Onsdag

Hösten är här. Igår morse var de minus grader och is på bilrutan :( 
idag har de vart skön och varm höstsol en kanonfin dag.
Efter jobbet idag så städade jag av här hemma lite. Sen tog jag bilen och åkte på en mack och dammsög ur den, åkte till stallet och torkade instrumentpanel och rutorna längst bak, Nu är bilen iaf ren på insidan.
 
Imorrn är jag ledig, hoppas på mer höstsol, och tänkte mej hinna träna båda hästarna.
 

Fredag

Guu så dålig jag är och uppdatera min blogg numera... Får skylla på att jag har så mkt för mej. hmm :)
 
Ja jag gör inte så mkt annat än och jobbar och är i stallet.
 
Igår var jag iväg och startade Jullan igen på Romme, hon vart placerad även denna gång och de känns hur kul som helst :) 
 
Ledig denna helj som kommer oxå va ledig förra oxå, men då fick jag hoppa in och jobba lite extra på lördagen för de fanns inget folk, så få se vad man hittar på under ledigheten, lite sugen på att ev gå ut imorgon kväll, få se hur jag känner imorrn och vad de är för väder..
 
 
 
 

Woop woop :)

Fredag, går på kl 16 idag och jobbar hela heljen tills måndag kl 14, ja så klart med några timmars vila emellan alla passen då..
 
Igår var jag till Bollnäs med Jullan och Johanna var med som sällskap. Detta är första starten efter hennes skada.. Skulle starta i lopp 10 och mäster J-O Persson himself skulle få äran att köra min lilla dam :)
Kusken var otroligt nöjd med henne som slutade på en 8:e plats och knep sista slanten, dessutom tog hon  nytt rekord :D wohooo kan inte annat än vara lycklig idag, och som han berömde henne efteråt, de gör ju inte saken sämre:)
 
 
 
 

Söndag igen

Haft ledig helj, men ändå inte.. Vi hade V75 här igår så var ju så klart där och jobbade. 
Har vart kris på jobbet oxå, men dom visste att jag skulle vara på travet igår så dom ringde aldrig. Idag på em har de ringt ett nr och jag funderar om de kan vart dom igen, men dom ringde aldrig igen så...
 
Annars har de vart en lugn helj.
Idag har Jullan fått pedikyr och nya pjucks, sen vart de ett par vändors intervaller på rakbanan för att känna på henne lite. Sen har hon fått stå inne efersom strömmen till batteriet var slut och de märkte ju så klart lilla fröken och vips så stog hon utanför och kunde beta gräs utanför medan en orolig Ari stog inne i hagen och skrek efter henne.. Roliga dom där två.
 
Tidigare i veckan när jag red så hittade jag va jag trpdde var kantareller, hade inte möjlighet att stanna o plocka eftersom jag inte hade nå och ta dom i. Men idag åkte jag bil dit och gick in till stället där jag såg dom, tyvärr hade ngn annan upptäckt dom och plockat dom stora, men efersom jag gjort mej sån möda och åka dit så ville jag ju inte låta dom stå kvar.. Är första gången i hela mitt liv jag plockar svamp, men de vart gott o smörsteka dom o ha på mackan iaf :P 
 
 

120802

Oj oj nu är vi inne i augusti. För mej är den månaden början på hösten, en tidig höst månad. Även om de hänt att de blivit varmt och fint i denna månad känns de långt bort med tanke på hur sommaren har varit.
 
Jag är inne på min 3:e arbetsvecka efter semestern, och redan första dagen man var tillbax på jobbet så var man inne i allt, kändes inte som man vart ifrån där länge alls.
Var längesen jag bloggade, men har inte haft ngn större lust, och har inte funnits så mkt att updatera om heller. Dagarna ser i stort sett lika ut.. jobb, stall, sova och äta de är väll i princip de jag gör.
 
Classic veckan är de nu oxå, men i år har jag totalt struntat i den, de enda jag sett av bilarna är när jag jobbat eller tagit mej tiil/från samhälle och stall. Anledningen till att jag total struntat i denna vecka är att jag jobbat!
 
Så då vet ni iaf att jag lever... Få se hur lång tid de dröjer innan nästa update kommer =)