Onsdag

Ja då har jag vart hemma i några dagar. Kallt här hemma om man jämför mot var de var i Malta, men hade ju vart kanonvarmt och fint här me förra veckan. Men nog saknar jag värmen och solen. Hade de toppen bra, ätit och druckit en massa gott, precis så man ska göra på semestern, riktigt njuta av ledigheten.
Solat och badat, besökt lite olika städer av Malta, åkt en sjuhelsikes massa buss, vart på Casino, sett travhästar, besökt ett travstall, vart och kikat på Maltas travbana, fått åka med i deras startbil.
Umgåtts med ett gäng helt tokroliga människor, ja jag har haft de toppen :) och såklart har jag blivit solbränd oxå. 
 
 
 
Malta 20-25 maj
 

snart...

Nu är de bara ca 8 timmar kvar innan planet lyfter från Arlanda :) Sitter här i soffan och är skit trött, men är för uppskruvad för och vila/sova en stund. Får hoppas jag kan somna lite på bussen. Har ju trots allt vart uppe sen halv 6 imorse, och jobbat hela heljen, så de har blivit lite sämre me sömn.. Men men de är som de är..
Hungrig börjar jag bli oxå, lär nog ta mej nå att äta. Då får jag ju tiden och gå en stund till =)
Har packat allt nu, och jag hoppas att jag inte glömt nå. Sen är jag livrädd att jag har packat för mkt, än vad de får vara :/ men har vägt väskan så gott jag kan på min badrumsvåg, man tager vad man haver.
Kommer sakna min älskade djur, men de står inte på så är jag hemma igen. Och jag tror att jag överlever några dagar utan dom, och dom klarar sej nog utan mej oxå ;)
 
Nä nu lär jag stoppa nå i magen..
Ha de gräjt =)
 
 
 
 

6 dagar kvar

Oj oj nu närmar de sej mer och mer för resan :) Måndag natt kl 1.20 kliver jag på bussen som går ner till Arlanda, vi är framme i 5 tiden, sen lyfter planet 7 :)
 
Har vart med Foxxan till kliniken idag, honhar vart tjock till och från i skenbenet höger fram några gånger, sist vart hon de igen förra veckan efter licensloppet, va ju såklart rädd att de var nån sena eller gaffelbandet, men efter ett par dagar lindat så har de gått ner, men ville ändå kolla upp de. De var inget me de, utan de hade med att hon balltrampar sej och de är de hon blir tjock av, däremot visade hon hälta, så hon böjdes och jag sprang, böjdes igen och jag fick springa ännu mer :) en inflammation i framknäet, hon fick en 2 i 1 spruta, bedövning och jag antar kortison, ska vila ett tag, så lägligt att jag ska iväg, för när jag kommer hem igen får jag börja träna på igen.
 
 

13 dagar kvar...

Sen jäklar då flyr jag Sverige.. =) Ser verkligen fram emot denna resa, första gången jag är utomlands. Kommer va så nervös när vi ska flyga, har gjort de när jag var liten, men inget minne av de. 
 
Annars så jobbar jag o står i, har gått upp i % i några månader och de märks verkligen, längre dar och jag är mkt tröttare, tur de är en årstid så man hinner mkt efter jobbet då de fortf är ljust. Men framförallt skönt med mer lön ;)
 
Mina flickor tog sej en siesta härom dagen :) 
Shaq is Back startade här på marknadfredagen, kunde inte låta bli at ta lite kort på snygg hingsten :)