Lekte lite

Med webkameran..haha fan va man kan göra mkt roliga saker...

Här är iaf en ganska normal bild..
Blondie :P

Tisdag

Halvligger i sängen och kollar på "den rätte för Rosing"
Efter de blir de ännu ett avsnitt av Desperate Housewives som jag ska se.

Imorrn är jag ledig och då ska jag tvätta och köra Ari, sen har jag ing amer planer, men de dyker nog upp lite mer att göra..

Annars går livet sin gilla gång...

Hå hå jaa..

Måndag igen.
Gårdagen var en riktig slö dag. Gjorde inte alls så mycket då.

Nu är jag på jobbet, och ikväll ska jag köra Ari. Nu blir de ju inte mörkt förens framåt 19:30 tiden =)

Löördag

Var jätte skönt med sovmorgon imorse.

Men hade dock lite problem när jag skulle till stallet imorse, hade ju kommit ganska mycket snö, så de var lite svårt att ta sej upp från gården, men tack och lov så lyckades jag så jag slapp gå eller cykla..

Har kört en mycket pigg Ari på skogen.

Och nu på eftermiddagen har jag gjort slingor på mej, vart jätte lyckat så ja är kanon nöjd =)

Är lite sugen på att hitta på nå ikväll, men ingen annan tycks vara de så de blir väll och sitta här.. Men har iaf nån cider, en osprättad vinare och lite sprit ifa nån ångrar sej och hör av sej och vill ut.

Lägger ut ett kort från en bild som fanns fasttejpat på en toalett på kupolen, kunde inte låta bli och ta ett kort



Honey, i´m hooome ;P

Pust säger jag bara, vilken kväll.
När jag åkte till Borlänge så började de snöa strax utanför Leksand, de var inte mycket men de flög lite vitt i luften. Under kvällen har flingorna ökat desto mer och de har näst intill blåst storm :S
Vart lite försenat oxå pga att en häst skenade runt banan för sulkyn gick sönder lagom i volten, men både häst och kusk klarade sej bra. Efter de var dom tvungen att ploga banan så då drog de ut på tiden ännu mer.
Jag valde att köra över Falun hem, då de vart hockeymatch i Leksand och jag ville inte möta alla bilar som var på väg därifrån. De var ganska drygt att köra för de var spårigt och snöigt på vägen. Men jag tog mej hem, utan nån incident.

Var iaf in på Rusta innan travet och även på Skohuset så nu har jag slingmedel och ett par nya jympa skor =)

Nu ska jag surfa runt lite innan de är dax att sova.

Natti natt!!

Fredag

Orkade inte blogga nå igår.
Var en massa på jobbet, nu är de ändringar igen. Olika kast från vecka till vecka, så från ena dan fått reda på en sak som ändrades till de bättre nästa dag, fick vi ett bakslag igrå.. Få se nu närsta vecka om de blir ännu ett annat bud.

Ska till Romme och jobba ikväll, och tänkte försöka hinna in en sväng på kupolen innan eller iaf Rusta för jag måste ha slingmedel, börjar bli lite för mörk i håret nu. Skulle juh även behöva ett par nya skor, så vi får se om jag orkar skuttain och kika en snabbis innan travet börjar.

S ska vara hästskötare ikväll åt Ari eller Arne som S kallar honom.

Ha en trevlig fortsatt dag och kväll!

Onsdag

2 dagar kvar av denna arbetsvecka =) skönt. Fast på fredag kväll ska jag åka til Blnge och jobba på Romme travet på kvällen.
Imorse när jag klev upp var de -19 grader här, man undrar ju om de är nå slags köldrekord så här  i slutet av mars?! Nu skiner solen för fullt, men de är kallt ändå..

Funderar på att köra Ari idag efter jobbet, men få se hur jag känner senare och hur kallt d ehar hunnit blivit då.


Tisdag

Usch idag känner jag mej fruktansvärt irriterad =(
Vart en seg och lång dag på jobbet, som tur är sluta jag om lite mer än 1 timme iaf.

