Tisdag 26 december Annandag Jul

Min jul började inte så bra..På lördagkväll när jag skulle gå ut och ge hästarna mat, så märkte jag att Ticen inte rörde på sig, han brukar alltid vara först fram till maten, men hanhade svårt att gå. Benen hans var tjocka som elefant ben, han stödde knappt på höger bak. Han kunde inte vända sig, antagligen för benen smärtade så hemskt. Gick ett varv runt byn med honom så att han skulle få röra på sig, men fick nästan dra han runt. Sen gav jag iaf dom mat. Gick in och ringde till distriktsveterinären. Hon kom runt 23:50 och stannade ca en halvtimme, hon visste inte vad de kunde vara, men han fick anti inflammatoriskt och sen fick jag en kartong med 10 påsar som han ska ha genom munnen i 5 dagar. 
sov väldigt dåligt den natten och när kl ringde 5:30 på söndan var jag så jäkla trött, men jag skulle jobba extra 7-11 så jag åkte ner och gjorde passet iaf.
Sen hem kollade till hästarna och framförallt Ticen, han var piggare men benen var fortf tjocka, men han följde villigt med på ett varv runt byn. Idag mår han mycket bättre tack och lov. Benen börjar se normala ut, men medicinen är inte så populär att ge :)
Julaftonen slutade iaf bra på ett annat sätt, men mer än så kan jag inte avslöja nu.. De berättar jag sen när allt är klart ;)
 
Ticen i väntan på veterinären
 
Ticen på juldagen, mycket piggare 
 

Dan för dan före dopparedan..

Igår var Ticen och jag på Romme och travade, han slutade 7a och fick en slant med sej.
 
Idag har jag fixat alla klappar, som vanligt ute i sista sekund, men i år så vart de inte så många att köpa då vi kommer fira jul lite annorlunda än de andra åren. Imorgon kommer jag och mamma åka till syrran i Falun en sväng på eftermiddagen och äta lite och umgås. På söndag jobbar jag en sväng på morgonen, sen ska jag hem till mamma och fira, alltså bara hon och jag.  
 
 
 
 

nittonde december

4 dagar av min ledighet har passerat och jag har de verkligen skönt och tar de lugnt. Jag känner att jag vill inte tillbaka till jobbet nå mer. Trivs inte längre, känner att jag har gjort mitt där. Har känt så ett längre tag, men man biter ihop och går till jobbet ändå. Kan ju inte säga upp mej, för vad ska jag leva på, måste ju ha en inkomst. 
vart erbjuden en annan tjänst, men de är ungefär samma som jag har nu, i hemtjänst men med bara dementa och de orkar ja inte, då kan jag lika gärna vara kvar tills de dyker upp nå annat. Jag har en önskan vart jag skulle vilja vara...Chefen vet om de och hon har sagt att hon ska pröva ringa och höra om de finns nån möjlighet att jag får komma dit. Frågan är bara när hon tänker ringa ..?!
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Skönt med ledighet, jag har tagit ut lite semester så jag är ledig i 8 dar, helt underbart, vet att dagarna kommer att swischa förbi men ska försöka njuta ändå :)
 
Än så länge ligger snön kvar, men enligt väder prognosen så ser de ut som att det ska bli + grader och regn till veckan, hoppas verkligen att det ändrar sig för jag vill ha en vit  jul, vill att snön stannar kvar hela vintern.