Fredag

Löningsdag.. Och de va väll typ de enda braiga som hänt idag. För min dag började inte bra direkt, jag försov mej, en hel timme dessutom, kom aldrig försent till jobbet eftersom jag jämt går upp så pass tidigt för att hinna med allt, men ändå blir ju dan lixom förstörd.. Inte nog me de, när jag var ute o jobbade så kände jag att jag fick mens oxå.. jippikayey typ. Och jobbar man sommej i hemtjänsten då vill man inte låna toan hos vem som helst, utan de var bara att göra första besöket och sen snabbat som fan ta sej till jobbet för att stoppa in en plugg. Sen löpte dagen på rätt så bra.
Har kört Jullan nu på kvällningen, hade tänkt att köra henne runt travbanan, men de gick absolut inte, hon avr på tok för het och pigg, så det vart en skogsvända istället, och nä hon vart inte ett dugg lugnare där. Kan fan inte begripa varför hon är så het att köra, men så mycket lugnare att rida...Nåja, vi överlevde körturen båda två.
Igår körde jag den andra lilla fröken, och travade på lite mer med henne än första gången och de gick jätte bra, snäll och lugn, kanske lite för lugn om man jämför med en viss annan tjej.
 
I heljen är de jobb och åter jobb som står på schemat. Nästa vecka blir betydligt lugnare, vilket jag ser framemot, för ärligt så känner jag mej helt slutkörd :(

Tisdag

Dagen började med en minus, sen började de snöa vilket efter ett tag övergick i regn, sen har de regnat så gott som hela dagen. jag hade planerat o köra Foxxan idag, men kände att jag tappade lusten på grund av regnet... Och jaa jag vet de finns inget dåligt väder! 
 
Igår var jag ledig, då red jag Jullan en lugn vända, tog bara en skrittur, efter stallet så var jag och hämtade en ny familjemedlem :) denna gång vart de en franskvädurskanin, han är 12 veckor, såå söt så.. Men har en hund här hemma som försöker göra allt för att komma åt den lilla krabaten. 
 
 

Lördag

Fy idag är jag så låg. Känner inte för nånting. Vet inte vad de beror på alls, men jag har ju såna här dagar ibland.
 
Igår var jag till Romme och startade Jullan, samma kusk som jag brukar, och efter värmningen så sa han att hon kändes så mjuk och smidig, hon hade vart ovanligt helt oxå i värmningen, så han undrade vad jag matat henne med. Loppet gick väll sådär, hon hängde på bra, men hon vela lixom inte svarade inte och han satt med slappa tömmar, så förmodligen kanske hon gav allt i värmningen.. Men bara ta nya tag..
 
Idag har jag premiärkört Foxxan, de gick jätte bra,hon var så snäll och köra, tyvärr så märktes de att hon hade ont på sitt sår på benet så de blir att ta de lite lugnt med henne framöver innan de är helt läkt, svårt ställe oxå så vet inte riktigt vad jag ska sätta på för skydd när man kör... eller om man ska testa o linda henne långt ner bara...
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Puuuh.. Jag är helt slut, blir nog en tidig kväll ikväll.. ska bara kika klart på Greys, sen så blir de sängen.
 
Igår tog jag en lugn tur med Jullan, men hade hon fått som hon velat så hade de vart fullt ös hela turen, men skulle ju ta de lite lugnt de första dagarna efter behandlingen, lättare sagt än gjort, när vi väl travat lite o jag ville skritta så var de en trippande häst som bara ville öka.. Hade tänkt och köra henne idag oxå men har gjort lite annat istället.
Bytt till vinterdäck på bilen, eftersom de verkar ska bli snö inom de närmsat dagarna, blir de inget så har jag ju iaf dom på nu och slipper oroa mej..Träffat Karro en sväng oxå. Sen nu på kvällen då tog jag och klippte Jullan.
 
Imorrn är de skola igen som gäller, sen jobba fredag sen ledig tills på tisdag. Och i heljen ska jag banne mej göra premiär turen med Foxxan har jag tänkt, sen ska jag klämma in och hjälpa Karro klippa Mim.
 
 
 
 

fjortonde oktober

Jobb hela dan idag. Hem några timmar innan de bar upp till stallet för att fixa åt tjejjerna :)
Märkte när jag fixat med Jullan och släppt in henne i boxen att hon blundade med vänstra ögat och att hon såg besvärad ut, försökte tvätta rent de så gott de går på en häst. Vet ärligt inte vad hon gjort, men förmodligen har hon fått in nå i ögat, antingen nå som ligger kvar eller om hon fått en kvist eller liknande som typ snärtat till henne.. Usch va drygt de är när man inte riktigt vet. Men jag hoppas de blir bra snart och snabbt så att de inte är nå allvarligare...
Iaf så börjar tjejjerna att stå närmare o närmare varann i hagen och dom gnaggar efter varann så de går bättre och bättre de här :)
 

Söndag

Fullt upp så gott som hela dan idag. Lunchtrav på dan. När de var slut så åkte jag till stallet för att möta upp en tjej som heter Jessica som skulle behandla Jullan med akupunktur. Tog ca en timme, lite obehagligt var de på vissa ställen men fick iaf dit några nålar på ömma punkter. 
Efter de var klart åkte jag hem, gick me vovvsan o fick lite mat i mej. Sen vidare upp till stallet igen för att fixa mat åt hästarna, för Karro med familj skulle komma förbi och kolla in Foxxan. Passade på att snygga till henne lite innan, borsta, klippa lite man i nacken och grejja med henne.
 
Nu har jag landat i soffan för ett tag sen med godisskålen som vart kvar sen igår. Känner mej rätt trött så de blir nog sängen rätt snart. Är inge vidare bra på teve ikväll heller så kan ju lika gärna sova...
 
Imorrn är en ny dag. Jullan ska helst inte ridas på nån dag, men köra lite lugnt tisdag eller onsdag gick bra.

Lördag

svårt att somna igår resulterade i en lång sovmorgon idag :)
Aja har ju ledig helj så och har gjort de jag hade tänkt göra idag. 
Har ridit Jullan. Foxxan har fått stå inne tills nu på eftermiddagen, vågade inte släppa ihop dom imorse så gjorde de nu efter ridtuen och de gick lugnt till, Jullan skrek till och slog efter F inge värre än så, sen stog dom långt ifrån varann och åt. Så detta kommer nog gå bra :)
 
Längtar verkligen tills jag får göra premiärturen med henne och känna hur hon känns, hon hade fint steg i hagen :)
 

Fredag

Vart en liten tripp idag till Västerås.. Hade L me mej som sällskap.
 
Vad skulle jag göra där? Jo jag har vart o köpt mej en till häst :)
Ett sto på 3 år, min nya blivande stjärna?! 
Ska försöka ta mer kort på henne under heljen, just nu har jag bara ett på hennes huvud som jag bjuder på. Men verkar vara en snäll och trevlig häst iaf. Ska få bo in sej i några dagar sen ska jag ut o köra henne lite lugnt. 
 
 

:(

Livet är fanimej inte lätt. Och alla dessa motgångar gör ju inte saken bättre.
Kan inte direkt säga att just idag är jag stark, för just nu mår jag skit!