Tisdag 24 Maj

Igår kväll drog de in ett oväder, de mullrade och blixtrade rejält, var väldigt kvavt på dagen så de va väl behövligt.
 
Jag hittade mej och köpte en gräsklippare igår, så framsidan är klippt nu, hade tänkt och klippa resten idag, men nu regnar de. Ska packa in saker som ska slängas i transporten och åka till sopstationen, sen måste jag och köpa lampor till bilen fram. Bytte dom för bara nån månad sen och dom är redan trasiga, dålig kvalité??! Och å lämnade jag in bilen på verkstad så dom fick byta dom åt mej, rätt besviken faktiskt.
 
 
 

Söndag

Tjo
Arbetsheljen avklarad och jag är ledig tills på torsdag kl 16, har tagit semester måndag och onsdag, har en kortvecka o kände att jag behövde lite ledigt så därför jag bara jobbar mitt kvällspass, dels för att jag har hela dan ledigt och så spar jag en semester dag! Så de innebär att jag inte behöver upp o iväg på en hel vecka =)
 
Ska köra lite grejer till sopstationen, sen måste jag och köpa mej en gräsklippare. De är de enda jag har planerat för veckan.
 
Idag kom de en liten ny krabat hit, Salve som ska vara här under tiden hans hagkompis är iväg på betäckning. Han går tillsammans med Troja och hon har visat att de är hon som bestämmer, förhoppningsvis blir de bättre när dom lärt känna varanna lite mer.
 
 
 

Hehe

De går bra nu :D
 
idag fick jag däck, de vart inte 1 utan 2, dom verkar kunna de där me o räkna.. Haha =)
 
 

Tisdag 17 maj

Vart inte vidare värst sovmorron imorse, grannen stog hur länge som helst med traktorn igång typ utanför mitt sovrumsfönster. Welcome till landet!
 
Har iaf fått svar från Skruvat, så får lite kompensation för allt däckstrul, man blir glad för de lilla.
 
 
 
 
 

Från ett jobb till ett annat...

Ja så har dagen sett ut för min del. Jobb först på mitt ordinarie jobb, sen hem, ut med hund, gett hästarna mat, byt om, ringde pizzerian och la en beställning, hoppa in i bilen, hämtade upp maten på vägen ner. framme på travet så kunde jag kasta i mej min kebab som var stooor som ett tefat. Mätt och belåten så kunde jag jobba några timmar till på travet.
 
Nu har jag landat i soffan, ska kika på lite teve, sen sova. Jobbar kväll imorrn, så de innebär lite sovmorron, så måste jag ut me Ticen en vända.
 
 

Lördag

Glömde skriva en sak igår, fick förra lördan höra av min granne att hon ska sälja huset och flytta. Den kvinnan ör inte så populär här i byn, hon ör osams med var o varannan tydligen. Jag har hållt mej på min "kant" hejat o pratat lite med henne. Sen om man ska välja på pest eller kolera de är en annan fråga. Hon berättade iaf att dom som ska köpa hennes hus, är dom som jag köpte mitt hus av. Hur skumt? Fick senare i veckan även höra en annan som sa tt dom köpt huset och fick själv konstaterat i torsdas att de ÄR dom som köpt huset och kommer flytta in i augusti! Tycker att de känns skitkonstigt, först har dom bott här där jag nu bor, säljer för att flytta på annan ort, och nu har dom köpt huset mittemot. Dom var tydligen inte heller så omtyckta här i byn, för dom dumpade saker i skogarna runt omkring, var o stal grus o sånt på andra markägares mark. Men tyvärr är de ju int emycket jag kan göra åt att dom flyttar tebax, och jag behöver ju inte umgås med dom!

Fredag den Trettonde.

Vilken konstig vecka de har vart. Både bra och dåligt.
Va iväg med B-L på tisdagen och träffade djurkommunikatören Gabriella. Fick reda på en hel del. Både bra och dåliga saker. På onsdagen när jag kom hem från jobebt, då stog däcken jag beställt veckan innan, eller ja de va iaf 3 däck, vart de fjärde är, de vet dom inte. Ringde postnord då och pratade med dom, har inte hört nå av dom så ringde idag igen, då verka de nästan som att han jag prata me i onsdags inte hade satt en spårning på vart däcket befann sej. Så idag satte dom en ny spårning på de. Ringde även till SKruvat där jag beställt däcken ifrån och berättade för dom vad som hänt. Fick senare ett mejl där de stog att dom kontaktat leverantören och de kommer skickas ett nytt däck. Så de som skulle ta ca 6 dar att få beställningen kommer ta 3 veckor, så jag hoppas verkligen att dom kompenserar mej för allt detta strul och försening.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka ta mej i kragen och köra Ticen eller om jag ska vänta tills imorrn.....
 
 
 
 

Lördag Sjunde maj

Ledig helj och solen skiner, kan inte bli så mycket bättre tror jag =)
 
Tänkte försöka vara ute så mycket som möjligt. Måste komma på vart jag kan ställa upp B-L och sela ut henne efter tisdagens bravader. På torsdagkväll så gick jag med henne i grimma o grimskaft förbi kohagen så hon fick se vad de var för nå, men hon var spänd och verkade rädd så jag kan inte lita på henne och sätta fast henne på de vanliga stället än. Skulle egentligen behöva ha en hjälpande hand i form av en annan människa som kunde hålla henne. Få se hur jag får till de. Ticen ska oxå köras och jag ska göra nå med mini oxå. Sen finns de säkert 100 andra saker att göra här på gården :P
 
 

Andra maj tjugohundrasexton

Ja då var de väl vår då. Vi är inne i maj månad och jag hoppas de blir bättre väder än vad de har varit i april.
Till heljen är de vårmarknad här, jag är faktiskt ledig på heljen. men jobbar på fredan. Lite drygt, då ja inte gillar o jobba o tränga sej fram bland allt folk när man sk ahem till alla brukare. På fredagkväll är de även trav här, så de blir hem, rasta hund, mata hästar byta om och åka ner igen, för o jobba nåra timmar till.
 
Idag har jag beställt sommardäck(äntligen) till bilen, vill ju ha på mina nya fälgar nu. Jag hoppas att dom hinner komma denna vecka, så jag kan få dom omlagda och få på dom nångång.