Onsdag

Glad nyhet, Jag får nyckeln imorgon så jag kan börja flytta in möbler o en massa annat. Lgh är inte klar, men dom skulle städa sovrum och vardagsrum så de finns plats där.
Har haft fullt upp hela dan. Fönstrerna är ny färdigputsade och klara, jag har plockat ur alla lådor i köket, kryddhyllorna och ett annat skåp. Har även hållt på att tvätta hela dagen oxå.
Nu till de läskiga som hände tidigare idag, vart livrädd kan jag lova :(
Jag var ute med Charlie, och gick efter vägen här, märkte på honom att han inte var sej lik, han gick långt efter mej, sakta sakta. Sen helt plötsligt stannar han upp, blir stel som en pinne i hela kroppen, faller omkull på sidan rycker lite och börja skrika. Jisses va rädd jag vart, trodde helt ärligt att han dog och att ryckningarna han hade var sista dödsrycken som man brukar säga. Jag panik ringde A-L min granne så hon kom ut. Då hade C börjat piggna till, han reste sej upp och stog, flämtade som bara den och dreglade nå kopiöst, såg i hans mun att han var nästan vit om både tunga och tandkött.
När jag kom in till mej så ringde jag veterinären i Mora och berättade vad som hänt. Och som både jag och A-L trodde så trodde vet lika att de förmodligen var ett EP anfall han haft.
Han är sig lik nu och jag har haft uppsikt över honom hela dagen. Händer detta fler ggr så ska jag givetvis höra av mej igen, dom kan ta blodprov och se om de är EP han har, de går att medicinera.

Tisdag

Jobbat. Hämtat mamma, packat släp, kört fast på gården, blivit bogserad av från gården med hjälp av en lastbil, vilket var en ny rolig upplevelse i denna frustrerande situation, fått lite fönster putsade, vart och slängt de jag packat på släpet på sopstationen, lämnat mamma, åkt till N Gärdsjö och fått bil fixad, vart till Blnge ocg bytt bromsskiva+bromsbelägg som var fel, bilen fixad, tatt in hästar, hem ut med Charlie. Nu typ död i soffan..
Lite av min dag idag.......Imorrn ledig!

Life is a rollercoster

Snart bryter jag ihop!! Jag har snart ingen energi och ork kvar till nåt.
Verkar som att allt bara jävlas med mej och ingenting kommer att klaffa.
Har fortf inte skrivit kontrakt för min nya lgh, och om lite mer än 1 vecka då är de ju sista april och med andra ord min sista dag här på Mill Street.
Skulle vara otroligt tacksam om jag kunde få nyckeln ex vis den 25:e så kan jag köra smågrejer själv och försöka planera in när jag ska ha hjälp av minst ett par armar till för att bära de tyngre möblerna.
Ska ringa RFAB igen på måndag få se... Men jag är rätt less på dom redan nu, och då har jag inte ens flyttat in än. Nä de är nog baske mej sista gången jag tänker hyra av dom. Sånt här strul har jag aldrig vart med om nån gång tror jag.
Är iaf ledig denna helj. Har tänkt och köra upp lite skrot till sopstationen imorrn, men de snöar nu och de ska komma mer oxå, så får se hur de går med den saken. Sen måste bilen fixas oxå, och jag hoppas de sker under heljen så jag kan ombesikta den nästa vecka.

Tisdag

Usch jag känner mej illa till mods. De har med en sak och göra som hände igår och är de som jag tror så är de så tragiskt så de finns inte ord. Det kommer nog komma fram ganska snart, hur de ligger till :(
Var tvungen att prata med nån när jag slutat jobba nu på kvällen, så jag ringde mamma och vädrade och pratade ur mej lite, kändes mkt bättre efteråt, men nu har jag börjat och funderat igen..
Har jobbat till 22 nu ikväll och de är inte en av mina favorit turer, dels för att jag har så svårt och varva ner när jag kommit hem och sen att man ska upp och jobba igen imorrn, brukar va svårt och somna annars efter dessa pass och va ska de inte bli ikväll när tankarna redan snurrar..

