Måndag tjugosjätte augusti

Livet går sin gilla gång, jobba, äta, sova, sköta om mina djur, försöka träffa lite kompisar och så rullar de på, dag ut och dag in, Jag är rätt less kan jag avslöja, kan inte sätta fingret direkt på vad de är jag är less på, men känner väldigt starkt att nu snart måste de hända nå skoj, annorlunda, ja jag vet inte.. Men nåt.
Nästa vecka drar iaf skolan igång igen, 12 veckor har vi framför oss varje torsdag, sen så tar jag "studenten" och kan titulera mej USKa om jag klarar de, vilket jag så klart hoppas.
 
Har "städat" bort lite vänner ur mitt liv oxå, eller sk vänner kanske man ska säga.. Vill inte ha folk i mitt liv som är falska och inte vågar tala om sanningen för mej, då har jag hellre få men äkta vänner, än många och falska. 
 
Sitter och väntar på att dom ska sätta på vattnet, det har vart avstängt sen kl 11 idag för dom skulle spola ledningar o fixa, och är beräknat att de ska vara klart till 22, längtar så efter en dusch, och snacka om att man glömmer av sej, går o vrider på den där kranen för att i samma sekund komma på mej att de inte finns nå.. Hmm undra hur dom klarade sej på stenåldern utan kranvatten ;)
 
 
 

Måndag 12 augusti

Då var de måndag igen. Började ju jobba förra veckan, och de kändes inte som att man vart ifrån jobbet så länge som 3 veckor, allt flöt på bra.
Har haft ledig helj, och är även ledig idag.
I lördas var jag med Jullan till Romme o startade, tyvärr vart hon oplacerad denna gång efter ett mkt struligt lopp, hon sladdade sej fram och de var helt otroligt att hon höll sej i trav hela loppet efter o ha blivit uttryckt i spår 3 och nästan påkörd. Gjorde detta på en bra tid oxå, så de är synd att man ska bli drabbad av andra kör som idioter så man inte får en slant för besväret, men men bara o ta nya tag. Ska bara hitta nåt lämpligt lopp och så ska de ju passa med hur jag är ledig oxå.
 
I eftermiddag ska jag ha en fika dejt med Annica, var längesen vi träffades.
 
Sen är de mest jobb resten av veckan och jobbar även kommande helj.
 
 

Andra augusti

Nu återstår endast 2 dagar av min semester, vart har dessa 3 veckor tagit vägen egentligen?! 
Aja kan då inte klaga på vädret denna sommar, några dagar har de vart regn och dåligt väder, men de var ju behövligt. 
Classic börjar lida mot sitt slut oxå, cruisingen var ju igår och idag märktes de att många droppat av hemåt, några är fortf kvar och jag hör hur de gasas ute på byn. 
Imorrn har vi V75 här, så klart ska jag dit och jobba och de verkar som de kan bli en av sommarens varmaste dagar, får väl ta ett dopp i dammen där om de blir alltför varmt ;)