jag till Romme och jobbade på trav, idag är de trav här hemma på Rättvik, så på en vecka har de hunnit o blivit 4 travdagar med jobb.
 
För en timme sen så var Anticimex hit och besiktade huset, de gör dom genom att jag tecknat en hus/villa försäkring. Gick snabbt och glad att dom kom så pass tidigt så man slipper vänta och kan göra lite annat.
 
Var in på Hööks igår när jag åkte hem, kände att jag ville kolla på nya regntäcken åt hästarna som är lite fodrade. Hittade dom ett varsitt, Foxxan får ett lila och Ticen ett blått. Dom är skitsnygga och kommer nog inte vara så rena och fina lång stund innan dom har rullat in sej i dom :(
 

Regniga torsdan

Alltså de fullkomligt vräker ner. Hästarna var dyngsura under sina regntäcken, så dom åkte av när dom fick sitt morgonhö. Nu står dom och kurar under sitt vindskydd. Är så glad att dom har tak över huvet när jag inte har nå stall än. Men de svåra är vart jag ska kunna hänga upp o låta allt de blöta torka, kan ju inte direkt ta in stora tunga blöta täcken och torka inne...
 
Idag jobbar jag kväll, sen går jag på 3 dagars ledigt, men imorrn kväll och söndag dag blir de att åka till Romme och jobba.
Och på måndag har jag semester för då kommer dom och besiktar huset för försäkringen, och sen på eftermiddagen är de trav här hemma, så de blir mkt trav denna vecka.
 
 

Femte september

Ledig helj och kan säga att de verkligen är välbehövligt.. Jag är så trött och slut, trots att jag nyss haft semester.. Men de är väl hösten som gör mej tröttare..
Tog och städade av på dan, sen har jag bytt skor fram på Ticen, han har gått med sina tävlingsskor sen han startade i söndags, och jag har helt enkelt inte orka bytt förens idag, sen tog jag en lugn tur på honom. Den andra fröken har tappat en baksko, som ligger nånstans i hagen, men hon skulle behöva skos om helt så jag får dra av den andra bak imorrn så de blir jämt.
 
I veckan kom äntligen vinnartavlan =)
 
 

Onsdag 2 september

Tiden går, vi är inne i september nu, och idag har de verkligen känts att de är höst. De har mer eller mindre regnat hela dagen. Jag har eldat i vedspisen på nedre våningen och nu myser jag i soffan och tände en brasa i kaminen här på övervåningen. De gäller bara att inte elda för mycket så de är hett när man ska sova för de kan verkligen vara svårt att somna/sova då.