Slut, slutare slutast?!

Halleluja moment, de har kommit ner mer snö idag.. Wohoo lixom, känns otroligt tryggt o åka på mina sommardäck nu... eller inte, men imorrn då kommer mina nya bättre begagnade vinterdäck iaf. Få se när värmen blir fixad nu då..
 

Sunday

Imorse då var de rätt friskt att cykla till stallet kan jag lova. De var nämligen 10 minus ute, visst kanske inte så kallt, men är man inte van så äre fanimej kallt..
Desto skönare vart de sen när jag kom hem och fick krypa under varma täcket några timmar till.
Och den där träningsvärken som jag hade trott skulle komma på besök idag, den har lixom inte dykt upp, så de måste ju innebära att jag har otroligt tränade armar ändå ;)
 
Dagen idag har ägnats till att göra hemarbetet i Etiken, har även påbörjar Psykologi arbetet.
Nu är de tvätt som står på schemat.
Imorrn väntas snö så de ska bli otroligt kul att åka till jobbet me mina sommarpuckar, men senast tisdag då har jag oxå vinterdäck.. 

Shit alabamba!

Imorrn då kan jag lova att jag har träníngsvärk i armarna. Så alla ni som tränar på gym och liknande, släng er i väggen, och börja träna häst istället. Inte nog me att ni får friskluft under träningspasset, ni får även träna era armar och till viss del, rygg och ben oxå. Har ni riktig otur så får ni mjölksyra så ni knappt känner era armar och händer, ni vet bara att ni sitter och håller i nå läderstroppar, och hoppas att ni ska orka hålla och inte tappa de ni håller i.
De mina vänner de kallar jag för träning, dessutom får sej hästen ett träningspass oxå.
 
Nu är Jullan iaf klippt för första gången denna vinter, få se hur lång tid de tar innan de växt ut och när de blir dax igen och hur många ggr de behövs. Men de är så otroligt skönt med klippt häst, duschade henne idag efter snabbjobbet på rakbanan, och de tog inte lång stund innan hon var torr.
 
När jag klippte henne igår, kom de fram en massa små skorvar under all päls, fläckvis placerade, så dom fanns inte över hela kroppen, vet inte riktigt vad de är men funderar på om de kan var "Regnskållor".
Schamponerade henne på de utsatta ställena med Hibiscrub idag, de är ju ett bakteridödande medel, får väll upprepa och även kanske dutta på lite alsolsprit på utslagen.
 
 
 

Fredag 26 oktober

Jag lever.. Men fan vilken tuff period jag är inne i just nu, allt verkar gå emot mej.
Dessutom har de blivit vinter oxå:/
 
Har fortf ingen värme i min bil, så ja jag fryser snart ihjäl.
I tisdags bytte jag och satte på vinterdäcken, har haft dom i stallet, så när jag skulle åka hem så var de som att åka på 4 ägg :/ testa och skifta om ifall de var nån obalans, men de vart inge bättre så de var bara och skifta tillbaka till sommardäcken igen, och igår kom då snön!!
Felet på bilen som vart för några veckor sen är iaf åtgärdat, det var reläet till soppapumpen.
Nu blir de att antingen köpa bättre begagnade däck eller nya, i mitten på nästa vecka ska bilen in till en arbetskompis sambo som håller på med bilar så han ska kolla och åtgärda värmen. Så just nu är de bara en massa utgifter :(
Men jag hoppas de vänder snart. För jag orkar inget mer, bröt fan i hop i tisdags när de inte gick som jag trott med däcken.
Rätt tufft på jobbet och dessutom va i skolan en gång i veckan, och samtidigt ha lite hemstudier. Men bara att bita ihop, för ju faktiskt en utbildning när detta är klart och i början på nästa år ser de ut som vi kommer få nytt schema.
 
Är iaf 3 ledig nu över heljen och de är inte helt fel.