Måndag 28 juli

Måndag igen, och ikväll är de sista måndagstravet för detta år. På lörda är de v75 här. Ska även åka till Romme och jobba på lunch trav på torsdag, så de blir en massa trav för mej denna vecka :)
 Förra veckan så var jag och badade med Busan, de var så varmt i vattnet, jättehärligt och B ville knappt komma upp.
I lördags då gjorde jag och Larsa en tripp på ca 42 mil enkel resa, så de vart en heldag i bil, var ända upp till Dannero travbana och hämtade hem en häst, så för stunden då äger jag 3 hästar.
Busan
 
Jullan, Foxxan och nya Ticken
Nyförvärvet; On Track Tic Tac
 

Tisdag 22 Juli

Igår fick jag provsvaren sen jag var och lämnade lite blodprover för en o en halv vecka sen.. De visade sej att jag har lågt blodvärde och blodbrist, järnbrist blodbrist.
Så nu ska jag in för mer blodprover och även lämna avföringsprover. Har fått tid på fredag, och då ska jag få 3 rör som jag ska ha för att lämna in me mitt skit :D haha!!
 
Intressant va ;)?
 
 

S E M E S T E R

Äntligen är dagen här som jag har längtat efter.. Och inte gör de ont att de är sol och döhett ute heller ;)
 
Tyvärr kommer veckorna gå fort, så de är väl bara o njuta så gott man kan :)
 
Ikväll är de trav och hoppas på mycke publik, men folket brukar inte svika måndagstraven och spec inte när de är så fint väder :)
 
 

Shopaholic?

Oj vad är de me mej?! Igår morse klickade jag hem 2 par helskodda ridbyxor, till superpris, idag kunde jag hämta paketet. När jag var på granngården igår för att köpa foder, ja då följde de med ett täcke hem som var på rea, ett ofodrat regntäcke. Idag klickade jag hem ett par nya skor från have2have. Jiissses jag som aldrig handlar så här annars..
Ridbyxorna har jag inte hunnit prova än, men ska göra de snart. 
 
 
 
 

Sextonde Juli

Oj dagarna springer iväg. Jag jobbar fortfarande, men ledig idag och imorgon, sen har jag 2 arbetspass kvar innan lite semester. jag är heeelt slut!
Ikväll ska jag få min rygg fixad, har gått omkring och haft problem me den i ca 3 veckor nu och de blir inge bättre. Stå och ligga är inga problem, men sitta länge de går inte.
 
Annars rullar livet på som vanligt.