Onsdag

Igår hade jag semester för vi hade lunch trav här hemma. Idag har jag ledig dag.
Har vart med Jullan till kliniken idag, för lite mer en 1 vecka sen så fick hon såna gallor, ovanför kotan mest på vänster fram, har lindat och grejat, haft olika sorters omslag men de har inte gett sej, fick för mej att de kanske va gräset hon ätit som gett henne dom, men efter senaste turen vi körde så var hon märkbart nästan halt, eller iaf markerade, så då tänkte jag att de var nog nåt lite värre. En tjej sa till mej att de kanske var kotsenskide inflammation, så jsg bestämde mej igår att idag skulle jag ringa vet.
Fick en snabbtid till halv 12 där idag så knatade över med lilla fröken. Hon visade lite hälta efter böjprov, vette trodde inte de var kotsenskidan utan hovleden, så hon fick lite bedövning och sen stå en stund och låta de verka. Sen vart de böjprov och vi fick springa igen. Hon vart bättre då så då konstaterades att de var hovleden ch en aning i kotan så hon har fått lite "tuppkam" ocj kortison sprutat där nu. Ska gå på hage en vecka, sen får jag skritta henne i vagn en vecka och efter de skritt o lugn trav i vagn i en vecka, är hon fortfarande halt eller visar ont/hälta ska jag höra av mej igen...
Så nu hoppas vi på att detta blir bra... 

Lördag

Sol sol, strålande sol..... =)
Jag är ledig. Ikväll blir de nog en sväng till Orsa o kika lite på crusingen, kanske slinker de ner nån öl oxå.
 
 

VM-Guld =)

De gick ju inge vidare för sverige igår på mellon. Men idag gick de desto bättre för sveriges hockeylag tre kronor. Matchen slutade 5-1 till Sverige :)
Nästa Söndag är de dax för elitloppet, få se vem som blir vinnare där då om de blir svenskt då med kanske :) hoppas gör man ju alltid.
 
Har jobbat hela heljen, slutade kl 22 nu ikväll efter o ha haft en delad tur. Jobb imorrn oxå, sen på kvällen kommer jag och en massa andra tillbringa kvällen i Borlänge och gå/spenga Blodomloppet.
Tisdag är jag äntligen ledig. Då ska de sovas ut till att börja med..
 
Nu ska jag varva ner innan de är dax att försöka få några timmars sömn.
 
Natti natt.....
 

Torsdag

Idag kom sommaren till Rättvik, vet inte hur länge den stannar, men underbart med sol och värme, de har blåst lite väl mkt men de har som tur är vart varma vindar :)

Jag har haft ledig dag idag. Har tvättat och städat lite hemma. Nu på kvällen var jag till stallet och myste och pysslade med Jullan, vart även en körtur i skogen. Hon är lika pigg och glas som alltid. Måste säga att jag har en sån ärlig tjej:)
 
Imorrn var de meningen att jag skulle få en till sovmorgon för att jag jobbar kväll, men dom ringde från jobbet och hade kris, så de slutar med att jag ska jobba förmiddag oxå så de blir en delad tur för mej imorrn, mindre skoj, men jag får se de i alla(!?) pengar jag får nästa månad istället, Som mamma sa; sova får man göra när man hamnar under jord :D
 
Nu ska jag softa lite innan de är dax för sista prommisen för dagen med Busan och innan de är dax att sova.
 
På återseende :)
 

Söndag

Har fortsatt min effektiva ledighet idag me. Har ju bott i denna lgh i 1 år nu. Kan avslöja att jag har inte fått upp en enda sak på väggarna än, eller jo en spegel i hallen thats it. Men de är betong väggar och jag har ingen borrmaskin så där har vi nog svaret.
Ja ja hur som helst, mitt kök består av jätte mkt skåp, fler än där jag bodde förut, så har ju inte behövt alla skåp och i ett skåp som ska va städ skåp, där har jag i princip kastat in en massa krafs. Idag tog jag och städade upp där inne och fick lite ordning. Nu ska jag ge er en chock till ;) jag har inte använt min ugn en enda gång och den är alltså ny, så innan man ska använda den lär den ju "brännas" in, och de mina vänner de har jag oxå gjort idag.
Sen har jag hunnit me en hel del annat oxå, och nu på kvällen åkte jag upp och myste med Jullan en sväng och lät hon få äta lite grönt gräs.. fast de har ju inte hunnit växa så mkt än.. våren är ju rätt så försenad :/
 

Lördag

Ledig helj.
Vart väldans effektiv både igår kväll efter jobbet och idag. Har även fått håret toppat av mamma på eftermiddan idag.
 
Nyss vart ute med Busan, träffade på 2 andra hundar, den ena är så liten så där vågar man inte låta dom leka ihop men den andra var i bättre storelk så vi släppte dom lösa så fick dom springa och busa och leka själva. Kan tala om att jaghar en rätt trött hund nu, hon kommer nog sova gott inatt :)
 

Torsdag


Söndag femte maj

Äntligen är min jobbar helj över, Och äntligen är jobbiga marknaden över. Visst marknaden är väll inte jobbig i sej på de viset, men de är jobbigt o jobba när de är marknad.
Ledig imorrn, så de blir sovmorgon, behöver verkligen de, känner mej helt slut.
 
 
 foto Tatty_Teddyoooo.jpg

Wohoooo :)jo

Jaaa jag är sååå glad. 
Känslan när man ser sin häst bli 3a i ett lopp och inte gjort en start på över 2.5 månad för hennes balltramp. Den känslan är helt underbar kan jag lova :)
Kommer sova så bra inatt. Om jag nu kan somna, jag svävar på moln.. 
Och om man är såå här glad när hästen blir 3a, hur glad blir man inte den dan den vinner?! 
:)
 
Happyface

Sköna Maj, välkommen....

Onsdag.
 
Har inte mycket att skriva om annat än att jag är grymt jävla besviken på mina såkallade kompisar. Säger inte att de gäller alla. Rätt less på att dom lovar och lovar, sen kan dom inte hålla de dom lovat. Känner mer och mer att jag har svårare och svårare att lita på på dom. Men what goes around, comes around. Och förr eller senare så slår de tillbaka på dom.