Har just inget annat nytt att skriva om, få se om jag kommer på något mer att skriva senare..

Tjing Tjong!

Snöat nästan hela dan idag...

Har iaf fått lite gjort idag; dammsugit, torkat golven, tvättat, vikt tvätten och kört en spishet Ari.
På eftermiddagen har jag kollat på "Sex and the city" the movie. Eller ja jag började kolla på den på eftermiddagen, men den var ju så lång så jag va tvungen att pausa och åka och ta in Ari, och de var nog inte en minut försent för hans täcke var helt isigt så han vart glad och få komma in.
Så nu sitter jag och tittar klart på filmen.
Efter den och innan CSI börjar blir de en sväng med Charlie. Och imorrn är de jobb igen som gäller.


Måndag

God förmiddag.
Idag vaknade jag halv 10, har sovit ruskigt skönt både fram tills klockan ringde och de var utsläpp av Ari och lika sen när jag fick lägga mej igen.
Håller på att tvättar och de är andra maskinen som är i nu. Ska dra runt ett varv med dammsugaren sen oxå.
De snöar fortf ute och de har kommit ganska mycket snö sen igår =S vill inte ha nå mer av den vita varan nu, nu får de ta och bli grönt ute =)



Tjosan

Då var snart denna dag till ända då. Och ingen nytta alls har jag gjort idag. En riktigt segar dag, käkat pizza som man oftast gör dagen efter, vilat och somnade av, kollat på teve och snart är de dax att ut i snövädret igen, sista rastningen av Charlie för dagen. En sak som jag gjort nu under kvällen samtidigt som jag kollat på teve är och ha rensat i datorn på en massa kort och musik.

Imorrn är jag oxå ledig, då ska de tvättas, städas och köra Ari. Sen skulle jag behöva göra en massa annat oxå, men de är inte så viktigt, de kan jag skjuta upp till en annan dag :D



Söndag



Igår kväll var jag, Emmelie och Krister ut, vi hamnade på bowlingen, Ebba Gold spelade. Var skoj och ganska mycket folk. Så idag är man rätt seg. Ska strax ta och lägga mej i sängen en sväng och vila lite..

Lägger upp ett kort på mej och Sune från igår =)




Lördag

God Morgon!!
Sitter på jobbet, är lite trött, men hoppas på att jag ska bli piggare. 
Gårdagen var mycket bättre än torsdagen, de blir inte som de sas på torsdagen när jag vart så deppig utan vi får göra som vi la fram som förslag, tack och lov =) 

Igår var de lunchtrav här, så jag jobbade givetvis där, de var mulet till en början men sen sprack de upp och solen tittade fram, så härligt så.

Få se till kvällen om jag, Krister och Emmelie ska hitta på nåt, vi tänkte bowla lite, men de fanns inga banor ledig, men vi hoppas att de är nån som avbokar under dagen. Få se om man tar sej nån öl oxå, skule vara kul och göra nå för en gångs skull, var ett tag sen jag var ut nu och jag är ju ledig både imorrn och på måndag.

Torsdag

Ingen bra dag idag, därför tänker jag inte skriva nå mer...



Onsdag

Så då har halva veckan snart gått då. Jobbat som vanligt idag. Sen efter jobbet åkte jag direkt till stallet för Ari skulle bli skodd. Hade tappat ännu en sko under dagen, men hade tur och hittade den efter lite letande i hans hage. Så nu är han fin om fossingarna, så nu kan jag träna på igen =)

Sprang ett varv med snabel draken när jag kom hem, och har nyss ätit lite och nu sköljer jag ner maten med en kopp kaffe.



Tisdag

Nyss hemkommen efter och hämtat hö.

Vår i luften idag och de är så härligt =) Kan snart börja träna Ari när man slutat jobba nu, skönt slipper man bara köra när man är ledig.

