Torsdag 23 Juni

Då är midsommarheljen här igen då. Jag jobbar kväll idag och dag imorrn, sen ledig i heljen, ska jobba på travet på lördan, sen på kvällen drar jag ut på lite partaj med mina gamla grannar från Hedslund. 
I tisdags fick jag åka och hämta hem B-L från betet, hon var där typ 2 dygn. Anledningen är att hon var så stressad, rädd för korna på andra sidan vägen och så var hon på väg att gå igenom stängslet, och vill ju absolut inte ha en lös häst på rv70 bland all trafik. Hon verkade då iaf va hur nöjd som helst och få komma hem till flocken.
Upptäckte även i dagarna att min hästtransport har fått ett hål i nederkant av väggen mot golvet. Så himla trist, så nu kommer jag varken låna eller hyra ut den nå mer. Hade tänkt att sälja den och köpa nån annan men nu lär ju de där fixas först på ett bra sätt så man kan få ut de man tänkt för den.
 
 
 
 
 
 

Lördag!

Jo då, jag lever även om uppdateringen här inne vart dålig. Men har jobbat så mycket de sista 2 veckorna så jag har varken orkat eller hunnit.
 
Har vart på både en en tavtävling till med Ticen där han slutade 4a och tog nytt rekord, vi var även med i hopptävlingen här i byn i 2 klasser där de oxå gick bra. I bom klassen som inte går att riva gjorde han de bra vart en vit rosett, man kan se de som en uppvärmning inför 30 cm klassen vi gick ut i där han slutade felfri dvs Clear Round och vi fick en fin röd rosett =)
Imorrn åker B-L p bete i nån vecka, så jag kommer bara ha 2 hästar hemma. 
Busan har vart halt, vet inte vad som hänt med henne, om hon sträckt sej eller, men de är bra nu tack o lov. Sen har jag äntligen fått på nya fälgarna och däcken på bilen =)
Ja som sagt annars har de mest vart jobb.
 
 
 
 

Lill lördag 1 Juni

Vilket väder vi har haft sen i måndags eftermiddag, just lööv it!
 
Mina lediga dar som jag hade förra veckan gick snabbt, en resa till Bollnäs på fredan med Ticen, som resulterade i först utan pengar. Heljen har jag mest bara vart. I måndags tog jag nya tag igen på jobbet, likaså tisdag och idag. 
Igår kväll red jag till andra byn, skulle testa Ticen i paddocken med lite hinder, för om de gick bra så ska jag vara med på hopptävling med honom på lördag, på samma ställe som jag red till. Och de gick förvånansvärt bra, så nu har jag anmält oss i 2 klasser... Haha.. Inge nervös än, men när jag väl är där och man ska "gå" banan då kommer jag nog hinna tänka både en och två ggr vad jag har gett mej in på :D
 
Imorrn är jag ledig, ska klippa gräs på dan, sen på kvällen ska vi från jobbet ca 25 st gå på Big Street och fira av en arbetskamrat som går i pension, så de blir en massa gott och äta då :P