Måndag

Ny vecka igen då..
Skulle vart ledig imorrn, men fick en extra tur, så denna gång blir de 6 dagars vecka, inte ledig förens på lördag.. :/ ja ja var ju sista chansen denna månad för att få lite extra tid.
Är tydligen nå Sibirisk kyla på väg in i Sverige:( kollade precis på vädret på klart.se och på fredag kommer de att vara runt -20 grader.. Och som de verkar kommer kylan hålla i sej nästa vecka oxå.. Usch de räcker väll me vinter och snö nu?!
Ja ja bara bita ihop och gilla läget. Mina planer framåt heljen kanske ändras pga denna kyla..

Torsdag

Idag har dagen spenderats i skolan. Har gått kanoners, ska dit igen om två veckor. Skönt att få ett litet brejk från jobbet oxå. Och nu är jag ledig fredag och lördag. Imorrn kväll blir de förmodligen utgång, är hårdrockshelg på bowlingen.
Idag vart min bil fixad, de lyckades inte igår heller, men nu så är de en ny drivknut så nu har de slutat låta när man svänger =)

Tisdag

Jag vet att jag vart dålig på att uppdatera på slutet.
Jag har haft fullt upp, jobbat som en idiot, sen har jag inte mått så bra, inte så att jag är sjuk, men lite psykiskt kan man väll säga.
Har inte så mkt att skriva, men de kommer bli lite omorganiseringar på jobbet. De fick vi reda på när vi hade möte förra onsdagen. Ingen kommer bli varslad.. Inte denna gång, men vi är för mkt personal på hela R-viks hemtjänst, så de måste göras nå åt de, så de kommer bli lite förändringar. När detta kommer börja vet vi inte än, men kommer nog ske ganska snart...
I fredas var jag till Romme igen och startade Jullan. Gick ut i ett lopp där hon mötte hästar som alla utom hon hade sprungit in över hundra tusen, hon gjorde ett kanon lopp, T var mer än nöjd med henne, han tyckte hon var så fin och han hade aldrig känt henne så här bra ngn gång. Hon var 8 i mål, de var sju priser så som vanligt hamnade vi på först utan.. Men jag är nöjd ändå, hon hängde på de andra hästarna men när tempoökningen kom i slutet av loppet då kunde hon inte hänga på.. Bara ta nya tag.
Var meningen att jag skulle få min bil fixad idag på eftermiddagen, men de vart lite strul så vi gör ett nytt försök med de imorrn.

Hejpa

Hjälp vad har jag gjort... Jaja återstår och se hur de blir och går.. Har ju lixom inget att förlora..  :D
Men lite tufft blir de.. Men nu ska jag vara positiv, allt kan hända och verkar ju inte vara helt åt fanders..
Har min piss jobbiga arbetsvecka denna vecka.. nu igen,  fan va veckorna går fort.
På onsdag är de ett obligatoriskt möte, min chefs chef ska vara med så va anar att de är nåt på gång.. :/
Nä nu äre nog dax att krama kudden. Var trött imorse när klockan ringde så tänkte försöka komma i säng i skaplig tid idag..

Gooo morron!

Gääsp.
Va jag inte ville gå upp nu när klockan ringde. Men men, bara och bita ihop och skutta ur sängen.
Ska ju faktiskt inte jobba idag utan har ett litet brejk och ska vara i skolan =)

Känner mej helnöjd med gårdagen iaf, red lektion och de gick kanon med tanke på att de är andra gången i Jullans liv hon gör de, vi fick trava över bommar, de var inte så roligt till en början, men efter ett tag fattade hon vitsen så då var de inga problem.
På eftermiddagen då var jag åter i stallet, men då för att byta och sätta på henne järnskor fram. De gick oxå kanon och jag klarade de helt på egen hand och känner mej nöjd.

Allts som allt var jag till stallet 4 ggr igår. De blir några mil de, trot eller ej... Snacka om att de ska bli skönt och flytta närmre;) längtar....Good morning

Ja vad gör jag uppe nu när jag är ledig?

Ja de är ju så då att jag hade gjort en tabbe med att inte fylla i vem som skulle ta dagens morgon pass. Så då tänkte jag att då tar jag de idag, och så passade jag på att höra om de fanns ngn ledig plats i ridtravargruppen som är nu på morgonen, och de fanns de så de blir till att vara med idag på Jullan. Hade vart kul och varit med på Ari men dumt när han stått så länge och de blir nog en hel del med travande kan jag tänka.

SÅ nu sitter jag här och dricker kaffe och ska äta lite innan de är dax att bege sej mot stallet igen om en stund. Har tvättstugan idag oxå så jag ska hänga en maskin innan jag drar me.