Nä nu måste jag skutta in i duschen innan de är dax att bänka sej framför teven.

Tjolahopp!

Måndag igen då..

Tillbaka på jobbet efter 2 dagars ledighet.

Lite seg och trött idag för jag hade jätte svårt att somna igår när jag lagt mej, vred och vände på mej och trots att jag höll på att gäspa käkarna ur led somnade jag inte, tror klockan blev framåt 1 halv 2 när jag väl lyckades. Så ikväll hoppas jag att de går mucho bättre..



 


Pihlman & Pål, Tingaliin (Tingeling russian base-lovers remix)


Helt klart den bästa låten i melodifestivalen
=D

Yeah baby yeah ;)

Oj va skönt de känns.. Nu har jag dammsugit bilen så nu är den fri från hundhår..eller ja de finns säkert nåt jag missat men de går då och skjutsa folk i den igen nu. Är verkligen dax för en kombi nu känner jag för jag kan ju inte hålla på att städa bilen efter varje gång Charlie åkt med.

Nu ligger jag i sängen och kikar på teve lite, vet inte va jag ska hitta på, egentligen skulle man ju pasa på att vara ute i finvädret..

Söndag

Vaknade runt halv 10 men låg och drog mej en halvtimme. Sitter och dricker kaffe nu samtidigt som jag pillar med datorn och kollar på L.A Ink.

Idag funderar jag på att dammsuga ur bilen. Sen ska jag ju självklart upp till stallet och fixa oxå. Ari har fortf inte blivit skodd, få se om han blir de imorrn*hoppas*.

Annars har jag inte en aning vad jag ska göra.

Inget blir riktigt som man tänkt sej..

Gaaaaah!!
Uttråkad till max. Hade vela haft en party kväll, men de blev inte så. Hade gärna vilja åkt till Falun till Linda som har fest, men ingen chaffis så de är lite svårt att ta sej dit. Så ist tänkte jag att kke någon ville gå ut här på hemmaplan, men hittade ingen.. Eller jo Emmelie, men vi tyckte de var för dyrt för bowlingen så vi sket i de. Nu sitter jag här med en cider och kollar melodifestivalen.

Vart stoppad av farbror blå när jag hade vart och tagit in Ari, dom stog utanför bowlingen så de var bara och stanna och blåsa och visa kortet..



God Morgon

Vaken nu. Vaknade strax efter 9. Men känner mej trött och seg. Idag måste jag städa ser jag, ligger fullt me hundhår på golvet. Skulle vilja köra Ari oxå, men han har inte blivit skodd än så han har bara 3 skor, och jag år inte på tappskon, för de sitter söm kvar i hoven som jag inte får ut *frustrerad*

Annars vet jag inte vad jag ska hitt apå idag, utan får väll ta dan som den kommer, kke åka till skogen och släppa Charlie en sväng.

Fredag kväll

Kom hem från Blnge för en stund sen. Känner mej jätte trött, men måste varva ner lite först innan de blir dax för sängen. Allt har gått bra under kvällen, var lite drygt att köra hem för alla som vart på Leksand matchen måste jag ha mött, de var som ett pärlband efter vägen.

Skönt att vara ledig i två dar iaf och veta att jag får sova.

S har vart hästskötare ikväll och allt har gått bra =)


Grattis =)

Idag fyller min syster år=)
 Congrats från oss i R-vik.




Givande

Ett mycket givande möte har jag vart på ikväll. Orkar inte gå in på detaljer, men allt vad våra chefer gör är FEL, fel, fel, fel....De ska vara förhandling INNAN dom gör nå nytt, och de har dom inte gjort, fast dom påstått de, antagligen gör dom så här för dom är rädd att de inte ska gå igenom, de nya som dom vill.
Men på måndag blir de ett möte mellan cheferna och högre ledning + kommunal och så ska arbetsplats ombud även närvara. Få se vad dom kommer fram till och antagligen blir de ännu ett möte eller förhandling efter de.. 
Ja baar och vänta och se, men känns otroligt tryggt att vi har Facket bakom oss, tillsammans är vi starka =)

