Lördag!

Haft fullt upp i princip hela dan. Ingen sovmorgon alls imorse då jag skulle vara i stallet tidigt för att köra ett provlopp, fast egentligen var de i licensloppet för dom som tar de, men man får va me o fylla ut loppen. Så idag vart de två lopp. Är mkt nöjd över Foxxis, för idag fock jag se lite mer va hon går för. Tyvärr upptäckte jag oxå att hon var stänkrädd, så fort hon kom nära, inte helt upp i rygg på framför varande ekipage men en bit ifrån, då slog hon upp huvudet och galopperade. In på upploppet körde jag förbi en häst och längre fram så var de 4 st till, när hon kom ikapp dom så gjorde hon lika, och vingladeäven till så vi stötte till ekipaget breve oss.. inte nog me de så har hon trampat sej på utsidan strax ovanför hoven, hon är inte halt..än iaf o jag hoppas hon inte blir de utan att de läker fint..
Aja åter till saken, nu funderar jag så klart va man ska hitta på för att hon inte ska fortsätta vara stänkrädd, finns ju en massa olika huvor att sätta på, men funkar de på henne är ju frågan. Och man kan ju inte köpa allt och testa heller, är ju inte direkt miljonär :/
 
 

Hej tisdag!

Solen skiner idag igen, underbart.
Jobbar kväll idag, men ska ner till jöbbe nu kl 11 på APT i två timmar, så kommer nog känna mej en aning stressad sen. Stallet ska fixas, hund ska rastas jag ska duscha och äta.
 
Igår kväll när jag kom från stallet på kvällen möttes jag av en skum syn, man undrar ju verkligen vad man bor i för ghetto. Är de inte knarkare så så är de nån annan som sk aha uppmärksamhet :/
Var tydligen en misshandel de handlade om.
 
Welcome to ghettot Hedslund :D
 
 

God förmiddag härliga lördag =)

Solen skiner :) hur härligt?!
 
Idag är de planerat att köra ett jobb på banan med F. Hoppas att de är lite hästar me där ute så hon får lite mer fart.. Och äre inte de ja då får ja göra de bästa av situationen. Red henne i tordags och hon är verkligen en annan häst efter ET behandlingen, mkt alertare, piggare på nå vis i kroppen och de lyser om hennes ögon på ett helt annat sätt =)
Få se sen när jag är klar i stallet om jag drar en snabbis till Blnge med L, in på Biltema och måste hitta ett par nya skor oxå..
 
Ha en fin dag folkens!

Ledig idag!

Jobbheljen är över och är ledig tills imorrn eftermiddag, då går jag på med en kvällstur, vilket alltså blir iaf två sovmorgnar.
 
Det har kommit lite mer snö över natten, men är inte så kallt ute.
Planen för idag är att en arbetskompis ska följa med till stallet och rida Foxxan och jag tar Jullan. Blir antagligen en lugn tur bara, men kul att hästarna få bli motionerade och komma ut samtidigt.
Dålig bild i know, men förstorad i tele för jag tog den på så långt avstånd..

Onsdag

Wohoooo mitt blingade träns har kommit idag, ska hämta ut de på ica sen när jag ska o ta in hästarna... Grymt spännande. Lär smörja de lite först innan de används.. Sen så ska jag försöka plåta hästarna me de på :)
 
Idag har jag haft ET Li på Foxxan, hon var lite sne och öm på vissa ställen, men inge allvarligare. Så nu har jag fått lite stretch och masseringsövningar(kan man kalla de så?!) att göra på henne. Så får vi hoppas att hon blir alertare och piggare. Märktes efter ett tag under behandlingen hur hon ändrade kroppshållningen och såg mycket piggare ut på ögonen, när behandlingen var slut så var hela hon som en ny häst och hon såg mycket piggare och gladare ut hon gjorde även en massa konstiga saker som hon inte brukar ha för sej annars  :))

Sol ute, sol inne....

Men gud så härligt väder de vart idag. Vart riktigt svettig på ridturen med Foxxan, fast har man vinterjacka och långfillingar under ridbyxorna och ett par varma vantar kanman nog inte räkna med så mycket annat. Men härligt var de, kände direkt att man får energi på ett helt annat sätt än när de bara är grått och mulet hela tiden.
 
Förmiddagen spenderades på stallfiket på travet, tillsammans med lite kollegor från båda travbanorna, fick oxå göra de obligatoriska provet :/ hate it! Sen avslutade vi med årsmöte för funktionärsföreningen, och de sista vi tog var om våran resa i Maj ;) nu vet jag vart vi ska bo och vad hotellet heter :) Vi är totalt 40 resande, spännande värre!

Tjooo

Oj har precis klickat hem ett übersnyggt träns.. Med en massa bling bling på, och då menar jag verkligen en massa, både på pannband och nosgrimma :P Damn va mina hästar kommer va snygga i de. Få se hur lång tid de tar innan de dyker upp :)
Hittade ett annat först som jag vart kär i, men har tvekat lite och beställa de, antagligen kände jag väll på mej att de skulle dyka upp ett annat som faktiskt föll mej mer i smak :P
Har även beställt lite från en annan hästaffär och klickade även där hem ett blingpannband, alltså bling kan man inte ha för mycket av :) synd bara att man kan ha ett åt gången ;) Så på varje träns och huvudlag sitter redan blingpannband, men får väll byta varje dag för att alla ska användas.
Är tre ledig nu över heljen, och imorrn ska vi funktionärer för dalatravet Romme/Rättvik ha möte me prov som vi har varje år. Hästarna ska få sej en motionsrunda oxå över heljen, annars har jag inga större planer. Om inte de blir och fixa min bil, drivknut och en bussning ska bytas..
 

Torsdag 6 mars

Var ett tag sen jag skrev..
men är lite rörigt i mitt liv nu.
Jobbigt på jobbet, jobbigt överlag. Glad i mina älskade djur, dom finns alltid där för mej iaf.
Ser fram emot maj då jag ska göra en resa, ska bli grymt spännande och kul, se lite annat, komma bort från Sverige, få lite sol och värme. Umgås med folk som jag annars inte umgås med....