Sunday

Har jobbat hela heljen. Igår hade jag delad tur och idag en heldag, så de har inte hänt så mycket här och jag har inte orkat gjort nå speciellt heller.
I fredags var de årspremiär på travet här hemma. Givetvis jobbade jag, en kall och blåsig dag var de med en massa strul och omstarter, men vi tog hem 10 lopp och 2 kval. Nu dröjer de till i maj och marknaden innan de blir trav här igen.
Imorrn är jag ledig. Då ska de tvättas sen blir de en o annan timme tillbringandes i stallet, hästarna har ju gått i hagen nu i 3 dagar så tänkte försöka ut med båda på en tur imorrn.
Denna veckan är de ju meningen att Jullan ska på återbesök till veterinären igen, eftersom de gått 1 månad sen vi var dit. Men ska jag vara riktigt ärlig så tänker jag inte göra ett återbesök.. inte ännu iaf. Tänker fortsätta och skritta henne ett tag till och låta henne gå i hage. Och även använda BoT och MH paddarna på henne. Få se om jag bokar en tid till Alyose i Sala lite längre fram istället. Är billigare och åka dit, än och besöka en veterinär. Och kom inte med nå dumma kommentarer att så skulle inte du göra osv. De är min häst och jag gör precis vad jag vill. Jag skiter inte ut pengar som vissa av er andra gör. Ibland kan "sunt förnuft" vara bra mkt bättre än dyra veterinär besök!

Måndag eller tisdag... Hmm...

En aning dagvild kan man ju säga. Men de är tisdag idag.
Lördagen på bowlingen var Grym :P fan va jag älskar Takida. Ljudet var inte de bästa, var så högt och ibland så hördes de knappt va dom sjöng men känner man bara igen låtarna så.. Antar att deras ljudanläggning är gjord eller inställd för större lokaler.. Men Jag är sjuktnöjd ändå att jag kom dit :P Stog längst fram alldeles framför scenen, Vart ska sleven va om inte i grytan ;)
Tog en massa kort oxå, en del bra och en hel del suddiga mindre bra, men har man bara mobilen och ta med får man vara grymt nöjd.
Söndagen gick i seghetens tecken och gårdagen dvs måndagen då pysslade jag en hel del i stallet. Red en mkt pigg liten fröken, skrittade bara och som vanligt vill hon ju så mkt mer...
Idag var de åter dax för jobb igen. Dessutom ringde jag och hörde ang min nya lgh och kan ju säja att jag vart inte ett dugg klokare. De är snart mitten av april, och jag vet fortf inte när jag kan få nycklarna :/ Den första maj då ska jag ju vara ute från den håla jag bor i nu.. Snacka om att man blir idiot då!

=)

Tjohoooooooooo =)
Jag har fixat en biljett till lördagen.. Takida och bowlingen, here i come :P
Har dessutom blivit sponsrad med en kasse öl, va ngn som gärna ville unna mej en kul kväll och h*n vet hur mycket jag gillar detta bandet =)
Tack som fan D!

Måndag andra april

Vintern är här igen. De snöar ute, har kommit ganska mkt oxå. Men de är blötsnö så den kommer ju inte ligga kvar, fast hade de vart oblötsnö så hade ju den oxå smält förr eller senare.. haha.. men ändå var ju lixom onödigt tkr jag :/

1:a April

Har inte blivit lurad än så länge.. Inte då vad jag vet då iaf :)
Igår blåste de snålkallt hela dan och var allmänt trök väder, hade tänkt aktivera mina båda hästar, men blåsten satte stopp.
Idag däremot har de vart mkt bättre. Så först så tog jag en tur med Ari. Efter han blivit motionerad så var de Jullans tur för en skritt tur, eftersom hon bara ska skrittas en månad (vilket är otroligt svårt, när hon är så laddad och pigg) det gick bra till en början, men en bit in på Springkällevägen då small de till flera ggr inne i skogen så var hon som på nålar och gick och småtrippade :/ Har inte en aning om vad de var som lät, men jag fick för mej att de var en älg eller nå annat djur.