Ska ta en dusch nu.
A just ja, imorrn kväl ska jag hoppa in och jobba på Romme.
Och imorrn fyller även min syster yster år ;)

Torsdag

Jobbat hela dagen. Har nyss kommit hem från en tur till skogen och släppt Charlie lite. Ska strax ut igen, handla lite ochh hämta ut min nya arbetsjacka. Sen ska jag på möte kl 18, ang jobbet. Facket kommer oxå att närvara. Få se va dom säjer då..

Imorse när jag gick upp var de -16 grader =( vill ha vår nu och inge mer kyla eller snö..

Onsdag

Har jobbat idag, på förmiddagen var jag på en utbildning ang en ny sak vi ska börja med snart. Och på eftermiddagen planerade jag.
Har vart i skogen borta vid kalkbruket och släppt Charlie lite, han tyckte de var jätte skoj.

 
 
Bilderna är klickbara

Tisdag *God Morgon*

Sitter här med en kopp kaffe och surfar runt lite. Håller på att tvätta, var ut för en stund sen och la i den andra maskinen. Det är grått och trist väder här idag typiskt igår var de sol när man jobba och när man är ledig då gömmer sej solen =(

Kommer inte på något mer att skriva nu..



*Gäsp*


Här är en liten filmsnutt från utställningen igår..

Ska lägga mej nu och kolla lite teve från sängen. På Tv400 visar dom Big Brother från 2003.
Sleep tight ;)

Monday

Hemma från jobbet nu, jobbig dag har de vart..
Imorgon är jag iaf ledig och får sovmorgon, gött de ska bli =) ska även tvätta imorrn sen om skorna sitter kvar på Ari ska jag köra honom. Ska se om Å kan sko han nån dag nu framöver.
Annars har typ inget speciellt hänt, allt är sig likt.

Eftermiddag

Hmm ska väll berätta lite angående utställningen då..
Åkte dit så jag var där till strax innan 9, och dom jag kände som skulle vara med hade inte kommit, så jag och Charlie gick runt och kände oss lite bortkomna. Men efter ett tag så dök de upp lite känt folk.. Runt 10 tiden kom Fi oxå dit. Runt 11 tiden var de dax för oss att gå in i ringen. Fick springa ett varv sen ställa upp oss, så kom domaren och kände på och kollade närmare på C. Sen var hon fram till ringsekreteraren så hon fick skriva Charlies kritik. Fick även idag bra kritik, men hon tyckte han var lite för "valpig" fortfarande så hon kunde tyvärr inte ge oss ett HP idag. Så detta är andra utställningen utan att vi gick vidare, men bättre lycka nästa gång eller tredje gången gillt =)

Fi filmade iaf när vi var ute i ringen och ska föra över dom från tele till datorn få se om jag kan få upp dom här...

Söndag *utställningsdagen*

Ja då var dagen D här då... Börjar bli lite pirrig och nervös nu. Men har faktsikt sovit bra inatt. De går som de går, men jag ska inte ljuga om jag inte önskade att vi gick vidare...*hoppas, hoppas*

Näväl, de snöar ute idag, tur att de är inomhus. Jag har packat ner allt som jag ska ha me. Ska bara leta fram lite bra kläder som jag ska ha på mej oxå,, bli nog lite drygt att springa i en tjock vinter jacka, så jag tänkte ta med en fleecejacka och byta om till, sen tar jag även på mej min täckbyxor, som jag även dom tar av mej.

Håll en tumme nu för oss idag att de går bra =)

Återkommer i eftemiddag/kväll och berättar hur de gått.




