R e k l a m

Jag har blivit en "buzzador"
För ca 2 veckor sen så fick jag mitt första kampanj. Jag har anmält mej till olika kampanjer dom har men inte blivit utvald förens nu=)
Jag ska buzza om NIVEA Pure & Sensitive Deo.
Paketet innehöll 10 st mindre flaskor att dela ut och en i normal strlk som jag skulle behålla själv.
Kan säja att att alla gick åt som smör, tog med mej till jobbet och de tog inte många minuter innan kartongen var tom.
En kort utvärdering om vad jag hittills tkr om den är att den är otroligt skön att ha på, torkar snabbt, man känner sej fräsch länge mot vad vissa andra deos inte håller, jag är ju ganska aktiv av mej i både jobb och på fritid men den håller verkligen vad den lovar.

Det regnar o regnar....

Typiskt vårregn eller?!
Ja ja hur som helst så fick jag idag sovmorgon, vaknade halv 11. Underbart.
Hästarna fick komma in nu på dagen, Jullan hade täcke på men inte Ari, och som vanligt så är han ju så frysen av sej så han skakade. Men dom har ju iaf vart ute sen strax innan 6 imorse, och förhoppningsvis så är de bättre väder imorgon.
Har precis käkat lite och ska väll ta och göra mej iordning för lite jobb om ett tag.

Tisdag

Idag har jag vart ledig. Men vart dessvärre inte mkt till sovmorgon då jag var tvungen att ställa klockan eftersom jag skulle besikta bilen.
Imorrn jobbar jag iaf kväll så då ska jag inte ställa ngn klocka efter jag somnat om när jag vart och släppt ut mina hästar.
Med min vanliga otur så fick jag några tvåor vilket som vanligt resulterar i ombesiktning=Dyyrt :( Iaf när man inte har så mkt pengar och de är en massa utgifter just nu.. Jag skulle verkligen behöva vinna typ en miljon!
Pratade med min pappa i söndags, berättade att jag skulle besikta bilen, att Jullan var till veterinären förra veckan och att jag ska flytta. Hoppas verkligen han drog öronen åt sej och förhoppnigsvis ger mej ett litet "bidrag" så jag klarar av alla mina utgifter. Men om jag känner honom riktigt så måste jag nog be eller fråga honom om ett lån..
Ja ja nog om min kassa ekonomi nu!
Nu ska jag fortsätta kolla på DHW.
So long suckers!

Magnet Health vs Back On Track

Finns ju så ofantligt mycket olika produkter till både häst och människa som ska hjälpa till på ett eller olika sätt, vid ex.vis smärta eller skador.
Jag har sen tidigare BoT paddar och en ryggvärmare.
För ett par veckor sen köpte jag en Magnet Health produkt en sk Magnetplatta, den är ganska liten, man kan lägga den under ett täcke mot ryggproblem eller linda in den under en padd på benet vid svullnader eller skador. I tisdags beställde jag även ett par magnetpaddar.

Få se då efter ett par nätters användning av dom vad resultatet blir.

Källa ang Magnet Health kan ni läsa mer om här

Tisdag-Vårdagjämning

*suuck*
Va säger man? Oturen tycks aldrig vända..........
Over and out!!

Söndag

Se där ja!!
Bytt till sommardäcken idag, även fixat till den lila färgen på bromsoken. Nu känns de bra ingen obalans alls, så då vet jag ju med säkerhet att de är ett däck de är fel på..
Ridit en mkt pigg Jullan, som idag fick trava och det var otroligt populärt kan jag lova.
Dammsugit här hemma, våren är ingen rolig årstid när de gäller hårlossning och en massa grus och skräp dras in av framförallt Charlie. Få ta ett varv var och varannan dag nu med snabeldraken.

Lördag

Ledig helj =)
Igår tog jag Annica med mej ut på en ridtur, hon fick rida Jullan och jag red Ari, de vart en lugn vända i skogen och vi skrittade bara, underbart att ha båda hästarna med på samma tur.
Haft besök från eftermiddagen igår tills idag. Trevligt, vart lite vin o en massa prat och lite annat.. Fniss
Idag har vi umgåtts med Karro och Ida i några timmar, följde med henne och kollade in nya stallet som hon flyttade till för ett par veckor sen, så har hon lånat min ena sele den gamla den som man remmar fast.
Är bara skit på teve ikväll, känns som jag skulle kunna gå och sova redan nu för jag är skit trött, men jag lär nog hålla ut ett tag till.
Imorrn då hade jag faktiskt tänkt att byta till sommardäck på bilen. Är sån förbaskad obalans i ett av framdäcken och jag vet ju orsaken så till nästa vinter blir de och köpa 2 nya däck :(

Tisdag 13;e Mars

Idag gratulerar vi min syster Karin på hennes födelsedag=) Hurra hurra hurraaaaaaaaaa.
För övrigt har jag varit ledig idag, vårsol men har vart väldans blåsigt. Men de hindrade inte mej från att ta en efterlängtad tur med lilla fröken. Hon var otroligt pigg, m en de får man vara efter 2 veckors vila. Vi tog bara en skrittvända, men nog ville hon gärna öka, men hon fann sej snällt att bara traska i skogen.
Annars har jag tvättat lite, har även packat lite mera och nu är 3 st skåp i köket tomma och har torkat ur dom oxå.
Var och valde färg till väggarna idag, och fick även välja färg till golvet och en bård till badrummet, väggen där skulle bli vit, så tog en grå matta och en svart bård :P i övriga lgh tog jag vita väggar förutom i hallen där blir de en lite gråare nyans. Verkligen svårt att välja färger, man både vill ha lite färg på väggarna men ändå inte. Så de får bli vitt..
Hade tänkt och ta cykeln till stallet nu på kvällen, men de finns ingen luft i däcken :/ får ta hem pumpen jag har i stallet och fixa däcken så kan jag cykla imorgon då istället. Lär ju försöka spara lite på bensinen nu när den blitt så dyr =(

Svar på kommentar

Postat av: therese

hej såg ett kort på en häst i din blogg med massa bulor min häst hade likadana i morse va är detta??

