Semester dag 7

Har haft semester i 1 vecka, och igår var jag redan rastlös och uttråkad. Idag har de vart lite bättre, gjort lite mer så jag har gjort av med lite energi. 
 
Är så mysigt här på kvällarna när igelkottsbebisarna kommer fram, till en början trodde jag att de var en, sen nästa kväll såg jag 2 och igår då var dom 3 och ikväll då var dom 4 stycken. Tog kort på 3 av dom igår iaf, få se om jag lyckas få alla 4 samtidigt på ett o samma kort =)
 
Har vart lite otadigt väder de senaste dagarna, så nu hoppas jag att de kommer sol och värme, jag vill bada och sola lite på min semester =)
 
 

Semester dag 4

Ja jag kan erkänna att de känns inte som jag har semester, under dessa 4 dagar hittills har jag verkligen haft fullt upp.
Igår fick jag besök på fm av en kompis som har haft samma problem med torkarna som jag har på min bil, så han var snäll o kom hit o kollade om de var samma "sjukdom" och de var de ju såklart.
På em lastade jag Ticen och tog en vända till Sollerön för att få honom skodd då inte hovis hade tid att komma ner.
Imorse klev jag upp halv 5 för att strax innan 7 åka mot Lindesberg och Fornaboda travbana, hämtade upp Larsa på vägen. Var framme där strax efter halv 10, mitt lopp skulle gå 12.20. Kan erkänna att jag är rätt trött nu så de blir strax sängen för min del, men imorrn har jag inget planerat så då ska jag sova ut och bara vara.
 
Ticen gjorde iaf ett kanonlopp, kom iväg fint från starten och hamnade bra till, tyvärr bart han påkörd av ett annat ekipage och fick en galopp. Men han spurtade och kom in 8 i mål och knep sista slanten =)
 
 

Semester dag 2

Har haft fullt upp hittills på mina 2 semsterdagar. Igår red jag Ticen på morgonen, för han skulle få behandling halv 11, sen skulle grannen släppa kvigorna i hagen breve hätarna och eftersom B-L är korädd så ville jag vara med så jag såg att allt gick bra. De gjorde de, hon vart lite tread och sprang lite, men var även nyfiken och stog och tittade på dom. en följde jag med Eva här i byn till Våmhus för att hämta hem deras fölmärr med föl som vart där på betäckning. Och efter de var de travet om gällde.
 
Idag har jag vart till Falun för att köra upp för utökat B eller B96 om de oxå heter, kan säga att jag var ganska nervös när de gällde, men jag vart godkänd så nu får jag dra tyngre än med vanligt B kort =)
 
 
 
 
 

TjooHeej

Internet är tillbaka, fick en ny router och då funkade de..så slapp vänta på teknikerna tack o lov.
 
2 dagar kvar tills semester, wihooo =) dessutom har vi hur underbart sommarväder som helst, riktigt varmt och skönt. Få se hur länge de håller i sej. 
 
 
 

Hej där..

Åskan tog min router i tisdags, så jag kan bara surfa på mobilen för tillfället. Kommer att få en ny till veckan.. Är ju rätt stor skillnad att surfa på en dator jämfört med mobilen, men de funkar ju iaf..

Har jobbat extra idag och förra lördagen var jag oxå ut extra. Men nu är de bara 6 arbetsdagar kvar innan 3 veckors semester.
Imorrn är jag iaf ledig men då är de ju lite som ska göras.. Men börjar med en sovmorgon.


Tisda 5 juli

Idag har jag äntligen vart ledig, men fick inte sova ut för jag skulle ju vara i Mora kl 9.15 o visa upp bilen. Men kunde sova ist en stund på eftermidagen när jag kommit hem efter o ha vart till Leksand och kollat på nya transporter ;) Så nu har jag bokat en sprillans ny transport som kommer att komma hem i slutet på augusti början på september. De ingår ju såklart en massa i den, men sen är de en massa tillval som man kan köpa till om man vill. Jag valde bort sadelkammare och köper till vinterdäck istället. Man får själv välja totalvikt på de, så jag vet inte om jag ska regga in de som lägsta vikt för att få köra de eller om jag ska ta utökat b-kort. Lutar åt att utöka mitt körkort, för då får jag dra tyngre.
 
Cheval Liberté Gold First
 
På lördag ska jag jobba extra på jobbet, kvalificerad övertid 9.5 timmar, kaatjing!
Fredag och söndag verkar de att de blir och åka till Romme på ponnytrav och jobba. Blir mycket jobba, men behöver pengar och har ju snart semester så jag får vila då ;)
 
 

Här ska de visst vara en rubrik..

Om 21 dagar går jag på semester =) är 13 arbetsdagar totalt av dom..
Har jobbat denna helj, är rätt trött och slut. Inne i en period igen nu när jag har svårt att somna. Och vart en sen kväll/natt i torsdas då jag var iväg till Bollnäs på trav. Hemma runt midnatt, så skulle de lastas o packas ur, hästarna skulle ha mat och hunden rastas så skulle jag själv äta nå och varva ner lite innan sova. Sov inte så länge som jag trodde på fredan.
Hur de gick i starten?! jo hjan gjorde ett bra lopp, sista 50 vart han lite trött men slutade 6a och en slant in.
 
När jag svängde in på gården när jag kom hem, så flög sidodörren på transporten upp, jag stog inte rakt med bilen och släpet så dörren fastnade på bilen, så de resulterade såklart i några fula skador på bilen. Så på tisdag ska jag in på bilmetro i Mora och visa upp för en skadereglering få se hur dyrt de blir..