Lördag

Har inte haft tid att skriva nå tidigare idag. Först har jag jobbat, sen har jag plockat fram lite grejer tills imorrn och borstat Charlie. Nu på kvällen har jag vart hos S i några timmar, käkat lite gott och kollat teve bara. Nu sitter jag här med en öl och varvar ner lite, pirrar lite i magen inför morgon dagen...
Blir en lång dag imorgon, går upp tidigt och åker upp och släpper ut Ar i och mockar och gör allt iordning, sen hem käka frukost, dricka kaffe och kke borsta lurven en sista gång innan vi åker upp till körhallen. Börjar ju kl 9 där och jag tänkte åka upp i tid så Charlie kan kolla in allt.

Nu ska jag surfa vidare en stund innan de är sängdax.

Kväll

Har kört Ari idag, pigg som ett troll, och skorna satt kvar. Sen har jag borstat och fixat med Charlie inför söndagen så slipper jag göra allt imorrn efter jobbet.

Har mest bara vart hemma och har druckit en öl och så öppnade jag en cider nyss oxå, ska dricka ur den sen är de dax för sängen känner jag.

Jobbar till 16:30 imorgon och antar att de bara blir en hemma kväll eftersom de blir och gå upp tidigt på söndag. Få sitta och kolla på melodifestivalen andra chansen, kke köpa nå gott och smaska på till de.

Nya dag, nya äventyr?!

Morrn morrrn. Idag sov jag ända till 10:54 :S men skönt va de ska ni veta. Fast jag var uppe länge inatt oxå så de va väll inte undra på att jag soooov så länge.
Har just inge att berätta nu så utan jag bloggar mer senare får se om de hänt nå me då.

Ha en trevlig dag!

Jäääser

OMG va mätt jag är.. Har  vart på Kommunals årsmöte och de bjöds juh på tacos, jag åt så jag höll på och spricka. Efterrätt var de kaffe och ett wienerbröd med en massa gott kladd på.. Gratis är juh gott eller?!

Ari fick va ute länge idag, vid 21 var mötet slut. När jag kom hem passa jag på att gå med Charlie direkt så slipper jag ut om ett tag. Så nu kan jag sitta och kura här inne i värmen tills de är dax att krypa under täcket. Och imorrn är jag ledig oxå. Skönt, ser fram emot en sovmorgon. har tänkt och köra Ari en vända sen måste jag fixa med Charlie inför söndagen.



Torsdag

Usch nu känns de tungt på jobbet, de är besparingar i kommunen och de märks på vårat jobb. Vi kommer att få en "ny" tur, den ska vara mellan kl  18-23!!! vi har haft en kvällspatrull förut som har haft dom brukarna, men nu ska alltså dom passen läggas över på oss. De ska vara en personal från "västra" och en från "södra" som ska åka på denna. De är inte många av oss som vill jobba så här. Men allt är tydligen klubbat och kommer börja gälla till sommaren. Facket var med oss här imorse när vi hade de här info mötet och vi hoppas alla att dom ska hjälpa oss så att de inte blir så här... Så fortsättning följer...

Ikväll är de årsmöte med Kommunal. Är 4:e året jag och några till från jobbet som anmält oss dit. De bjuds på Tacos och gratis mat tackar man väll inte nej till ;) inte jag iaf...

Onsdag

Kommer ni ihåg att jag för ca 4 veckor sen skrev om att vi skulle ha en egen tävling här på jobbet ang våra stegräknare vi fick i julklapp..? Tävlingen avslutdes i söndas och idag var de prisutdelning, jag trodde att de bara var vinnaren som fick, men de visade sej att vi allihopa som vart med fick. Ett av prisen var ett paraply(prfekt jag som inget har) de andra var en "start" i Blodomloppet 2;a juni.. hehe..


Korkad info

KORKAD INFORMATION
En del information blir man inte klokare av, snarare med förvirrad.
 
EXEMPLEN ÄR, TRO DET ELLER EJ, HÄMTADE FRÅN RIKTIGA PRODUKTER
 
PÅ EN PÅSE SNACKS:
Du kan bli en vinnare! Du behöver inte köpa någonting, informationen finns på insidan av påsen.
 