2012-03-11 @ 11:06:34
Postat av: monica

Hej Therese!
Jag antar att dom bulorna min häst hade på de kortet var ngn sorts allergisk reaktion. Det hade vart oväder den kvällen och de var ju mitt i sommaren så jag och fler med mej tror att de var insektsbett som han reagerade så kraftigt på. Dagen efter så var dom borta. Men jag var jätte orolig över vad de var.
Kan ju inte svara på varför din häst hade såna idag. Nu är de ju bara vår och insekterna har ju inte kommit fram än. Men den kanske fått i sej nåt som han/hon reagerar på.
Går de inte över eller om din häst blir sämre så tycker jag du ska ringa och rådgöra med en veterinär.
Lycka till och hoppas de försvinner. Du får gärna skriva och berätta hur de går för er=)
Kram Monica


Lördag

Damn va trött jag är idag.
Fick hoppa in och jobba på Romme igårkväll oxå. Var hemma i R-vik i 23 tiden och innan jag kom i säng var kl efter midnatt, sen upp i ottan åkte upp och fodrade och släppte ut mina hästar.
Hem och tänkte sova en stund till men kvart över 7 ringde jobbet, antar de var kris men svarade aldrig eftersom jag ändå inte kunde jobbat då Jullan skulle bli skodd under fm.
Halv 9 gick jag upp och var nog i stallet en timme senare.
Nu är Jullis fin i fötterna=) Gick med henne över till banan eftersom han som skulle sko åt mej skulle köra fort med en häst oxå, och dom är inte från R-vik.
Ikväll blir de bara att ta de lugnt, kolla teve innan de är dax och sleepa några timmar eftersom de vankas jobb imorrn igen.

Onsdag

Snart dax att dra iväg och jobba lite igen då. Ikväll blir jag på jobbet till kl 22, mindre rolig tur.
I måndags fick vi våra nya schemor som ska börja gälla f.o.m 19 mars, jag är faktiskt jättenöjd över mitt schema. Vi kommer ha 5 veckors schema nu och jobbar 2 heljer. Idagens läge har vi 6 veckors och jag har 2½ helj. Men har fått längre turer på de nya schemat så de jämnar nog ut sej i OB mot de gamla.. Ja ja de blir nog bra.
Jullans ben ser bättre och bättre ut, hon har fortf ett litet brejk från träning för jag vill inte köra igång henne direkt trots att all ser och verkar okej. Dessutom har fröken tappat en baksko, och jag får på inga villkorsvis dit den. Så jag ska få tag i ngn som kan hjälpa mej att sko henne. Ari har jag sakta men säkert börja tränat igång igen, ibland funderar jag på om jag ska hitta en medryttare till honom, men han är ju så speciell så i sånna fall ska de vara en tuff, orädd, hästvan tjej. Men som sagt bara funderingar ännu...
I flyttsammanhanget står de ganska stilla, vet inte än när jag kan flytta eftersom min nya lgh ska renoveras, pratade med R-viksbostäder idag ang kolla färg till väggarna, då nämnde han oxå att de ska bli ny matta i badrummet och tapeter där som jag ska få välja färg till. Och har fortf inte fått kolla ut vad jag ska ha för färg i resterande rum. Men han skulle ringa när han fått tillbaka färgproverna som var utlånad till ngn annan just nu.
Imorgon är de dax igen och den avslutande dagen för våran Medicin 1 kurs. Sen så tar vi "studenten" från den :D
Fredag vankas extra jobb i några futtiga timmar, men man får vara glad för de lilla man får!

Fredag 2;a Mars

Tänkte få mej en behövlig sovmorgon imorse eftersom idag är enda dagen jag är ledig denna vecka.
Men tror ni på fan att jag fick de??!! Nää då, för runt tjugo i 8 då började den förbannade hunden ovanpå och skälla. Låg kvar och lyckades somna om bland allt spring ovanpå, men halv 10 gav jag upp, då drog dom igång dammsugaren. Fy fan va less jag är på denna lyhörda lgh, ska bli så skönt att flytta och hoppas verkligen inte jag får värre grannar där än här, för då bryter jag ihop :/
Har vart ute på en ridut i vårsolen med en otroligt pigg Ari som såg spöken både här och där. Vi var nog lika svettiga båda två efter den turen. Jullan fick vara kvar i hagen medans vi tog våran lilla tur. Och de ser ut som svullnaden på hennes ben börjar gå ner =) vågar jag hoppas på att de går åt rätt håll och att de inte var nå allvarligt? Hoppas hoppas verkligen...

Fick ett ryck sen nu när jag var hemma och har packat 4 kartonger, med saker som jag inte använder så då kan man ju lika gärna förberede sej. Men nu har jag inga fler kartonger så kommer inge längre idag me de.