Tisdag

Wohoooooooooooooooooo =)

Jag har fått en ny lägenhet. RättviksBostäder ringde mej idag när jag jobbade och sa att dom hade lite ledig lgh.
Jag hade tänkt och ringa dom själv endera dan eftersom jag står i kö där och har gjort de ett tag men inte hört nå.
Så efter jag slutat jobba idag, åkte jag och hämtade en nyckel och var och kika på den. Kanon fin var den, ljus och fräsch. Ligger på andra våningen så de innebär att jag får en trapp upp, men de ska nog inte vara nå problem för Charlie.
Så när jag var och lämnade tillbaka nyckeln så tackade jag Ja =)
Jag har ju 3 mån uppsägning på min lgh, men känner att jag inte orkar prata med min hyresvärd just idag.. Och jag har ju några dar på mej innan de är månadsskifte.
Har iaf ringt till Telia och sagt upp bredband och digitaltv. EFtersom de ingår tv dit jag flyttar och de finns möjlighet till stadsnätet för internet. Kommer även att säga upp hemtele för den behöver jag inte heller ha längre då jag flyttar. Så de innebär mindre räkningar för min del, även om jag inte kommer direkt billigare undan i hyra, men jag flyttar närmre stallet så då kan jag gå dit och cykla när de är väder för sånt så då spar jag på bil och bensin=)

Så nu ska de börja samlas kartonger, så kan jag ju börja packa så smått, iaf saker jag inte använder...


:/

Hmm fan nu är jag lite små irriterad över en viss situation ang stallet.

Känns som jag nog ska sköta mina hästar helt själv morgon som kväll, då vet jag att de blir rätt, att de blir som jag vill ha det osv.
Nog för att de är skönt och ha hjälp och slippa vakna till en kl när man är ledig. Men jag mår ju inte bra av all stress som kommer i samband med sånt här.

Nä fan jag är helt klyven hur jag ska göra...

Hur som helst så har jag iaf kört Jullis idag, en skapligt lugn vända till Springkällan och hem. Sen tog jag in Ari, gjorde iordning honom för en lite ridtur, var inte ute så länge men huvudsaken han fick röra på sej, och gissa om grabben gillade och få komma ut igen =)

Känner mej helt nöjd efter denna dag. Ska åka upp senare och ta in dom och ge dom kvällsmat och hoppas på att jag slipper bli irriterad igen.


Lördag 7 januari

Jaha se där ja, nu var de dax igen då och bli så där sjukt uttråkad och rastlös. Kallt som fan ute idag så de känns inge givande och hitta på nå utomhus aktivitet heller.

Nä va fasen ska man hitta på?!


Trettondagen 6 januari

Jag är "långledig" börjar inte jobba förens på måndag kl 16. Skönt måste jag säga, men jag känner mej själv så jag vet hur uttråkad och rastlös jag kommer bli, är inte de än, men imorrn kanske eller söndan...

Idag har jag iaf vart ute på en lugn ridtur med.. tadaaaa... Ari :) grabben skötte sej otroligt bra, och vara inte alls så pigg som jag trodde han skulle vara. Skrittade mest, men ska erkänna att vi travade lite oxå. Även om han stått länge så tror jag inte hans kondis är så dålig. Snacka om skillnad på hästar, Ari är stor, tung och tar jätte kliv, Joline hon är ju så liten så de känns som och sitta på en ponny, tar mindre kliv men de är kul att ha två hästar som är så olika :)

Var lite sugen på att ut i heljen, men tydligen är bowlingen stängd denna helj.. Så om man då ska ut betyder de ju att man måste åka ngn annanstans, då ska man ha nån som kör oxå.. =/


=)

Såå glad just nu =)

Året började otroligt bra för min del, och nu hoppas jag de fortsätter så.

Idag(eller igår, för kl är ju efter midnatt nu) har jag vart till Romme och gjort årets första start med min skrutta. Hon slutade som 4:a och äntligen fick man lite credit för de man lägger ner så mkt tid på och framför allt pengar på.
Ja nu är ju inte pengar allt här i livet, men som hästägare och då främst till en travhäst så vill man väll inget annat än att sin häst ska placera sej och springa in lite pengar.
Har ju haft lite oflyt de senaste starterna och hon har slutat som oplacerad, oftast första placeringen bakom hästen som fått sista pengen i loppet. Har nästan känts som hon prenumenerat på den platsen. Men nu så visade tjejen iaf att hon är bättre än raden visar.
T var oxå nöjd, han var lite oroad efter värmningen för hon var lite rullig och han fick en galopp när han körde på henne lite. Men vi satte på boots fram och de funka. 
Han tyckte jag skulle sätta på järnskor fram och inte ha aluminum skor på henne längre för de kan vara att hon är för lätt fram. Ska prata mer med honom om de få se va vi kommer fram till.