PÅ EN SERIE FRUSNA MÅLTIDER:
Serveringsförslag: Tina.
 
PÅ EN HOTELLDUSCHMÖSSA:
Passar ett huvud.
 
PÅ UNDERSIDAN AV EN DESSERTFÖRPACKNING:
Vänd inte upp och ner.
 
PÅ EN BRÖDPUDDING:
Produkten kommer att vara het efter upphettning.
 
PÅ ETT STRYKJÄRN:
Stryk inte kläderna direkt på kroppen.
 
PÅ EN HOSTMEDICIN FÖR SMÅBARN:
Kör inte bil och sköt inga maskiner efter intag.
 
PÅ EN BURK SÖMNTABLETTER:
Varning: kan orsaka slöhet.
 
PÅ KINESISKA JULLJUS:
Endast för inomhus- eller utomhusbruk.
 
PÅ EN JAPANSK MATBEREDARE:
Får inte användas till det andra användningsområdet.
 
PÅ EN PÅSE JORDNÖTTER:
Varning: Innehåller nötter.
 
PÅ EN PÅSE NÖTTER PÅ ETT FLYGPLAN:
Instruktioner: öppna påsen, ät nötter.
 
PÅ EN SVENSK MOTORSÅG:
Försök inte att stoppa sågen med dina händer eller ditt könsorgan.
 
PÅ EN STÅLMANNENKOSTYM:
Du kan inte flyga bara för att du har på dig den här kostymen.
 
PÅ EN TVÅL:
Bruksanvisning: Använd som en vanlig tvål

Tiiisdag

Idag kom de äntligen =) Programmet inför söndagens utställning. Jag har startnummer 247 och startar i ring nr 4. Vi går ut sist i våran grupp(2) och är den enda St Bernarden. Bedömningen på utställningen börjar kl 9 i alla ringar, och de brukar hinna dömmas ca 15-20 hundar i timmen. Så de är lika bra och vara där från start så att man inte missar de. Senvet man ju inte om de blir strul och förseningar. Men kul ska de bli och jag ser verkligen fram emot de...
Sitter på jobbet och ska jobba vidare nu. Skriver mer sen.

Softar kväll

Vart en lyckad och trevlig dag idag på travet, allt flöt på bra.

har mest bara vart hemma sen setat vid datorn och nu på kvällen kikat en massa på teve. Är snart dax för sängen eftersom de är arbetsdag imorgon.
Har tvättstugan imorrn med, sen blir de väll och dra fram dammsugaren igen när jag slutat.

Hoppas även att programmet inför söndagen hundutställning droppar ner i postlådan imorrn, har väntat länge på de nu. I höstas kom de flera veckor i förväg och nu har de inte kommit än... Är ju så nyfiken och se om de är fler med St Bernarder som ska hit eller om jag är själv och hur många startande de är och vilken tid ca jag ska ut i ringen m.m..


MåNdAg 2;a MaRs

God morgon!
Jag klev upp kvart över 9 idag. Sitter och dricker kaffe och tog mej en macka till. Ute snöar de som sjutton. Ska iväg om ca en timme och jobba på travet, hade ju hoppats på sol och fint nu när man ska va ute, men inte då...



Eftermiddag

Har kört Ari, en sväng på skogen. De jag befarade inträffade.. han tappade en baksko, eller tappa hann han aldrig göra, istället satt den i en söm och hade vridit sej så jag hann se de och stannade och tog bort den. Gick bra ändå och köra var inte så halt. Väl hemma i stallet igen slog jag tillbaka den, men de är verkligen dax nu för en verkning och skoning..




Söndag

God morgon!
Vaknade för ca ½ timme sen. De är ca -7 grader ute så de har blivit lite varmare än imorse när jag var till stallet för då var de -15.
Idag ska de städas lite för ovanlighetens skull och sen har jag tänkt mej en liten tur med Ari oxå.

Nu är de dax för påfyllning av kaffe..